Inscrie firma »

studii de impact asupra mediului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre studii de impact asupra mediului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Studii de impact asupra mediului

Studii de Impact Asupra mediului


/2006 privind stabilirea procedurii-cadru de evaluare a impactului asupra mediului pentru...Studiile de impact se intocmesc conform: - HG 918/2002 abrogat de HG 1213... asupra mediului si de emitere a acordului de mediu; - HG 1076/2004 privind ... »
 Studii de mediu

Studii de mediu


Elaborare studii de impact, bilanturi de mediu, evaluari de mediu necesare ... »

Pret: 3000 EUR
Buyer Member 10 ani
Olt
 Acord de mediu

Acord de Mediu


Intocmim documentatia pentru obtinerea Acordului de Mediu.... ... »
 Documentatii tehnice

Documentatii tehnice


adecvata a impactului asupra biodiversitatii..., permiselor si licentelor de exploatare a substantelor minerale utile,studii de evaluare ... »
Gold Member 13 ani
Altele
 Studiu de impact asupra mediului

Studiu de impact asupra mediului


Studiul de impact asupra mediului are ca scop identificarea, descrierea..., retehnologizare, modernizare, extindere ) asupra mediului si este exrem de important pentru ... »
Buyer Member 10 ani
Olt
 Elaborare raport privind impactul asupra mediului

Elaborare Raport privind impactul asupra mediului


Raportul privind impactul asupra mediului este documentatia realizata in cadrul..., aferente activitatilor cu impact semnificativ asupra mediului, stabilite prin HOTARARE... privind aprobarea Metodologiei de aplicare a evaluarii impactului asupra mediului ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Studii de impact

Studii de impact


aspectelor cu impact semnificativ asupra factorilor de mediu. Studiile de impact se...-cadru de evaluare a impactului asupra mediului pentru anumite proiecte publice si private...; - Ordin 863/2002 privind evaluarea impactului asupra mediului si de emitere ... »
Buyer Member 14 ani
Ialomita
 Studii de biodiversitate si studii

Studii de biodiversitate si studii de mediu


al investitiilor, studiul impactului asupra mediului al investitiilor....Studii de impact asupra biodiversitatii necesare penru acordul de mediu ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Studii de mediu

Studii de mediu


; - evaluari ale impactului asupra mediului.... precum si studii de impact de mediu; - evaluarea riscului la diverse obiective...Realizarea diferitelor studii de mediu: - bilanturi de mediu de nivel I, II ... »
Oferit de:SC INTERGEO SRL
Light Member 13 ani
Ilfov
 Autorizatie de mediu-fisa de prezentare

Autorizatie de mediu-fisa de prezentare


cu posibil impact asupra mediului, necesar pentru punerea acesteia in functiune... competente pentru protectia mediului, prin care sunt stabilite conditiile si ... »

Pret: 2500 RON
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Elaborare bilant de mediu

Elaborare bilant de mediu


activitãþi noi cu posibil impact semnificativ asupra mediului, necesar...þin informaþii asupra cauzelor ºi consecinþelor efectelor negative...;n vederea cuantificãrii impactului de mediu efectiv de pe un amplasament ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Acord de mediu

Acord de mediu


-cadru de intocmire a raportului privind studiul de impact asupra mediului si nivelul competent sa... poate cere si refacerea raportului privind studiul de impact asupra mediului... efectelor negative asupra mediului, raportate la standardele si la reglementarile ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Elaborare bilant de mediu (bm)

Elaborare bilant de mediu (BM)


activitati noi cu posibil impact semnificativ asupra mediului, necesar pentru punerea... si consecintele efectelor negative, anterioare si prezente, asupra mediului ale acestei... elementele analizei tehnice prin care se obtin informatii asupra cauzelor ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fonduri nerambursabile

Fonduri nerambursabile


si a - autorizatiei de construire; e) elaborarea -studiului de impact al proiectului asupra... studiile de amplasament asupra terenului (ridicare topografica, studiu geologic), o...a)elaborarea de studii si documentatii preliminare necesare investitiei: o ... »
Buyer Member 14 ani
Botosani
 Elaborare bilant de mediu (bm)

Elaborare Bilant de mediu (BM)


cu posibil impact semnificativ asupra mediului, necesar pentru punerea acesteia î..., asupra mediului ale acestei activitãþi ºi constã î... obțin informații asupra cauzelor și consecin ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta mediu okapis oradea bihor

Consultanta mediu Okapis Oradea Bihor


a optimiza procesele si a reduce riscurile si impacturile negative asupra mediului... studii pentru protectia mediului in urma inscrierii avizta de Comisia de inregistrare... a companiei dumneavoastra. "Protectia mediului constituie obligatia ... »
Oferit de:SC Okapis SRL
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Curs responsabil de mediu

Curs Responsabil de Mediu


cu impact asupra mediului de a infiinta un compartiment specializat care sa administreze... ale organizatiei Studii de impact, Bilanturi de mediu, Evaluarea riscului Monitorizarea... activitatile de protectie a mediului. COMPETENTELE RESPONSABILULUI DE MEDIU Abilitatea ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Consultanta

Consultanta


de mediu : 1. raport privind impactul asupra mediului 2. bilantul de mediu 3..., studiu de evaluare a impactului asupra mediului - Raport privind impactul asupra... la expertiza de specialitate - realizarea studiilor specifice de mediu: - raport ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 11 ani
Dambovita
 Consultanta in tranzactii imobiliare si terenuri contaminate

Consultanta in tranzactii imobiliare si terenuri contaminate


si impactul asupra utilizarii propuse si asupra receptorilor din zona; Realizarea.... Ce va putem oferi: Studii due-diligence faza I si II (incluzand investigatii ... »
Buyer Member 17 ani
Mures
 Revista green report  abonament 2009

Revista Green Report Abonament 2009


, in timp real, informatiile care pot avea un impact asupra vietii, afacerilor... care vorbesc aceeasi limba cu mediul, stirile despre afaceri, legislatie, proiecte... si responsabilitate sociala, studii si cercetari internationale. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Sociologie romaneasca volumul vii. nr. 1/ 2009

Sociologie Romaneasca Volumul VII. Nr. 1/ 2009


. Impactul Programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007 asupra dezvoltarii urbane... in organizatii de protectie a mediului in Romania si Europa (Laura Nistor) - Repere socio...-istorice in studiul proprietatii colective din doua comune foste graniceresti (Monica Sisestean ... »

Pret: 19.85 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fonduri

Fonduri


de analize economice -Intocmire studiu de impact asupra mediului -Intocmire memoriu... (Studii de prefezabilitate si fezabilitate, Documente pentru obtinerea de avize ... »

Pret: 300 EUR
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Curs responsabil de mediu, bucuresti, aprilie 2012

Curs Responsabil de Mediu, Bucuresti, aprilie 2012


cu impact semnificativ asupra mediului organizeaza structuri proprii specializate pentru... Studii de impact, Bilanturi de mediu, Evaluarea riscului Monitorizarea factorilor... protectia mediului in conformitate cu Ordonanta de Urgenta nr.195 din 22 decembrie 2005 ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs responsabil mediu, bacau, aprilie 2012

Curs Responsabil Mediu, Bacau, aprilie 2012


desfasoara activitati cu impact semnificativ asupra mediului de a organiza structuri... de protectie a mediului Identificarea problemelor de mediu ale organizatiei Studii... specializate pentru protectia mediului si Legea 211/2011 privind Managementul Deseurilor ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs responsabil de mediu - autorizat cnfpa

Curs Responsabil de Mediu - Autorizat CNFPA


obligatia societatilor comerciale ce desfasoara activitati cu impact asupra mediului... a mediului. COMPETENTELE RESPONSABILULUI DE MEDIU Abilitatea de a evalua impactul... de protectie a mediului Identificarea problemelor de mediu ale organizatiei Studii ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
149 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"studii de impact asupra mediului" in Firme Hot - 16 Rezultat(e)
Folositi cautarea