Inscrie firma »

telefon minister turism - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre telefon minister turism
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs agent de turism-ghid

CURS AGENT DE TURISM-GHID


acestora ? Vrei sa deschizi noi perspective ale turismului romanesc prin practicarea... meseriei de agent de turism - ghid ? Te asteptam sa te inscrii la cel mai interactiv... curs de agent de turism-ghid organizat de CEDES Cercetare-Dezvoltare ! CUI SE ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs ghid national de turism

CURS GHID NATIONAL DE TURISM


ale turismului romanesc prin practicarea meseriei de ghid national? Beneficiaza... ACEST CURS ? Persoanelor care vor sa profeseze in domeniul turismului respectand... de ghid national, de la cei mai buni specialisti in domeniul turismului. Agentiilor ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs de perfectionare: manager in activitatea de

CURS DE PERFECTIONARE: MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM


de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si este autorizat de Consiliul National...CURS ACREDITAT CNFPA - MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM DURATA CURSULUI : 6... luni Afla cum sa dezvolti o afacere de succes in turism, prin tintirea unei ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs director agentie de turism touroperatoare,

CURS DIRECTOR AGENTIE DE TURISM touroperatoare, detailista/ filiala/ sucursala


de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si este autorizat de Consiliul National... ale turistilor din ce in ce mai exigenti. Afla cum sa-ti infiintezi o agentie de turism si sa... ADRESEAZA ACEST CURS ? Persoanelor care vor sa profeseze in domeniul turismului ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs camerista

CURS CAMERISTA


in domeniul turismului si industria ospitalitatii, respectand cerintele UE; Persoanelor... specialisti in domeniul turismului; UNDE ESTE RECUNOSCUT CURSUL ? Programul este... certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs administrator pensiune turistica

CURS ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICA


turismului, sa devii administrator de pensiune turistica si ai nevoie de certifiaarile... turismului pentru a-ti oferi solutiile cele mai avantajoase demararii unei afaceri... CURS ? Persoanelor care vor sa profeseze in domeniul turismului si industria ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs director de hotel/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping

CURS DIRECTOR DE HOTEL/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping / sat de vacanta / popas turistic


, are avizul de specialitate de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si este... turismului pentru a-ti insusi abilitatile necesare, principii si tehnici moderne adaptate... ? Persoanelor care vor sa profeseze in domeniul turismului si industria ospitalitatii ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs receptioner de hotel

CURS RECEPTIONER DE HOTEL


? Persoanelor care vor sa profeseze in domeniul turismului si industria ospitaliatii... turismului; Companiilor care doresc sa-si califice personalul in vederea cresterii... ESTE RECUNOSCUT CURSUL ? Programul este certificat de Ministerul Muncii ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs director de restaurant

CURS DIRECTOR DE RESTAURANT


de specialitate de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si este autorizat... obtina brevetul in turism pentru demararea unei afaceri in domeniul industriei... CURSUL ? Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs lucrator pensiune turistica

CURS LUCRATOR PENSIUNE TURISTICA


vor sa profeseze in domeniul turismului si industria ospitalitatii, respectand... ESTE RECUNOSCUT CURSUL ? Programul este certificat de Ministerul Muncii..., Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


, agricultura, mediu, productie, servicii, constructii, turism, IT si resurse umane.... Informatii suplimentare se pot obtine si prin telefon/fax. Beneficii: Veti putea... DE ABSOLVIRE si supliment descriptiv emise de Ministerul Educatiei si Cercetarii ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 1 mai la praga

1 Mai la Praga


de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt... orasului, aproape de toate atractiile turistice. Camerele dispun de TV, radio, telefon ... »
Buyer Member 12 ani
Arges
 Paste 2009 in bruxelles 5 nopti

Paste 2009 in Bruxelles 5 nopti


de Ministerul Turismului din Belgia conform standardelor proprii; Distributia camerelor... Palace si Eurostar. Camerele dispun de baie cu uscator de par, telefon, televizor ... »
Buyer Member 12 ani
Arges
 Paste 2009 in lisabona 4 nopti

Paste 2009 in LISABONA 4 nopti


in mod oficial de Ministerul Turismului din Portugalia conform standardelor proprii..., telefon, televizor, minibar, seif, uscator de par, acces internet. De asemenea dispune ... »
Buyer Member 12 ani
Arges
 Paste 2009 in valencia 5 nopti

Paste 2009 in Valencia 5 nopti


de Ministerul Turismului din Spania conform standardelor proprii; Conducatorul de grup... cu uscator de par, televizor, telefon, mini-bar si seif. Hotelul dispune de receptie ... »
Buyer Member 12 ani
Arges
 Vanzare hoteluri pensiuni  rucar glx060514

vanzare Hoteluri Pensiuni Rucar GLX060514


clasificat de ministerul turismului la 3 stele . Se pot obtine lejer 4 stele cu minim... wireless, telefon fix. Constructia 2 . 64 mp P+1 Parter camera 20 mp, baie 4 mp, terasa ... »

Pret: 400000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Revelion 2010 praga! - hotel pyramida 4*

Revelion 2010 PRAGA! - HOTEL PYRAMIDA 4*


de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt..., WC, uscator de par, Tv satelit, minibar, seif si telefon. Printre facilitatile ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Revelion  2011 istanbul

REVELION 2011 ISTANBUL


, solar. Dotari camere: aer conditionat, televizor, telefon, acces internet Wi... a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul... Turismului din Turcia conform standardelor proprii; Daca hotelul este schimbat ... »

Pret: 355 EUR
Buyer Member 11 ani
Constanta
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"telefon minister turism" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea