Inscrie firma »

teren cu proiect de casa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre teren cu proiect de casa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Teren cu proiect de

Teren cu proiect de casa


De vanzare teren 3,5 ari cu toate avizele si proiect de casa, cu fundatie ... »
Buyer Member 18 ani
Mures
 Teren intravilan + proiect casa

Teren intravilan + proiect casa Balotesti


de constructie P+1 + POD se vinde cu tot cu proiect de arhitectura+ structura + instalatii.Terenul...Vand teren intravilan in com. Caciulati, Balotesti. Suprafata: 500 mp.... Deschidere: 25 ml. Utilitati gaz , curent. Are proiect aprobat cu autorizatie ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Casa anca

CASA ANCA


Anca SUPRAFETE CONSTRUITE Arie construita Arie demisol: 87.2mp Arie parter: 100.7 mp Arie etaj: 79 mp Arie pod: 26.4 mp Arie totala: 293.3 mp Arie terase: 65.9 mp Dimensiuni in plan: 15.48 x 10.50 m (fara terasa) DEMISOL Hol 8.9 mp... ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Proiecte case

proiecte case


, proiect casa pentru teren ingust, proiecte casa duplex (case cuplate), schite case... contine tipuri de case si vile moderne, proiecte de case unifamiliale, tipuri de case... parter cu etaj mansardat, planuri case parter, proiecte case cu un etaj, proiecte ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Proiecte case de locuit | proiectare

Proiecte Case de Locuit | Proiectare Locuinte


din caramida, case din BCA, case din lemn, proiect casa pentru teren ingust, etc. Pentru... contine proiecte de case unifamiliale, modele de case cu mansarda, proiecte vile... pentru 2 familii, modele case duplex, proiecte case de vacanta, planuri case parter ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Casa mpb proiecte case. arhitectura

Casa MPB Proiecte Case. Arhitectura


Scurta descriere: Un proiect provocator prin prisma conditionarii terenului... si etaj, pergola din parter) Acest proiect de casa este relevant pentru.../vila economica, casa teren ingust, casa cu calcan, casa ergonomica, casa 250 mp, casa parter ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Casa fbo  proiecte case. arhitectura

Casa FBO Proiecte Case. Arhitectura


de teren existente. Casa are de asemenea o piscine exterioara. Acest proiect... cu terasa, casa parter si un etaj, arhitectura casa moderna, proiect casa / vila moderna...Tip proiect: Locuinta rezidentiala unifamiliala Suprafata construita: 400 mp ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Casa ptb proiecte case. arhitectura

Casa PTB Proiecte Case. Arhitectura


a terenului. Obiect de design in sine, casa pune accentul pe confortul nivelului ridicat...Tip proiect: Locuinta rezidentiala unifamiliala Suprafata construita: 290 mp ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Casa csc proiecte case. arhitectura

Casa CSC Proiecte Case. Arhitectura


Tip proiect: Locuinta rezidentiala unifamiliala Suprafata construita: 225 mp... armat Scurta descriere: Proiectul s-a concentrat pe valorificarea contextului... natural deosebit oferit de teren, care are deschidere directa la lacul Techirghiol ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Casa cmb proiecte case. arhitectura

Casa CMB Proiecte Case. Arhitectura


Tip proiect: Locuinta rezidentiala unifamiliala Suprafata construita: 380 mp...: cadre beton armat Scurta descriere: Casa se desfasoara pe o directie... in lungimea terenului cu deschidere relativ ingusta la strada, avand calcan pe o latura ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Proiectare case pasive

Proiectare case pasive


Construim, proiectam case in sistem AMVIC si clasic pe terenul propriu... sau al beneficiarului . Casa in sistem AMVIC de la 19.900 EUR Casa in sistem AMVIC ,suprafata ... »

Pret: 24700 EUR
Buyer Member 10 ani
Arges
 Proiecte case la cheie

PROIECTE CASE La Cheie


). Portofoliul Archeton contine proiecte de case unifamiliale, proiecte vile duplex, proiecte... case cu mansarda, proiecte de vile pentru doua familii, proiecte case ieftine... si de case de vacanta, planuri case de lemn, planuri de case insiruite, proiecte de case ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Casa unifamiliala pe teren in panta

casa unifamiliala pe teren in panta


Arhitectura destinata locuirii , cu suprafete peste medii si spatii create pe seminivele (raumplan)... ... »
Buyer Member 12 ani
Bihor
 Proiectare constructii

Proiectare constructii


Oferim servicii de proiectare de constructii, valabil pentru toata tara, suntem... specialisti in constructii din lemn, caramida si beton armat. Fiecare proiect in parte... in teren, pozitionarea cladirii fata de punctele cardinale si impactul pe care il ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Lot teren casa

Lot teren casa


Oferim loturi de casa, cu suprafete intre 500mp si 3500mp, amplasate in zona... de proprietate si al serviciilor comune . Pentru case de vacanta , oferim loturi... investitii , achitand in perioada de santier si promovare produs doar chirie pe teren ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Duplex domnesti proiecte case. arhitectura

Duplex Domnesti Proiecte Case. Arhitectura


Tip proiect: Locuinta duplex Suprafata construita: 220 mp x 2 Dispunere... Scurta descriere: Proiectul consta in doua locuinte cuplate, organizate in sistem... in cadrul natural “presand” terenul prin compozitia organizata pe orizontala ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Modele si proiecte tip pentru case

Modele si proiecte tip pentru case


IOAN Co. va pune la dispozitie modele si proiecte tip pentru case, vile, duplex...-uri, pensiuni, case de vacanta sau cabane la un pret excelent (60 % din valoarea proiectului... la conditiile terenului de constructie. Proiectele intocmite cu profesionalism ... »

Pret: 3 EUR
Oferit de:SC IOAN Co. SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Proiectul cu proiectare ieftina

PROIECTUL CU PROIECTARE IEFTINA


DE PROIECTARE. Constructia unei case e o investitie costisitoare, iar costul standard e...PROIECT DE ARHITECTURA IN CARE PRIORITATEA DE ECONOMISIRE ESTE ONORARIUL... segment in care se incearca economisirea este onorariul de proiectare. Livrarea unei ... »
Oferit de:HIPERFORM SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Proiecte vile duplex | modele case

Proiecte Vile Duplex | Modele Case Duplex


pentru teren ingust, proiecte casa din caramida, BCA, etc. ARCHETON - La noi... la cheie (pentru fazele PAC, PT, DDE). Oferta Archeton contine proiecte de case... unifamiliale, proiecte de vile duplex, modele case cu mansarda, proiecte case ieftine ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Schite case si vile | galerie imagini

Schite Case si Vile | Galerie Imagini Case | Poze Proiecte Case si Vile


, proiecte de case din caramida, case din BCA, case din lemn, proiect casa pentru teren...). Portofoliul nostru contine proiecte de case unifamiliale, modele de case cu mansarda..., proiecte vile pentru 2 familii, modele case duplex, proiecte case de vacanta, planuri ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Casa dgt tunari (ilfov)

Casa DGT Tunari (Ilfov)


Proiecte de case mansarda, arhitectura moderna Suprafata construita: 405 mp...: cadre beton armat Proiecte de case si vile Biroul de arhitectura CUB Architecture... din Bucuresti va propune proiecte de case moderne, proiecte de case cu mansarda si proiecte ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Proiectare constructii civile

Proiectare Constructii Civile


din caramida, case din BCA, case din lemn, proiect casa pentru teren ingust, etc... contine proiecte de case unifamiliale, modele de case cu mansarda, proiecte vile... pentru 2 familii, modele case duplex, proiecte case de vacanta, planuri case parter ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Proiect urban

Proiect urban


Casa unifamiliala destinata locuirii pe teren in panta. ... »
Buyer Member 12 ani
Bihor
 Case

Case


Contractam executia de case ieftine, asiguram procurare teren, proiectare ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Casa seg proiecte case. arhitectura

casa SEG Proiecte Case. Arhitectura


Tip proiect: Locuinta rezidentiala unifamiliala Suprafata construita: 620 mp...: structura metalica Scurta descriere: Situata pe un teren generos, locuinta parter... pozitionata transversal pe teren, intampinand gradina pe ambele laturi, care au fost ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
359 produse / 15 pagini
25 produse pe pagina.

"teren cu proiect de casa" in Firme Hot - 22 Rezultat(e)
Folositi cautarea