Inscrie firma »

statii totale cluj - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre statii totale cluj
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vila 5 camere faget cluj napoca

Vila 5 camere Faget Cluj Napoca


suprafata totala de 250 mp+drum aferent fiecarei case. 3 din cele 5 case sunt ridicate... montata statie de epurare. Compartimentare: demisol: garaj, camera pt. centrala ... »
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Calculatoare second hand in judetul cluj: campia

Calculatoare second hand in judetul Cluj: Campia Turzii, Dej, Gherla, Huedin


multor calculatoare second hand in Cluj Napoca? Daca totalul comenzii e mai mare...Chiar daca se spune despre Cluj Napoca ca ar fi o a doua capitala a Romaniei... calculatoare second hand in Cluj Napoca, astfel incat oricine sa poata beneficia ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Sejur tunisia-port el kantaoui,hotel riu bellevue park 4*

Sejur Tunisia-Port El Kantaoui,Hotel Riu Bellevue Park 4*


orasului Sousse este la 12 km, iar magazinele si statia de autobuz se afla la 200 m...-hotel-aeroport,plecari de la Bucuresti, Cluj si Timisoara, asistenta turistica in limba romana. Pretul nu include.../persoana, asigurarea medicala, asigurarea storno (1,5% din pretul total), excursiile ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Oportunitate 14 august 2007: 50.000 euro nerambursabili pentru

OPORTUNITATE 14 AUGUST 2007: 50.000 EURO Nerambursabili pentru terenuri, cladiri, constructii, masini, utilaje si echipamente


pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie, din fondurile Bugetului de Stat... pentru IMM situate in: Constanta, Timisoara, Iasi, Craiova, Targu Mures, Cluj, Galati... adauguga un credit de maxim 25% din contravaloarea totala si contributia ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Software navigatie gps ro.a.d. 2006

Software Navigatie Gps RO.A.D. 2006


cativa Kbyte si peste 1 Mbyte, iar in total au 139 Mbytes Atlasul permite cautarea... de stat, limitele comunelor, drumurile europene, autostrazile A1 si A2, drumurile... de Referinta 1:15.000 sau mai mare Zone detaliate: Brasov, Suceava, Iasi, Oradea, Cluj ... »
Buyer Member 16 ani
Galati
 Paste 2009 in grecia/paralia 4 nopti

Paste 2009 in Grecia/Paralia 4 nopti


standard international (scaune rabatabile, aer conditionat, statie audio...) -asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii; este optionala, se... poate asigura transport din Transilvania cu urmatoarele suplimente/persoana: CLUJ ... »
Buyer Member 14 ani
Arges
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea