Inscrie firma »

sudarea pvc - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sudarea pvc
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Automat hidroizolatii pvc/tpo miller weldmaster

Automat Hidroizolatii PVC/TPO MILLER WELDMASTER


: -sudarea foliilor PVC -sudare cu aer cald membrane -lipirea membranelor de hidro... -sudare membrane polimerice -sudare membrane PVC in constructia halelor industriale...Robot automat de sudura cu aer cald pentru membrane PVC / TPO. Masina este ... »

Pret: 4200 EUR
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Feonuri industriale de sudare cu aer cald

Feonuri industriale de sudare cu aer cald


sudarea cu aer cald a foliilor PVC pentru prelate auto, corturi industriale, copertine...: sudarea membranelor PVC pentru hidroizolaÅ£ii, sudarea pardoselilor tip covor PVC... cu membrane PVC termosudarea membranelor PVC / TPO sudarea cu aer cald a membranelor ... »

Pret: 231 EUR
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Liner pvc piscine

Liner pvc piscine


Liner din PVC 1.5 mm este furnizat in role de 1.6 m latime pentru culorile... instalat in piscine cu overflow - maleabilitate crescuta usurinta in sudarea cu aer ... »

Pret: 64 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Termosudare folii in publicitate outdoor si advertising: bannere

Termosudare folii in publicitate outdoor si advertising: bannere /meshuri


Va recomandam pentru aplicatia dvs FORSTHOFF P2, un echipament vandut constant firmelor care finiseaza banner/mesh. Avantajul acestui robot este ca il puteti folosi atat ca robot de suprapunere, cat si ca robot pentru tiv(cu kit-ul suplimentar de ti... ... »

Pret: 2250 EUR
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Sudarea in constructii si lucrari tuneluri cu pana

Sudarea in constructii si lucrari tuneluri cu pana calda


fi configurata la alegere cu pana de otel inoxidabil (pentru sudura PVC...-HD, PE-LD, PE-C, PP, ECB, PVC APLICATII impermeabilizare cu membrane taluzari... ecologizarea iazurilor de decantare sudura membranelor hidroizolante sudarea membranelor ... »

Pret: 2 RON
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Pvc expandat

PVC expandat


Compania EMSA SYSTEMS din Bucuresti comercializeaza placi de PVC expandat... de cea mai buna calitate, din import. PVC-ul expandat este un material care se... redus decat in cazul maselor plastice standard. Placile de PVC expandat se ... »
Oferit de:EMSA SYSTEMS
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curburi pvc

Curburi PVC


DE AER CALD PENTRU CURBAREA ORICARUI TIP DE PROFIL PVC CU 2,3,4,5,6 CAMERE... DE IZOLARE TERMICA , DE ASEMENI PUTEM ASIGURA SI SUDAREA CURBURILOR. LA CEREREA ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Utilaje pvc omurzak, tamplarie pvc

UTILAJE PVC OMURZAK, TAMPLARIE PVC OMURZAK


UTILAJE PVC OMURZAK, Utilaj De Sudat TKK-100 Utilizat pentru presarea... unghuirilor profilelor din PVC. Echipat cu o masa dubla, rotativa este usor de operat.... Temperatura de sudare este ajustabila intre 25 si 180 de grade. In functie ... »
Buyer Member 16 ani
Constanta
 Teflonare elemente lipire pvc

Teflonare elemente lipire PVC


Matrite tablete Plite sudare polipropilena Matrite vulcanizare cauciuc Matrite ... »
Gold Member 12 ani
Vrancea
 Robot prelate forsthoff d

Robot prelate FORSTHOFF D


, copertine, sudarea linerului pentru piscine sau hidroizolatii realizate cu membrane PVC...Robot automat de sudura cu aer cald pentru folii si membrane PVC. Principalele... recomandat in special pentru sudarea materialelor cu gramaj peste 650g/m. APLICATII ... »

Pret: 2700 EUR
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Masina de lipit profile pvc la 1 cap

MASINA DE LIPIT PROFILE PVC LA 1 CAP


A PROFILELOR PVC *POSIBILITATEA DE SUDURA IN UNGHIURI DE LA 30-180 GRADE OPERARE COMPLET... A PRESIUNI DE PRINDERE SI A PRESIUNI DE SUDARE *PRESIUNE STANDART -220 V *FRECVENTA... APARATULUI - 115 kg *GARANTIA UTILAJELOR PVC - 24 LUNI *SERVICE IN GARANTIE SI POST-GARANTIE ... »
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Masina de lipit pvc cu 1 cap-univer wm1l/e

Masina de lipit PVC cu 1 cap-UNIVER WM1L/E


; - Posibilitatea sudarii la unghiuri in gama 40-180 grade ; -Limitarea cordonului de sudura... la 2 mm; -Reducerea lungimii dupa sudare 3 mm de fiecare parte; -Control automat... profile echipati in vederea schimbarii rapide a bacurilor de sudare ; -Brate suport ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Masina cu 2 capete de lipit pvc univer wm2l/s

Masina cu 2 capete de lipit PVC UNIVER WM2L/S -Pertici


cu ambele capete; - Posibilitatea sudarii la unghiuri in gama 40-180 grade cu capul... mobil; -Limitarea cordonului de sudura la 0,2 mm; -Reducerea lungimii dupa sudare... electronic; -Suporti profile echipati in vederea schimbarii rapide a bacurilor de sudare ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Masina de lipit profile pvc la 1 cap automata 1500

MASINA DE LIPIT PROFILE PVC LA 1 CAP AUTOMATA 1500 euro


A PROFILELOR PVC *POSIBILITATEA DE SUDURA IN UNGHIURI DE LA 30-180 GRADE OPERARE COMPLET... A PRESIUNI DE PRINDERE SI A PRESIUNI DE SUDARE *PRESIUNE STANDART -220 V *FRECVENTA - 50... - 115 kg *GARANTIA UTILAJELOR PVC - 24 LUNI *SERVICE IN GARANTIE SI POST-GARANTIE ... »
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Cleste universal pentru sudura cu manere pvc 436/4p

Cleste universal pentru sudura cu manere PVC 436/4P UNIOR


sudarea electrica cu gaz protector (sudura MAG/MIG)material: compozitie speciala ... »

Pret: 148.65 RON
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Utilaje yilmaz tk 505 - masina de sudat pvc yilmaz

UTILAJE YILMAZ TK 505 - Masina De Sudat PVC YILMAZ


TK 505 - Masina de sudat PVC YILMAZ -permite reglarea presiunii de prindere... de sudare / Posibilitate de sudare in unghiuri cuprinse intre 30 si 180 de grade ... »
Buyer Member 16 ani
Constanta
 Masina de lipit profile pvc la 1 cap 0,2 mm

MASINA DE LIPIT PROFILE PVC LA 1 CAP 0,2 mm


A PROFILELOR PVC*POSIBILITATEA DE SUDURA IN UNGHIURI DE LA 30-180 GRADE... SI A PRESIUNI DE SUDARE *PRESIUNE STANDART - 220 V *FRECVENTA -50 Hz *PUTERE ... »
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Tamplarie aluminiu si pvc

Tamplarie aluminiu si PVC


) care ar prelua umiditatea in exces. TAMPLARIE PVC PROFILUL REHAU Euro... conform cod Renolit sau vopsire in culori RAL) - imbinarile executate prin sudare... superioara profilelor de PVC TAMPLARIE ALUMINIU - PROFILE CU RUPERE DE PUNTE TERMICA ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Cort  8x12m pvc

Cort 8X12m PVC


cu PVC rezistenta la foc, certificata prin : D - DIN 4102 - B1/B2 A - EN 13501...-1 CH - 2.5 BKZ - material PVC este cu adevarat comparabil cu o prelata... - rezistenta la vant, intemperii si UV - sudarea prelatei face acest cort 100% impermeabil ... »

Pret: 3370.32 EUR
Buyer Member 14 ani
Timis
 Cort profi 8x12m pvc

CORT PROFI 8X12M PVC


dublu acoperita cu PVC rezistenta la foc, certificata prin : D - DIN 4102 - B1/B2... A - EN 13501-1 CH - 2.5 BKZ • material PVC este cu adevarat comparabil cu o... laterale si capete • rezistenta la vant, intemperii si UV • sudarea ... »

Pret: 3370.32 EUR
Buyer Member 14 ani
Timis
 8x12m cort profi pvc

8X12M CORT PROFI PVC


dublu acoperita cu PVC rezistenta la foc, certificata prin : D - DIN 4102 - B1/B2... A - EN 13501-1 CH - 2.5 BKZ • material PVC este cu adevarat comparabil cu o... laterale si capete • rezistenta la vant, intemperii si UV • sudarea prelatei ... »

Pret: 3370.32 EUR
Buyer Member 14 ani
Timis
 Simopor ultralight

Simopor Ultralight


Sunt placi rigide din PVC expandat cu densitate redusa, usoare, drept urmare... sunt unele dintre cele mai economice materiale din gama spumelor rigide de PVC... Light sunt cele mai rigide din gama placilor de spuma de PVC exandat. 3. Placile ... »
Oferit de:SC PROSEP SRL
Light Member 13 ani
Dolj
 Duze prelata/  accesorii linoleum, tarket, capete sudura plastic

Duze prelata/ accesorii linoleum, tarket, capete sudura plastic


,copertine, finisare banner / mesh in industria publicitara, sudare membrane PVC pentru... de 80mm, cu rulment Rola din alama de 5mm Scula de verificare sudura membrane PVC... 2 Sudare placi din plastic cu adaos de material, sudarea plasticului cu aer cald ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Simopor digital

Simopor Digital


Digital este singura placa din PVC expandat existenta in acest moment pe piata care.... Simopor Digital permite urmatoarele operatiuni: debitare, sudare, lipire, finisare ... »
Oferit de:SC PROSEP SRL
Light Member 13 ani
Dolj
 Pistol aer cald bt-ha 2000

Pistol aer cald BT-HA 2000


de materiale plastice ºi piese din PVC; - sudarea materialelor plastice ºi a foliilor... din PVC; - scoaterea de puncte si culori. Caracteristici - doua setãri de cãldurã ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
111 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"sudarea pvc" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea