Inscrie firma »

tevi pentru canalizari - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tevi pentru canalizari
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Desfundare canalizari

Desfundare canalizari


Tevile de scurgere se pot infunda din mai multe cauze inclusiv materii solide... si de eventualele refulari reziduale provocate , blocajele reprezinta si un pericol pentru... sanatate si o sursa de poluare pentru sol si apele subterane . Va desfundam orice ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Desfundari conducte si canalizari

DESFUNDARI CONDUCTE SI CANALIZARI


, transbordare. Serviciile oferite sunt la preturi accesibile. Acceptam contracte pentru ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Tevi si fitinguri din pvc-kg pentru

Tevi si fitinguri din PVC-KG pentru retele de canalizari exterioare


Teava canalizare KGEM-SUPER COEX din PVC cu mufa si garnitura de etansare Cot la 30, 45, 87 grade Reductie Mufa culisanta Capac terminal cu mufa Ramificatie la 45 grade Ramificatie la 87 grade Piesa de curatire Clapeta antirefulara... ... »
Buyer Member 14 ani
Arges
 Sistem de canalizari exterioare;sistem de alimentare

Sistem de canalizari exterioare;sistem de alimentare cu apa


Sistemul de canalizari exterioare cuprinde: -1.tevi PVC;2.fitinguri PVC;3....camine,capace camine,accesorii4.tevi,tuburi gofrate si fitinguri pentru tuburi... pentru canalizari interioare,teava PVC si fitinguri PVC pentru canalizari interioare. ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Aparate pentru desfundare,desfundare

APARATE PENTRU DESFUNDARE,DESFUNDARE TEVI


APARATE PENTRU DESFUNDARE, DESFUNDARE TEVI-VIDANJARI; VIDANJARE CANAL....REPARATII INSTALATII SANITARE. prestam servicii de vidanjare, desfundari canalizari decolmatare... intretineri,curatari fose , desfundari conducte si canalizari. ACCEPTAM CONTRACTE ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vidanjari desfundari tevi

VIDANJARI DESFUNDARI TEVI


si utilaje performante pentru curatarea foselor septice si desfundari tevi...., vidanjare haznale, vidanjare canalizare, curatare,vidanjari/desfundari tevi, denisipare..., decolmatare si desfundare,vidanjari/desfundari conducte, intretineri canalizari ,vidanjari ... »
Light Member 16 ani
Ilfov
 Solutie desfundare si igienizare canalizari 5 kg -

Solutie desfundare si igienizare canalizari 5 kg - Cleanex Sanit A, Chemstal


Solutie desfundare si igienizare canalizari, 5 kg, Chemstal Cleanex Sanit... A CLEANEX SANIT A este o solutie puternic alcalina special conceputa pentru curatarea..., desfundarea si igienizarea sistemelor de canalizare pentru apele menajere casnice, cat ... »

Pret: 57.96 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Solutie desfundare si igienizare canalizari 1,2 kg -

Solutie desfundare si igienizare canalizari 1,2 kg - Cleanex Sanit A, Chemstal


Solutie desfundare si igienizare canalizari 1,2 kg - Cleanex Sanit A, Chemstal... CLEANEX SANIT A este o solutie puternic alcalina special conceputa pentru curatarea..., desfundarea si igienizarea sistemelor de canalizare pentru apele menajere casnice, cat ... »

Pret: 15.96 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Desfundare si intretinere retele de canalizare

Desfundare si intretinere retele de canalizare


Specializati in desfundare, decolmatare canalizari, conducte si retele... garantia lucrului bine facut, atentia la detaliu si pasiune pentru rezultate excelente ... »

Pret: 198 RON
 Desfundare canalizare

Desfundare canalizare


canal folosind autospeciale de inalta presiune, desfundarea tevilor cu vidanja..., decolmatari, transbordari, curatare si spalare mecanizata, intretinere de canalizari... experienta in domeniu, orice lucrare fiind abordata cu seriozitate maxima. Pentru ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Desfundare canalizare

DESFUNDARE CANALIZARE


tevilor cu vidanja, decolmatari, transbordari, curatare si spalare mecanizata..., intretinere de canalizari, precum si stropirea spatiilor verzi si spalari de piscine... maxima. Pentru a cere o oferta de preturi si a afla conditiile de plata nu ezitati ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Decolmatare

DECOLMATARE


si utilaje performante pentru curatarea foselor septice si desfundare canalizarilor....DECOLMATARE/DESFUNDARE TEVI CANAL/ DESFUNDARE TEVI SCURGERE... canalizari la cele mai competitive preturi avand la dispozitie un parc auto modern ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Desfundare instalatii canalizare

Desfundare instalatii canalizare


, desfundam tevi. Vidanjare Oferim pentru persoanele fizice si juridice din toata tara... * Desfundare coloane wc, chiuvete, sifoane de pardoseala * Desfundare canalizari ... »

Pret: 2 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Camera flexibila tip “sarpe” ss-cs25, 85 cm, 4 led-uri

Camera flexibila tip “sarpe” SS-CS25, 85 cm, 4 LED-uri


Camera flexibila tip sarpe cu mufa RCA, este ideala pentru inspectarea... locurilor inguste precum tevi, conducte, utilaje, aparate electrice, motoare auto..., canalizari, tavan fals, etc. Dispozitivul se poate conecta cu usurinta la orice televizor ... »

Pret: 395 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Curatare fosa

Curatare fosa


canal si canalizare folosind autospeciale de inalta presiune, desfundarea tevilor... de canalizari, precum si stropirea spatiilor verzi si spalari de piscine. Firma noastra..., orice lucrare fiind abordata cu seriozitate maxima. Pentru a cere o oferta ... »

Pret: 2 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sanicubic pro pompa de ridicare

SANICUBIC PRO Pompa de ridicare


casele la care nivelul de iesire al tevii de scurgere este sub nivelul canalizarii... echipata cu doua intrari separate pentru admisia apelor uzate de la toalete (diametru... 100 mm) si pentru admisia altor ape uzate (diametru 50 mm). Turatie motor (rot ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Alimentarii cu apa,gaz si retele de canalizare

Alimentarii cu apa,gaz si retele de canalizare


de electrofuziune 4.Tevi in polietilena PEHD pentru apa si gaz. 5.Tevi din PVC ptr... canalizarii. 6.Tevi din pvc ptr scurgere. 7.Robineti ,hidranti,regulatoare de presiune....Acestea sunt produse pentru presiunea de 10 bari avand SDR 17 si pentru presiunea de 16 ... »
Buyer Member 15 ani
Dolj
 Dispozitiv tip sarpe cu gheara pentru desfundat

Dispozitiv tip sarpe cu gheara pentru desfundat chiuvete, 160 cm


si robust, permitandu-va sa navigati cu usurinta prin tevile si canalizarile inguste...Dispozitiv tip sarpe cu gheara pentru desfundat chiuvete, 160 cm...Dispozitivul tip sarpe este flexibil si robust iar in capat are gheare pentru agatarea ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Ventiloconvectoare emicon - serie cwp / cwg

Ventiloconvectoare EMICON - Serie CWP / CWG


cu infrarosii CWP2P... sistem 2 tevi cu predispozitie pentru comanda de perete CWP4T... pentru comanda de perete PANOU 90 x 90 cm CWG2T... sistem 2 tevi cu telecomanda... cu infrarosii CWG2P... sistem 2 tevi cu predispozitie pentru comanda de perete CWG4T ... »
Oferit de:SC FLUXON SRL
Buyer Member 12 ani
Timis
 Inspectii video cctv

Inspectii video CCTV


diametrele de tevi diferite - Extensie pentru operarea in diametrele de tevi de la 500... conceput pentru operarea in conducte cu diametrul variind de la 130 mm pana la 500 mm.... Bratul sau mobil va alinia intotdeauna camera video cu axa tevii si nu este nevoie ... »
Oferit de:SC BIO TECH SRL
Buyer Member 15 ani
Constanta
 Mai compactor weber srv 660

Mai compactor Weber SRV 660


pentru - Mai compactor Weber SRV 660, motor Subaru, benzina - 4 timpi Motor... cu locas special impotriva pierderii la realimentare. Ochi de ridicare central pentru... stradale, rigole, constructii de canalizari, pregatiri ale fundatiilor cladirilor ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
21 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"tevi pentru canalizari" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea