Inscrie firma »

tarife examen cambridge - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tarife examen cambridge
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de pregatire pentru examenul cambridge cae

Cursuri de pregatire pentru examenul Cambridge CAE


Organizam module de cursuri de engleza pentru examenele Cambridge la sediul... subiectele de examen incluse in Cambridge Certificate in Advanced English 3. Program... de pregatire pentru examenul Cambridge CAE este 648 lei pentru un modul de 24 de ore ... »

Pret: 648 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri de pregatire pentru examenul cambridge fce

Cursuri de pregatire pentru examenul Cambridge FCE


Organizam cursuri de pregatire a examenelor Cambridge la sediul nostru, cat... de pregatire pentru examenul Cambridge FCE este 648 lei pentru un modul de 24 de ore... si la sediile institutiilor beneficiare. Examenul FCE (First Certificate in English) este ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri de pregatire pentru examenul ielts

Cursuri de pregatire pentru examenul IELTS


si 21. Tarife Tariful pentru un curs de pregatire pentru examenul IELTS este...Organizam module de cursuri de engleza pentru examenul IELTS la sediul nostru..., cat si la sediile institutiilor beneficiare. Examenul IELTS (International ... »

Pret: 648 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba japoneza

Cursuri de limba JAPONEZA


pentru JLPT (Japanese Language Proficiency Test, corespondent al examenelor TOEFEL..., Cambridge sau DALF). Centrul asigura materiale pedagogice precum manuale, carti... Tarifele difera in functie de numarul de cursanti din grupa. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri limba engleza prin comunicare

Cursuri limba engleza prin comunicare


si in vederea sustinerii examenelor internationale IELTS, CAMBRIDGE, ILEC, TOEFL, pentru... la pagina FAQ's/ Intrebari Frecvente. Tarife Tariful pentru un curs de engleza ... »

Pret: 432 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara pentru limbi straine

Cursuri de vara pentru limbi straine


septembrie Tarif: 360 ron READY FOR CAMBRIDGE? Curs intensiv de pregatire pentru... sustinerea examenului Cambridge. Durata: 24h (3 sedinte x 2h/saptamana) Date....08.2010 Seria 3: 1.08.2010 1.09.2010 Tarif: 450 lei II. CURSURI DE COMUNICARE ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri pentru adulti, la sediul companiilor

Cursuri pentru adulti, la sediul companiilor


lingvistice: ascultare, vorbire, intelegere si concepere de text. Tariful cursurilor... pentru obtinerea certificatelor Cambridge: KET-nivel elementar, PET-nivel mediu, FCE... la Universitatea Cambridge, U.K., iar certificatele obtinute au o recunoastere internationala ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"tarife examen cambridge" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea