Inscrie firma »

statii de epurare ape uzate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre statii de epurare ape uzate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Statii de epurare ape uzate menajere

Statii de epurare ape uzate menajere


Statie de epurare ape uzate menajere din PAFS de la 4 la 5.000 locuitori ... »

Pret: 1500 EUR
Oferit de:PURATOR SYSTEMS
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Statie epurare ape uzate menajere

Statie epurare ape uzate menajere


MINI STATIE EPURARE APA UZATA MENAJERA PENTRU 4-16 PERSOANE CAP 4 - asigura...CLEAN, sistemul de epurare si preepurare pentru apele uzate, reprezinta o solutie ingenioasa...Clean este alcatuit din: - ministatiile aquaclean de epurare ape uzate ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Statii de epurare biologice,

Statii de epurare biologice, statii de epurare a apelor uzate, echipament


/4 persoane)! Statii de epurare a apelor uzate incepand cu pretul de 2600 euro...Statii de epurare biologice incepand cu pretul de 1700euro (potrivita pentru 3... (potrivita pentru 4 persoane)! Echipament epurare biologica incepand cu pretul de 2500 ... »
Oferit de:SC Argevil SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Statie de epurare levigat sau

Statie de epurare levigat sau ape uzate


Destinata pentru epurarea levigatului sau a altor categorii de ape uzate ... »
Oferit de:SC EURITEH SRL
Light Member 16 ani
Bihor
 Statii de epurare

Statii de epurare


de epurare ape uzate,cu alimentare secventiala sau cu aerare continua, pentru 6 - 2800...Varful tehnologiei in domeniulepurarii, FABRICAT IN ROMANIA ! Statii... parti electrice in contact cu apa, apa epurata poate fi deversata in orice emisar ... »

Pret: 4836 RON
Buyer Member 11 ani
Hunedoara
 Statii epurare rezidentiale

Statii epurare rezidentiale


Statiile de epurare pentru ape uzate menajere sunt dimensionate in functie... de canalizare. STATII DE EPURARE APE UZATE MENAJERE 0,9 - 13,5 mc/zi (6 -120 L.E.) 1.... Principalele caracteristici: Epurarea apelor uzate cu ajutorul instalatiilor de epurare ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Statii epurare mbr

Statii Epurare MBR


Descrierea procesului tehnologic: Statiile de epurare tip MBR cuprind... urmatoarele obiecte tehnologice: * Statie de pompare * Instalatie de sitare... prelucrarea namolului (pentru capacitati 1000LE) Apa uzata menajera bruta colectata ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Statii epurare ape reziduale menajere

Statii epurare ape reziduale menajere


gama larga statii epurare cu filtru de nisip pentru case de vacanta, pensiuni..., hoteluri, parcuri industriale proiectare si executie statii de epurare sate, comune ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Utilaje pentru epurarea si tratarea apelor

Utilaje pentru epurarea si tratarea apelor uzate


Utilaje pentru tratare apelor uzate: -municipalitati 10 mii - 10 mil locuitori ... »
Oferit de:SC DASYS SRL
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Ministatii de epurare

Ministatii de epurare


Recomandãm pentru tratarea mecanicã si biologicã a apei... si comercializam ministatii de epurare cu capacitate: 1-8LE, 30LE, 50LE. ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Epurare ape uzate

epurare ape uzate


Ecomaster a realizat modernizarea statiei de epurare a apelor uzate industriale... confrunta cu epurarea apelor uzate ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Statii de epurare apa

Statii de epurare apa uzata


Statii de epurare a apelor uzate de la 4 la 40 de locuitori echivalenti ( B6- B...40 ). Pot fi folosite pentru epurarea apelor uzate provenite de la case, grajduri..., complexuri mici de case sau alte cladiri. Statiile de epurare trateaza apa provenita ... »
Light Member 14 ani
Valcea
 Statii de epurare

Statii de epurare


de STATIE DE EPURARE a apelor uzate in domeniul industriei alimentare. Pentru a veni... pentru urmatoarele capacitati: -STATII DE EPURARE incepand de la 10mc/zi pentru... industria laptelui -STATII DE EPURARE incepand de la 10mc/zi pentru panificatie ... »

Pret: 10000 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Reducerea grasimilor si deseurilor organice din

Reducerea grasimilor si deseurilor organice din statiile de pompare -LSD


Pentru utilizare in statii de pompare si conducte de canalizare in scopul... pentru ape curgatoare si pulverizat pe suprafata apei in zona de oprire a gunoaielor ... »
Oferit de:ASTEC GLOBAL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Statii de epurare

Statii de epurare


apelor uzate si pluviale din zonele fara sisteme centralizate de canalizare...Filtrarea si curatarea apelor. Acest produs creat pentru tratarea si evacuarea ... »
Oferit de:SC FILPEA SRL
Light Member 14 ani
Harghita
 Statii de epurare

Statii de epurare


Tratarea apelor uzate cu ajutorul instalatiilor pentru tratarea apelor uzate...). Statia de epurare va fi ingradita de un gard de protectie pentru a fi evitata... patrunderea persoanelor neautorizate. Statia de epurare se va monta pe o fundatie perfect ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Sv, s1, s2, s3 - pompe submersibile ape uzate si

SV, S1, S2, S3 - pompe submersibile ape uzate si statii de epurare


Pompe cu rotor cu unul sau mai multe canale, pentru vehicularea apelor uzate... municipale. Pompare ape reziduale incarcate, ape de canalizare, ape subterane, ape... de suprafata, ape fara refulari de la toalete, golirea rezervoarelor, ape industriale ... »
Oferit de:RECONDI SRL
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Statie de epurare at6 4 persoane

STATIE DE EPURARE AT6 4 PERSOANE


Statiile de epurare sunt destinate tratarii apelor uzate din locuinte , pentru... : restaurante, scoli , moteluri, unitati economice, s.a. Apa uzata epurata poate fi... 4 locuitori echivalenti dar si pentru alte surse de apa uzata menajera ... »
Oferit de:AQUA-BIOTEC
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Statie de epurare pentru abator de

Statie de Epurare pentru Abator de Pasari


Statie de epurare a apelor uzate provenite de la un abator de pasari cu o..., NTPA 002 Echipamentele folosite la constructia statiei de epurare sunt... noastra. Statia de epurare este complet automatizata. Instalatia se compunde din ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Ministatii de epurare

MINISTATII DE EPURARE


este un sistem pentru tratarea apelor uzate menajere (capabil sa preia si sa... epureze apa uzata provenita de la un numar de 4 pana la 200 locuitori echivalenti... cu statii de epurare marca Cribernet. Ministatia de epurare-SBR Cribernet are o ... »
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Fose septice si statii epurare

Fose septice si statii epurare


septice tip AMG pot fi fabricate de la 1 la 20 metri cubi si au rol de epurare a apei...Producator si distribuitor fose septice bicamerale si tricamerale, statii... de epurare, separatoare grasimi, bioactivatori din alge, partener EkoGea. Consultanta ... »

Pret: 1200 RON
Buyer Member 11 ani
Hunedoara
 Statie de epurare 4-6 pers

Statie de epurare 4-6 pers


material. Statia de epurare si evacuare a apei uzate menajere respecta normele... de pe piata Ministatii de epurare biologica a apelor uzate menajere BIOPLAST de la 2.... Comercializam si oferim mentenanta pentru statii epurare apa uzata in Bucuresti, Sibiu ... »
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Statii de epurare superstar 600 l -

STATII DE EPURARE SUPERSTAR 600 L - 3 locuitori


Statiile de epurare din polietilena liniara sunt produse pentru epurarea apelor... pot fi deversate toate apele uzate menajere provenite de la bai,bucatarii, masini... de spalat, masini de spalat vase, etc. Apele epurate se deverseaza in emisari ... »

Pret: 4800 RON
Buyer Member 8 ani
Arges
 Statii de epurare cu noroi "activ" 5

Statii de epurare cu noroi "activ" 5 utilizatori


-oxidativ si sunt destinate tratarii apelor reziduale civile sau industriale, cu precizarea... ca acestea sa fie biodegradabile. Sunt definite ca fiind sisteme de epurare de tip... biologico-oxidativ, deoarece actiunea de epurare are ca mijloc popularea cu bacterii ... »

Pret: 6200 RON
Buyer Member 13 ani
Arad
 Statii epurare industriale

Statii Epurare Industriale


si evacuare a apelor uzate rezultate din diverse ramuri industriale (prelucrare carne... diversificata de echipamente sub forma statiilor de epurare de diferite capacitati... si de cantitatea de apa uzata ce se doreste a fi epurata. Fluxul general de epurare prezentat ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
110 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"statii de epurare ape uzate" in Firme Hot - 30 Rezultat(e)
Folositi cautarea