Inscrie firma »

tabara engleza oxford - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tabara engleza oxford
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tabara internationala de limba

Tabara internationala de limba engleza la Oxford Brookes University - vara 2009


international. Programul de vara pentru tabara de limba engleza include: * test...Organizata in Campusul Headington al Universitatii Oxford Brookes, intr-o zona... si pentru studiul limbii engleze. Cu un grad ridicat de securitate datorita ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tabara de limba engleza in anglia

Tabara de Limba Engleza in Anglia


Qdays Educational ofera cursuri de limba engleza intr-un mediu academic...-ti perfectionezi limba engleza intr-unul din multele campusuri EF din Anglia. EF Education... sunt complet personalizabile, elevii alegand intre: Destinatii variate: Oxford ... »

Pret: 914 USD
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Tabara internationala de engleza la

Tabara internationala de engleza la Clifton College 2014


De ce sa alegeti tabara internationala de engleza de la Clifton College... castiga mai mult decat cunostinte de limba engleza Participarea la o tabara... adult - profesori specializati in predarea limbii engleze pentru copii Copiii ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Tabara internationala de engleza la

Tabara internationala de engleza la University College London


straini Tabara de vara de la Londra, pe scurt: -Tabara de vara de engleza se... autobuze cu doua etaje? Vrei sa iti faci prieteni din toata lumea si sa inveti engleza... la ea acasa, de la profesori nativi? De toate astea vei avea parte in tabara ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Tabara internationala de engleza la

Tabara internationala de engleza la Clifton College, Anglia


. De ce sa alegi tabara de engleza de la Clifton College, Anglia? -150 de ani... in predarea limbii engleze pentru copii Tabara de vara de la Clifton College, pe scurt...: - Tabara de vara de engleza se adreseaza tinerilor intre 9 - 13 ani. - Vei face ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Tabara internationala de limba

Tabara internationala de limba engleza Cambridge Sir Cristopher vara 2009


organizeaza tabere de limba engleza cu participare internationala, cu un program sustinut... al Universitatii Cambridge este de neuitat. * Programul pentru tabara de vara de limba... engleza include * Test de evaluare initiala, pentru plasarea pe nivele ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tabara internationala de limba

Tabara internationala de limba engleza University College of London vara 2009


.embassyces.com organizeaza tabere de limba engleza, cu un program complex de activitati si vizite si cu o... (Covent Garden, Trafalgar Square, etc) Programul pentru tabara de vara de limba... engleza include: * test de evaluare initiala, pentru orice nivel ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tabara de engleza la harrow house cu

Tabara de engleza la Harrow House cu Shakespeare School (9-14 ani)


), aerobic, studio yoga, cinema, etc. Programul de vara pentru tabara de limba engleza...Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza la Harrow... de limba engleza  Cursuri de limba engleza: 15 lectii/ saptamana (1 lectie ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Tabara de engleza la clifton college

Tabara de engleza la Clifton College cu Shakespeare School(13-15 ani)


tabara de limba engleza include: - Saptamanal 12 lectii de limba engleza in clase...Shakespeare School a lansat oferta taberei de engleza de la Clifton College... de limba engleza - Acces monitorizat la e-mail si internet - Program de activitati ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Shakespeare school lanseaza concursul national de creatie in limba

Shakespeare School lanseaza concursul national de creatie in limba engleza


;nvãþare a limbii engleze Shakespeare School lanseazã cea de-a 4-a edi...þie a concursului naþional de creaþie în limba englezã &#8222...âºtigãtori constau în 4 tabere internaþionale de limba englezã de 2 s ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"tabara engleza oxford" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea