Inscrie firma »

suport pentru brosuri - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre suport pentru brosuri
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Suport brosuri pret 95 euro

Suport brosuri pret 95 Euro


Prezentare: stand cu 6 spatii pentru tiparituri A4 dispuse pe ambele fete ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Suport din lemn pentru brosuri 57407

Suport din lemn pentru brosuri 57407


Suport din lemn pentru brosuri 57407 Suport din lemn pentru brosuri ... »

Pret: 15 RON
Oferit de:SC PROFIART SRL
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Stand de brosuri comet

Stand de Brosuri Comet


kg Pret: la cerere. Stand pentru brosuri extensibil, cu rafturi pentru 4... brosuri format A4. Cu un design elegant si stilat, standul pentru brosuri Comet se...Stand de Brosuri Comet Dimensiuni (w x h x d): 280 x 1560 x 260 Greutate: 6 ... »
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 Suport pliante/brosuri a5

SUPORT PLIANTE/BROSURI A5 PENTRU PERETE


- suport pliante A5 pentru perete - ideal pentru prezentare preturi, oferte..., reduceri, pliante, brosuri, liste preturi, meniuri, etc - confectionat din plastic... rigid transparent - prevazut cu 2 gauri pentru prinderea in perete - dimensiune ... »

Pret: 24.93 RON
 Suport pliante/brosuri a4

SUPORT PLIANTE/BROSURI A4 PENTRU PERETE


- suport pliante A4 pentru perete - ideal pentru prezentare preturi, oferte..., reduceri, pliante, brosuri, liste preturi, meniuri, etc - confectionat din plastic... rigid transparent - prevazut cu 2 gauri pentru prinderea in perete - dimensiune ... »

Pret: 43.75 RON
 Suport pliante/brosuri a5

SUPORT PLIANTE/BROSURI A5 PENTRU PERETE


suport pliante A5 pentru perete ideal pentru prezentare preturi, oferte..., reduceri, pliante, brosuri, liste preturi, meniuri, etc confectionat din plastic rigid... transparent prevazut cu 2 gauri pentru prinderea in perete dimensiune: 148x210 mmcod: D ... »

Pret: 32.91 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Suport pliante/brosuri a4

SUPORT PLIANTE/BROSURI A4 PENTRU PERETE


suport pliante A4 pentru perete ideal pentru prezentare preturi, oferte..., reduceri, pliante, brosuri, liste preturi, meniuri, etc confectionat din plastic rigid... transparent prevazut cu 2 gauri pentru prinderea in perete dimensiune: 210x297 mmcod: D ... »

Pret: 57.75 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Stand de brosuri stacy

Stand de Brosuri Stacy


Greutate: 8 kg Oferta speciala: -15% reducere. Stand pentru brosuri extensibil..., cu rafturi pentru 6 brosuri format A4. Cu un design elegant si modern, Stacy se remarca...Stand de Brosuri Stacy: ET-2060 Dimensiuni (w x h x d): 300 x 1550 x 350 ... »
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 Suport brosuri

Suport Brosuri


Acest suport de pliante permite expunerea a sase modele de brosuri format A4... si in varianta cu baza space. Pentru varianta space, la cerere, bilele de aluminiu... din componenta bazei pot fi livrate si in alte culori. Ideal pentru expunerea de reviste ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Standuri brosuri

Standuri brosuri


expozitional, etc., unde veti avea nevoie de el. Standul pliabil pentru brosuri este...O gama de standuri de brosuri, pliabile, portabile si extrem de usor de montat.... Solutii robuste si excelent finisate pentru o prezentari pretentioase. Standurile pot ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Suport brosuri zig zag pliabil

Suport brosuri Zig zag pliabil


Suportul brosuri Zig-zag este cel mai elegant sistem de afișaj din gama lui... de pliere tip Zig-Zag conferă produsului stabilitate. Ideal pentru prezentare bro...;ți dorești vizibilitate sporită. Expunere brosuri 6 nivele Material: Aluminiu ... »
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Suport brosuri cu 2 compartimente a5

SUPORT BROSURI CU 2 COMPARTIMENTE A5


- suport vertical brosuri A5 prevazut cu 2 compartimente - ideal pentru... prezentare preturi, oferte, reduceri, pliante, brosuri, liste preturi, meniuri ... »

Pret: 40.88 RON
 Suport brosuri cu 3 compartimente a5

SUPORT BROSURI CU 3 COMPARTIMENTE A5


- suport vertical brosuri A5 prevazut cu 3 compartimente - ideal pentru... prezentare preturi, oferte, reduceri, pliante, brosuri, liste preturi, meniuri ... »

Pret: 61.05 RON
 Stand brosuri elegant

Stand brosuri elegant


Stand pentru brosuri, deosebit de elgant, cu finisaj de furnir sau acrilic..., acest stand de brosuri este deosebit de practic si util. Ideal pentru expunerea ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Suport brosuri cu 16 compartimente a4

SUPORT BROSURI CU 16 COMPARTIMENTE A4 PENTRU PERETE


- suport brosuri orizontal pentru perete cu 16 compartimente A4 si 8... compartimente pentru CD - metoda simpla de a obtine un stand pe perete pentru brosuri... pentru prinderea in perete - optional:separator pentru dimensiunea A4 obtinand 2 ... »

Pret: 730.44 RON
 Suport brosuri cu 2 compartimente a5

SUPORT BROSURI CU 2 COMPARTIMENTE A5


suport vertical brosuri A5 prevazut cu 2 compartimente ideal pentru prezentare... preturi, oferte, reduceri, pliante, brosuri, liste preturi, meniuri, fotografii, etc ... »

Pret: 53.96 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Suport brosuri cu 3 compartimente a5

SUPORT BROSURI CU 3 COMPARTIMENTE A5


suport vertical brosuri A5 prevazut cu 3 compartimente ideal pentru prezentare... preturi, oferte, reduceri, pliante, brosuri, liste preturi, meniuri, fotografii, etc ... »

Pret: 80.59 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Suport brosuri cu 16 compartimente a4

SUPORT BROSURI CU 16 COMPARTIMENTE A4 PENTRU PERETE


suport brosuri orizontal pentru perete cu 16 compartimente A4 si 8... compartimente pentru CD metoda simpla de a obtine un stand pe perete pentru brosuri, reviste... mari datorita constructiei dintr-o singura bucata prevazut cu gauri pentru ... »

Pret: 964.18 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Suport brosuri a4 magnetoplan

SUPORT BROSURI A4 MAGNETOPLAN


Cod produs: MP431520 Expozitor din plexiglas util pentru prezentarea brosurilor ... »

Pret: 46.85 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Pliante si brosuri

Pliante si brosuri


Imprimarea pentru pliante si brosuri se realizeaza de regula in policromie fata...-verso, pe suport de hartie sau de carton de grosimi variate, in functie de necesitatile ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Suport brosuri rotativ cu 6 compartimente a5

SUPORT BROSURI ROTATIV CU 6 COMPARTIMENTE A5


- suport brosuri rotativ cu 6 compartimente A5 pentru birou - suport brosuri... din plastic transparent turnat cu baza rotativa - ideal pentru prezentare preturi, oferte..., reduceri, pliante, brosuri, liste preturi, meniuri, etc - confectionat din plastic ... »

Pret: 339.92 RON
 Suport brosuri rotativ cu 6 compartimente a4

SUPORT BROSURI ROTATIV CU 6 COMPARTIMENTE A4


- suport brosuri rotativ cu 6 compartimente A4 pentru birou - suport brosuri... din plastic transparent turnat cu baza rotativa - ideal pentru prezentare preturi, oferte..., reduceri, pliante, brosuri, liste preturi, meniuri, etc - confectionat din plastic ... »

Pret: 339.92 RON
 Suport brosuri a4 portret transparent exacompta

Suport Brosuri A4 Portret Transparent Exacompta


Suport transparent pentru brosuri, din material plastic. Format A4 vertical, 1... compartiment. Pentru fixare murala. Este posibila extensia modulara. Adancime de stocare ... »

Pret: 31.6 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Display brosuri monoblock a4

DISPLAY BROSURI MONOBLOCK A4


- display brosuri monoblock A4 - ideal pentru prezentare preturi, oferte..., reduceri, pliante, brosuri, liste preturi, meniuri, etc - dispenser brosuri A4... + suport pliante A4, din plexiglas incolor 10 mm - dimensiune baza: 25x31 cm ... »

Pret: 509.96 RON
 Cataloage, brosuri, reviste

Cataloage, brosuri, reviste


si brosurilor pentru a fi atat de usor de citit pe cat de profesionist si arata. Suntem... aparitie puternica cu materialele dumneavoastra de prezentare, materiale pentru... conferinte, cu brosurile, cataloagele si ghidurile de produse. Materialele ... »

Pret: 9 RON
Buyer Member 12 ani
Cluj
620 produse / 25 pagini
25 produse pe pagina.

"suport pentru brosuri" in Firme Hot - 25 Rezultat(e)
Folositi cautarea