Inscrie firma »

tester diagnoza auto marci europene - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tester diagnoza auto marci europene
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tester diagnoza auto marci europene

Tester diagnoza auto marci europene


un scanner de diagnoza multifunctional proiectat pentru a ajuta tehnicienii auto sa..., transmisie si airbag-uri. Suporta si protocolul OBDII/EOBD pentru toate marcile auto... pe urmatoarele marci si ani de fabricatie: - VW (1992-2008), - Audi (1992-2008), - BMW ... »
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Tester diagnoza auto marci franceze

Tester diagnoza auto marci franceze


/EOBD pentru toate marcile auto (Americane, Asiatice & Europene) Utilizeaza... un scanner de diagnoza multifunctional proiectat pentru a ajuta tehnicienii auto sa...: * diagnoza si pe modulele de ABS, Airbag si A/T * suporta diagnoza pe motorizari ... »
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Service auto

Service auto


marca Autocolor (Anglia). ELECTRICA reglaj faruri diagnoza computerizata... computer de diagnoza motor ABS directie stand frinare compresmetre (verificare..., redresare a tuturor tipurilor de autovehicule europene, americane si asiatice ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Tester launch x431 pro

Tester LAUNCH X431 PRO


Tester LAUNCH X-431 PRO X431 PRO 2018 este un echipament de diagnoza... OBDII si set de adaptori pre-OBD. Baza de date cu 77 de marci auto: americane... valori implicite Baza de date Autodata Compatibil cu GoLo Marci auto (piata ... »

Pret: 9357.26 RON
Buyer Member 4 ani
Cluj
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea