Inscrie firma »

supervizare in psihologie clinica - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre supervizare in psihologie clinica
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Grupuri de supervizare in psihologie

GRUPURI DE SUPERVIZARE IN PSIHOLOGIE CLINICA


Clinica AQUAMARIN organizeaza grupuri de SUPERVIZARE IN PSIHOLOGIE CLINICA joia... practica in psihologie clinica, in supervizare. Orele de supervizare sunt recunoscute... DE SUPERVIZARE IN PSIHOLOGIE CLINICA ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Supervizare in psihologie clinica:

SUPERVIZARE IN PSIHOLOGIE CLINICA: febr. 2015


IN PSIHOLOGIE CLINICA. Orele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor... clinica, in supervizare. Formator-supervizor in psihologie clinica: Steliana Rizeanu...Clinica Aquamarin incepe in luna februarie 2015 un nou grup de SUPERVIZARE ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Abordarea consumului ilicit de droguri: 7-8 martie 2015

Abordarea consumului ilicit de droguri: 7-8 martie 2015


Psihologilor cu 30 credite. Pot participa psihologi, psihiatri, medici, persoane care.... Persoanele care pot primi credite, conform COPSI, sunt psihologii cu atestat de libera... practica. Alaturi de psihologi pot participa studenti si alti specialisti, insa fara ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 101 greseli in psihoterapie

101 greseli in psihoterapie


Cartea de fata prezinta 101 de greseli clinice tipice datorate dificultatilor... de cazuri, ce provin din experienta clinica a autorilor sau a terapeutilor aflati sub... supervizarea lor, sunt scrise intr-o maniera accesibila si pot reprezenta un ghid valoros ... »

Pret: 39 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 101 greseli in psihoterapie, autor gerald schoenewolf

101 greseli in psihoterapie, autor Gerald Schoenewolf


al psihoterapeutului. Cartea de fata prezinta 101 de greseli clinice tipice datorate dificultatilor... de cazuri, ce provin din experienta clinica a autorilor sau a terapeutilor aflati sub... supervizarea lor, sunt scrise intr-o maniera accesibila si pot reprezenta un ghid valoros ... »

Pret: 29.25 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 American journal of psychotherapy. nr. 1/2008

American Journal of Psychotherapy. Nr. 1/2008


sigur, continator, existent in terapeut. Vinietele clinice ilustreaza modul in care... si psihologice ale comportamentului uman si, ca urmare, poate fi un cadru util pentru... si supervizareWynn Schwartz, Ph.D.; Traducere din engleza: Stefania D. NitaAcest articol ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 101 greseli in psihoterapie. contratransfer si contrarezistenta in

101 greseli in psihoterapie. Contratransfer si contrarezistenta in psihoterapie


al psihoterapeutului Cartea de fata prezinta 101 de greseli clinice tipice datorate dificultatilor... de cazuri, ce provin din experienta clinica a autorilor sau a terapeutilor aflati sub... supervizarea lor, sunt scrise intr-o maniera accesibila si pot reprezenta un ghid valoros ... »

Pret: 31.2 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Clientul care m-a schimbat

Clientul care m-a schimbat


la Governors State University si psiholog la Wellness Clinic, Lake Geneva, Wisconsin.... Kottler este profesor de consiliere psihologica la California State University... si a scris peste 65 de carti despre psihologie si educatie. In limba romana a aparut ... »

Pret: 31.2 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Psihoterapie & consiliere cognitiv comportamentala

Psihoterapie & consiliere cognitiv comportamentala


in formularea TCC 77 Intelegerea relatiei dintre problemele psihologice si problemele... si gandurilor intruzive 195 Sfaturi si solutii pentru practica clinica 199 Sfaturi pentru... A oferi si a primi supervizare 293 Organizarea aspectelor neglijate ale practicii 295 ... »

Pret: 27.2 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea