Inscrie firma »

strategii de mentenanta - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre strategii de mentenanta
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Managementul parcului auto

MANAGEMENTUL PARCULUI AUTO


. 1.1 Etimologia termenului mentenanta. 1.2 Sisteme si strategii de mentenanta... LA INTRETINEREA AUTOVEHICULELOR 1. Aspecte teoretice privind mentenanta autovehiculelor... de starea tehnica a autovehiculelor. 1.3.1 Semnificatia notiunilor de mentenanta ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Web design

Web Design


. De ce Creative Web Design? Rezultate masurabile dobandite prin strategie eficienta.... Preturi de mentenanta accesibile si timpi de executie scazuti. ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta it

Consultanta IT


si mentenanta, transformand solutiile agreate in cele mai bune investitii pentru compania... un beneficiu strategic companiilor utilizatoare atunci cand vine vorba despre schimbari ... »
Light Member 10 ani
Cluj
 Servicii resurse umane si salarizarea

Servicii resurse umane si salarizarea


, prin eliminarea cheltuielilor cu achizitia si mentenanta unui software de calcul salarial..., decizia strategica este sa externalizezi, una sau mai multe dintre activitatile... pe care o conduci sa se concentreze asupra competentelor ei cheie. Aceasta strategie ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta resurse umane si salarizare

Consultanta resurse umane si salarizare


Cheltuielilor Cu Achizitia Si Mentenanta Unui Software De Calcul Salarial Propriu, Costuri... A Ramane Competitiv Intr-O Piata In Continua Miscare Si Dezvoltare, Decizia Strategica... Sa Se Concentreze Asupra Competentelor Ei Cheie. Aceasta Strategie Poate Fi ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Constructii civile

Constructii civile


. Succesele cheie sunt strategiile de nisa elaborate individual pentru clientii nostri... necesar fiecarui proiect. Cand aceste strategii specifice clientului sunt puse... Mentenanta si renovarea cladirilor ... »
Oferit de:Kent Yapi
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Lean manufacturing consulting and training

Lean Manufacturing consulting and training


(tehnica managementului japonez scos din sistemul de productie Toyota); TPM (Mentenanta...-o coerenta de ansamblu data de un plan strategic industrial; -Planul strategic... realizeze obiectivele voastre industriale strategice de-a lungul unui plan de progres ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Fose septice

Fose septice


in domeniul foselor septice ecologice. Principala strategie implementata de noi, este acea... menajere , servicii de mentenanta si constatare. ... »

Pret: 1950 RON
Buyer Member 13 ani
Arad
 Servicii it de consultanta

Servicii IT de consultanta


sau curiozitatilor dumneavoastra.El este aditional celui de mentenanta si va asigura raspunsuri..., un ERP sau CRM; Consultanta IT inseamna dezvoltare de strategii de marketing online... functioneze in concordanta deplina cu strategiile si obiectivele companiei dumneavoastra ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Calarasi
 Servicii si implementare sisteme de telecomunicatii

Servicii si implementare sisteme de Telecomunicatii


si service) si Siemens (suntem parteneri pentru pentru vanzari, instalari si mentenanta... strategiilor de telefonie IP cu obiectivele companiei Servicii de integrare pentru ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Calarasi
 Tavan extensibil

Tavan extensibil


extensibile nu necesita mentenanta; - sistem montabil / demontabil - patentat... reprezentative, cu un puternic rol in strategia de promovare si sustinere a unei imagini ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"strategii de mentenanta" in Firme Hot - 15 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea