Inscrie firma »

tensiometru portabil masurare incheietura mainii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tensiometru portabil masurare incheietura mainii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tensiometru cu masurare la

Tensiometru cu masurare la incheietura mainii MicrolifeBioexpert


Tensiometru cu masurare la incheietura mainii MicrolifeBioexpertDescriere:Tensiometru... cu masurare la incheietura mainii si functii suplimentare. Portabil, compact si precis... este singurul tensiometru bratara din lume care a primit calificativul maxim A ... »

Pret: 152.3 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Bioland tensiometru portabil incheietura mainii

Bioland Tensiometru Portabil Incheietura Mainii Estrade


Bioland Tensiometru Portabil Incheietura Mainii EstradeTensiometru cu masurare... la incheietura mainii. Masoara tensiunea si pulsul, si include tehnologia PAD, pentru ... »

Pret: 111.3 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Tensiometru automat cu masurare la

Tensiometru automat cu masurare la incheietura mainii BP W100


Recomandat pentru: Persoane care au nevoie de un aparat pentru masurarea... tensiunii atunci cand calatoresc sau sunt la serviciu. - Compact si portabil ... »

Pret: 305.04 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tensiometru digital pentru incheietura

Tensiometru digital pentru incheietura mainii BIOLAND 3006-1


, cu masurare la incheietura mainii �i butoane &ldquo iTouch&rdquo care...Descrierea tensiometrului BIOLAND 3006-1 Tensiometru digital portabil... oscilometrica permite masurarea rapida �i precisa a tensiunii arteriale, iar ... »

Pret: 125 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tensiometru digital portabil

Tensiometru digital portabil


portabil cu masurare la incheietura mainii este dotat cu 3 butoane Time...Tensiometru digital portabil Tensiometrul digital este ideal pentru.../Memory/ON/OFF. Tensiometru va masoara rapid si precis tensiunii arteriale, iar tehnologia " fuzzy logic ... »

Pret: 75 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Tensiometru digital portabil cu

Tensiometru digital portabil cu functie de memorare


portabil, cu masurare la incheietura mainii si 3 butoane Time...Tensiometru digital portabil cu functie de memorareTensiometrul digital... in timpul utilizarii.Caracteristici Tensiometru digital portabil cu functie de memorare ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tensiometru digital portabil pentru

Tensiometru digital portabil pentru brat


utilizarii.Tensiometrul digital portabil, cu masurare la incheietura mainii si 3 butoane...Tensiometru digital portabil pentru bratTensiometrul digital pentru brat va... permite o masurare rapida si precisa a tensiunii arteriale, iar tehnologia " ... »

Pret: 79 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Tensiometru elecson eld732

Tensiometru Elecson ELD732


bratara ofera o masurare automata a tensiunii arteriale la incheietura...Metoda de masurare oscilometricaAlimentare 2 AAA x1.5V Pachetul include: - Tensiometru,- cutie...Tensiometru electronic bratara Elecson ELD732 Aceast tensiometru ... »

Pret: 98 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tensiometru digital smart

Tensiometru digital Smart


Descriere Tensiometru digital Smart Sendo Smart " tensiometru de incheietura... de la incheietura mainii. Sendo Smart este adecvat persoanelor cu varste sub 45 de ani! Vasele... portabil Tensiunea arteriala se modifica adesea prin influenta diferitilor factori ... »

Pret: 258.25 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Bioland 3000-3000

Bioland 3000-3000


Tensiometru electronic portabil cu masurare la incheietura mainii Modelul...Amplasarea mansetei: Antebrat (incheietura)Tip uz: CasnicAfisaj: LCDMetoda de masurare... a valorilor afisate Metoda oscilometrica permite masurarea rapida si precisa a tensiunii ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Bioland 3002-3002

Bioland 3002-3002


Tensiometru electronic portabil cu masurare la incheietura mainii Modelul... a valorilor afisate Metoda oscilometrica permite masurarea rapida si precisa a tensiunii... chiar în timpul masurarii. Intervalul de masurare: - tensiune arteriala: 0 - 300 ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Microlife bpw 100-bpw100

Microlife BPW 100-BPW100


Tensiometru cu masurare la încheietura mâinii Si functii suplimentare. Portabil....Amplasarea mansetei: Antebrat (incheietura)Tip uz: CasnicAfisaj: LCDMetoda de masurare...: OscilometricaDomeniul de masurare: Presiune: 30-280 mmHg; Puls: 40-200 batai ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 15 ani
Bucuresti
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea