Inscrie firma »

testere diabet - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre testere diabet
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Test de diabet zaharat

Test de Diabet Zaharat


TESTUL DE DIABET ZAHARAT detecteazã prezenþa glucozei î...ã este asociatã cu stadii precoce de diabet zaharat ºi alte afec...þiuni ale metabolismului carbohidraþilor. Efectuând singur testul acasã, pute ... »

Pret: 21.36 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Medi test depistare diabet

Medi Test depistare diabet


Test depistare diabet – urinã – confirm...ã sau infirmã instalarea diabetului prin analiza glucozei și a corpirol ... »

Pret: 20 RON
Oferit de:GOCZ TIBOR PFA
Buyer Member 10 ani
Covasna
 Autotest pentru diabet

Autotest pentru diabet


diagnozei medicale a diabetului. ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 10 ani
Mures
 Testere glicemie, glucometru cadou

Testere glicemie, glucometru CADOU


Oferta Nr.1 in Romania Glucomtru CADOU, testerele oferite in 3 variante.... 1. Produs, (A): 1 Set[6 cutii x 50testere(300T)] + 1 Glucometru CADOU - o... singura data. 0,84 lei / 1 test glicemic. Glucometru foarte performant, Dia ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Teste pentru glucometru onetouch select

Teste pentru glucometru OneTouch Select


Bandeletele de testare OneTouch Select se folosesc impreuna cu familia... cantitativa a glicemiei in sangele total capilar proaspat. Bandeletele de testare... diagnostic in vitro) efectuata acasa de catre persoanele cu diabet respectiv de catre ... »

Pret: 99.2 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Glucometru gm 550

GLUCOMETRU GM 550


; dispozitiv de intepare; 10 ace sterile (lancete); 10 teste GS 550 gratis... picatura de sange de doar 0,75 μl pentru testare; Masurare rapida in doar 5... Teste Bionime GS 550: Echipate cu electrozi din metale pretioase - aurite ... »

Pret: 120 RON
Buyer Member 5 ani
Galati
 Teste si stripuri pentru glucometru one touch ultra

Teste si stripuri pentru Glucometru One Touch Ultra


Bandeletele de testare One Touch Ultra pentru masurarea cantitativa a glicemiei... si One Touch UltraEasy. Bandeletele de testare si glucometrele OneTouch Select sunt... acasa de catre persoanele cu diabet respectiv de catre cadrele medicale, intr ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Accu-chek  go - teste x 50 buc

ACCU-CHEK GO - TESTE X 50 BUC


TESTE GLICEMIE ACCU-CHEK GO CUTIE X 50 TESTE PRET 73,00 ron COMANDA ONLINE... PE MAGAZINUL VIRTUAL AL FIRMEI SAU TELEFONIC.LA 2 CUTII DE TESTE PRIMITI GRATUIT UN PILL ... »

Pret: 73 RON
Oferit de:TODAS FARM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Glucometru sd code free si 60 de teste

Glucometru SD Code Free si 60 de teste


Pachet promotional Glucometru SD CodeFree si 60 de teste Glucometru SD Code... necesita calibrarea testelor prin folosirea de cipuri de codare. Glucometru SD Code... a informatiilor retinind pina la 500 de valori glicemice masurate. diabet Descrierea ... »

Pret: 119 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Diabet glucometru sd codefree

Diabet Glucometru SD CodeFree


un aparat de monitorizare a glicemiei in diabet care nu necesita calibrarea testelor... zilnice ale glicemiei determinata de diabet ; Posibilitatea de a efectua testarea... glicemiei si cu singe din alte zone alternative de testare; diabet Memoreaza pina ... »

Pret: 79 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Glucometru pentru diabetici on call plus

Glucometru pentru diabetici ON CALL PLUS


CARACTERISTICI: Glucometru si kitul complet de teste care include: 15 lame... de test, chip pentru cod lame test, solutie de control, 15 lansete sterile, lansator... de sange: 1 µL Durata test: aprox. 10 secunde Alimentare: 1 baterie 2032, 3 ... »

Pret: 45 EUR
Oferit de:info Med eXpert
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Glucometru pentru diabetici on call ez

Glucometru pentru diabetici ON CALL EZ


.1 - 33.3 mmol/L (20-600 mg/dL) Marimea probei de sange: 1 µL Durata test... sau aprox. 1000 teste Memorie: ultimele 30 de rezultate fara data si ora Livrat ... »

Pret: 24 EUR
Oferit de:info Med eXpert
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Glucometru smartest 2808

Glucometru SmarTest 2808


Glucometru SmarTest 2808 Persoanelor diabetice care doresc sa tina... glicemia sub control le punem la dispozitie Glucometrul SmarTest 2808 Glucometru SmarTest... de sange. Caracteristici Glucometru SmarTest 2808: - Inserati banda de test ... »

Pret: 129 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Teste glicemie accu chek active (25

Teste glicemie Accu Chek Active (25 teste/ct)


Un control bun al glicemiei ajuta persoanele cu diabet sa evite aparitia... complicatiilor Atunci cand o persoana are diabet, este foarte important sa invete sa... aparitia complicatiilor diabetului. Persoanele cu diabet prezinta riscul ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Glucometru sd codefree si 50 de teste

Glucometru SD CodeFree si 50 de teste


de monitorizare a glicemiei in diabet care nu necesita calibrarea testelor; Glucometrul... determinata de diabet ; Posibilitatea de a efectua testarea glicemiei si cu singe... din alte zone alternative de testare; diabet Memoreaza pina la 500 de determinari ... »

Pret: 139 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Teste pentru glicemie 50 buc fora

Teste pentru glicemie 50 buc Fora


cu ajutorul testelor de la Fora si evitati astfel diabetul. Cu ajutorul celor 50... de teste puteti sa va tineti glicemia sub control. Diabetul este una dintre cele...Teste pentru glicemie 50 buc Fora Mentineti-va glicemia sub observatie ... »

Pret: 103 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Teste profil lipidic lipidocare

Teste profil lipidic LipidoCare


Teste profil lipidic LipidoCare Teste pentru masurarea profilului lipidic... glicemiei. Testele sunt ambalate individual pentru o buna pastrare a integritalii lor.... Testele au diferite culori pentru o buna identificare : - testele care masoara ... »

Pret: 465 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Teste glucoza multicare gct-25buc

Teste glucoza Multicare GCT-25buc


Stripuri-teste glicemie-25 pentru glucometru Multicare GCT Stripuri-teste... glicemie glucometru Multicare IN - cutie cu 25 stripuri-teste de glicemie pentru... Multicare IN, Avantaje: Stripuri-teste pentru glicemie:- auto controlul glicemiei ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Teste pentru glicemie 50 bucati sannuo

Teste pentru glicemie 50 bucati Sannuo


Teste pentru glicemie 50 bucati Sannuo Celor care sufera de diabet le... de teste puteti sa va tineti glicemia sub control. Diabetul este una dintre cele... punem la dispozitie testele pentru glicemie de la Sannuo . Cu ajutorul celor 50 ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Pachet glucometru gl32 + 100 de teste

Pachet glucometru GL32 + 100 de teste


Pachet glucometru GL32 + 100 de teste GLUCOMETRU Sistem de monitorizare... Germana pentru DiabetFoloseste o cantitate foarte mica de sange pentru masurare...Termen de garantie 3 ani TESTE 2 cutii a cate 50 destripuri pentru glucometrul GL32 ... »

Pret: 224 RON
Oferit de:SC ISACOMP SRL
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Glucometru sd code free si 50 de teste

Glucometru SD Code Free si 50 de teste


Pachet promotional Glucometru SD CodeFree si 60 de teste Glucometru SD Code... nu necesita calibrarea testelor prin folosirea de cipuri de codare. Glucometru... de stocare a informatiilor retinind pina la 500 de valori glicemice masurate. diabet ... »

Pret: 139 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Teste accutrend glucose

Teste Accutrend Glucose


Teste Accutrend Glucose pentru masurarea glicemiei Sistemul de analiza... : - colesterol - trigliceride - glucoza - acid lactic din singele capilar. Testele strip... legate de paramentrii masurati. Testele strip sunt pastrate la temperatura camerii ... »

Pret: 119 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Teste accutrend triglycerides

Teste Accutrend Triglycerides


Teste Accutrend Triglycerides Pentru Determinarea Trigliceridelor Sistemul... : - colesterol - trigliceride - glucoza - acid lactic din sangele capilar. Testele strip... legate de paramentrii masurati. Testele strip sunt pastrate la temperatura camerii ... »

Pret: 219 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Teste trigliceride  multicare in- 5buc

Teste trigliceride Multicare IN- 5buc


Stripuri-teste trigliceride Multicare IN Stripuri-teste trigliceride... Multicare IN Descriere set stripuri-teste trigliceride Multicare IN: - cutie cu 5... stripuri-teste trigliceride pentru glucometru Multicare IN, - termen valabilitate - 1 ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Teste colesterol multicare in-5 buc

Teste colesterol Multicare IN-5 buc


Stripuri-teste colesterol pentru glucometru Multicare IN Cutie cu 5... stripuri-teste de colesterol Stripuri-teste colesterol glucometru Multicare IN,- cutie... cu 5 stripuri-teste de colesterol pentru glucometru Multicare IN,- termen ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
212 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"testere diabet" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Produse care te-ar putea interesa
 Test diabet
 Test de diabet zaharat
 Aparat testare diabet
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea