Inscrie firma »

strategia de comunicare pentru dezvoltarea - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre strategia de comunicare pentru dezvoltarea
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Strategii

Strategii


potrivite pentru brandurile pe care le gestionam. Strategia nu poate fi ignorata...Gandim analitic pentru a intelege realitatile pietei, suntem curiosi sa aflam... - toate acestea doar pentru a ne asigura ca solutiile noastre creative sunte cele mai ... »
Oferit de:BBN Romania
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Curs - strategia de comunicare

Curs - Strategia de comunicare pentru consultanti - Modelul IDAR


foloseasca eficient strategia de comunicare IDAR® pentru a convinge si a prezenta... - Familiarizarea cu strategia de comunicare IDAR® in momentul negocierii cu clientii...Cursul IDAR® ofera consultantilor o strategie cu ajutorul careia vor ... »

Pret: 1290 RON
Buyer Member 14 ani
Covasna
 Training de dezvoltare personala

Training de DEZVOLTARE PERSONALA


dezvolta continuu. Isi dezvolta noi abilitati, noi strategii pentru succes. Viata lor e... altfel, mai buna, mai promitatoare, imbogatita. Si nu pentru ca asa le-a fost dat sa... fie, ci pentru ca vor sa fie altceva, poate ceea ce sunt ei cu adevarat, liberi ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Curs - strategia de vanzare consultativa - odir

Curs - Strategia de vanzare consultativa - ODIR


are nevoie pentru a avea succes in mediul individualizat si orientat catre comunicare... sau a serviciilor oferite. Ce este ODIR? ODIR este o strategie de comunicare construita... reprezinta un criteriu suficient pentru un succes de durata. Beneficiile modelului ... »

Pret: 1290 RON
Buyer Member 14 ani
Covasna
 Brightlink - negociere si comunicare

Brightlink - Negociere si Comunicare


instrumentele necesare pentru a-ti perfectiona comunicarea si a obtine rezultatele dorite...; - dezvoltarea abilitatilor de comunicare; Cu ce raman in urma acestui training...Brightlink - Negociere si Comunicare Ce inseamna brightlink ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Curs comunicare si relatii publice

Curs Comunicare si Relatii Publice


creezi o strategie de comunicare eficienta pentru publicul tau. Pe parcursul a doua... zile de curs vei invata cum sa iti setezi obiectivele unei strategii de comunicare...Noile reguli in PR : Curs de comunicare si relatii publice Regulile ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Comunicarea eficienta in relatiile publice. crearea

Comunicarea eficienta in relatiile publice. Crearea mesajelor si relatiile


sociale - Forta parteneriatului - Strategiile de dezvoltare a retelelor sociale... in relatiile publice presupune elaborarea unei strategii eficiente, dar si o buna... practice sint utile atit pentru studenti, cit si pentru specialistii in relatii publice ... »

Pret: 29.95 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Comunicarea eficienta in relatiile publice. crearea

Comunicarea eficienta in relatiile publice. Crearea mesajelor si relatiile


retelelor sociale Forta parteneriatului Strategiile de dezvoltare a retelelor sociale... in relatiile publice presupune elaborarea unei strategii eficiente, dar si o buna... practice sint utile atit pentru studenti, cit si pentru specialistii in relatii publice ... »

Pret: 29.95 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Primele 90 de zile - strategii de succes

Primele 90 de zile - Strategii de succes pentru noii conducatori, la orice


intervalul optim pentru a analiza situatia, a pune la punct o strategie de actiune... organizational si dezvoltare. De-a lungul timpului a oferit consultanta unei arii extinse... international. „Aceasta carte este harta managerilor pe drumul pentru preluarea ... »

Pret: 34 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs cambridge de comunicare medic-pacient

Curs Cambridge de Comunicare Medic-Pacient


comunicarea ( rapport) cu pacientul, a-l incuraja si pentru a arata grija fata de starea.... Scopul lui este de a forma deprinderile de comunicare a medicului cu pacientul... de invatare. Cursul se axeaza pe formarea urmatoarelor 5 deprinderi de comunicare ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs dezvoltare personala - optimizare: aleg sa fiu

Curs Dezvoltare personala - Optimizare: Aleg sa fiu eu!


de sine; - Descoperirea resurselor pentru automotivare; - Dezvoltarea capacitatii...Curs Dezvoltare personala-Optimizare: Aleg sa fiu eu! In orasul tau: 23... in care te cunosti, te dezvolti pe tine, iti descoperi noi resurse interioare ... »
Buyer Member 15 ani
Valcea
 Consultanta in management

Consultanta in management


Programele noastre de consultanta in management, dezvoltarea echipelor... si aplicarea strategiei. Inclusiv strategia inovatiei de valoare: strategia oceanului... albastru VISION Clarificarea si comunicarea viziunii, misiunii si valorilor ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Global management challenge (gmc)

Global Management Challenge (GMC)


-building - dezvoltarea abilitatilor de comunicare - activitatea intr-un mediu concurential Cel...Global Management Challenge reprezinta un program de dezvoltare a abilitatilor... de strategie si management, care se adreseaza atat angajatilor cat si studentilor si sta ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Training management

Training management


Acest training ofera pregatirea si dezvoltarea abilitatilor manageriale de baza... esentiale pentru asi atinge obiectivele cu ajutorul si prin intermediul eforturilor...: - acumularea instrumentelor necesare pentru: planificare, organizare, coordonare, luarea ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Publicitate stradala multimedia, comunicare

publicitate stradala multimedia, comunicare audio-video prin intermediul


de pe pietele dezvoltate unde oamenii au manifestat un interes crescut pentru aceasta...Trade Mark dezvolta un concept nou si creativ, diferit de instrumentele clasice... de a utiliza un canal eficient de comunicare prin derularea campaniilor de promovare ... »
Oferit de:Trade Mark
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Curs pr

Curs PR


cu analiza si stabilirea publicului tinta dar si strategiile de comunicare folosite... sesiune a cursului de "Comunicare si Relatii Publice" in perioada 18-19 iulie.... Participantii vor afla de ce PR-ul este o industrie complexa iar canalele de comunicare ... »

Pret: 360 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Team building

Team building


strategii si politici de dezvoltare. Interventiile pot fi punctuale, sau generalizate...Oferim solutii personalizate de dezvoltare organizationala si individuala..., concepute pentru a crea performanta prin leadership, management performant si schimbare ... »
 Curs de formare in programare neuro-lingvistica - sibiu, 7 noiembrie

Curs de formare in PROGRAMARE NEURO-LINGVISTICA - Sibiu, 7 noiembrie


? * Cauti cai de a-ti optimiza comunicarea cu cei din jur? * Iti doreai noi modalitati... dezvolti pe tine si lucrezi cu ceilalti... la indemana optimismul si posibilitati nelimitate, strategii care functioneaza in luarea ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Curs de formare in programare neuro-lingvistica - timisoara,

Curs de formare in PROGRAMARE NEURO-LINGVISTICA - Timisoara,


pentru atingerea succesului intr-o lume dinamica si in continua schimbare. NLP...; cum ne folosim de limbaj si cum actionam, intentionat sau neintentionat, pentru... de comunicare intre tine si cei din jur - Sa-ti depasesti si sa-ti gestionezi conflictele ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Nlp practitioner in sibiu, rezervarea locurilor a inceput

NLP PRACTITIONER in Sibiu, Rezervarea locurilor a inceput


, un instrument extrem de practic pentru atingerea succesului intr-o lume dinamica... sau neintentionat, pentru a ne atinge obiectivele. \"NLP este abilitatea de a-ti controla...: ********************************************* - Sa eviti blocajele de comunicare intre tine si cei din jur - Sa-ti depasesti ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Nlp practitioner in bucuresti, rezervarea locurilor a inceput

NLP PRACTITIONER in Bucuresti, Rezervarea locurilor a inceput


si implementarea acestor strategii in propria ta viata. Pentru mai multe informatii...? * Vrei sa-ti depasesti starile negative? * Cauti cai de a-ti optimiza comunicarea... strategiilor de succes, a tiparelor gandirii, comportamentului si limbajului acestora ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Team building

Team Building


feedback-ul, cunostintele, abilitatile si planurile de actiune necesare pentru... imbunatatirea performantelor. Sprijinim liderii si membrii echipelor sa dezvolte... impreuna ingredientele esentiale pentru succes: crearea unui mediu care sprijina ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Asistenta

Asistenta


- strategii de dezvoltare locala - managementul proiectelor - cursuri cu specializari... inguste pe dezvoltare de abilitati manageriale: team building, negocieri, comunicare...- elaborarea de proiecte si implementarea lor, consultanta pentru inceperea ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 O banana, doua banane - one banana, two banana

O banana, doua banane - One banana, two banana


strategica, dezvolta comunicarea. Varsta recomandata: peste 4 ani.... carte? Intoarceti cartile cu banana pentru ca maimuta sa mearga inainte. Dar atentie ... »

Pret: 52.79 RON
 Introducere in nlp

Introducere in NLP


dovedesc nepretuite pentru dezvoltarea personala si perfectionarea profesionala... putem dezvolta un raport cu persoanele din jur; imbunatirea abilitatilor...-cheie; sustinerea unor intalniri, negocieri si vanzari reusite; strategiile de invatare ... »

Pret: 29.75 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
91 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"strategia de comunicare pentru dezvoltarea" in Firme Hot - 42 Rezultat(e)
Folositi cautarea