Inscrie firma »

statie statii beton betoane - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre statie statii beton betoane
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cifa statie be betoane semimobila

CIFA STATIE BE BETOANE SEMIMOBILA


55 mc/h. Volumul total al malaxorului 2.250 l Cantitate de beton... 350 kg Inaltimea de descarcare a betonului 4.1 m Tipuri de comanda ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Statie de betoane mobila 55 mc

STATIE DE BETOANE MOBILA 55 mc


MOBISPA1 STATIE BETON MOBILA DESCRIEREA: Statia este in constructie pliabila... componente ale statiei sunt descrise in cele ce urmeaza: Silozurile de agregate pentru ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Statii de betoane pentru

STATII DE BETOANE PENTRU PREFABRICATE


Pentru sectorul prefabricatelor, societatea noastra poate proiecta si realize sisteme personalizate in functie de diverse necesitati. Experienta dobandita in 40 ani de activitate ne permite sa oferim clientilor nostri instalatii functionale si afida... ... »
Light Member 16 ani
Vrancea
 Statie beton mobila 55 mc

STATIE BETON MOBILA 55 mc


MOBISPA1 STATIE BETON MOBILA Statie de betoane mobila ideala pentru proiecte... si constructii drumuri. Montaj rapid si usor, statie poate fi dezasamblata in doar cateva ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Statie de betoane cifa 120 m3/h

STATIE DE BETOANE CIFA 120 m3/h


STATIE DE BETON CIFA tip P5.170 - CIFAMIX 3000 Principalele caracteristici... tehnice : productivitatea teoretica maxima de beton conform DIN 1045 : 120 m3/h... capacitatea de beton preparat pe sarja: 3.00 m3/pe sarja numarul de sorturi ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Statii de betoane wet versiune skip

STATII DE BETOANE WET VERSIUNE SKIP


de betoane este foarte limitat ( Instalatie compacta ). Statiile pot fi dotate...Aceste modele sunt indicate acolo unde spatiul rezervat in santier statiei ... »
Light Member 16 ani
Vrancea
 Statie de betoane 50 mc/h

statie de betoane 50 mc/h


Statie de betoane stationara cu capacitatea de 50 mc/h NOUA, dotata cu mixer ... »
Oferit de:EMMEREM UTILAJE
Buyer Member 16 ani
Alba
 Statie de betoane 50 mc/h

statie de betoane 50 mc/h


Statie de betoane stationara cu capacitatea de 50 mc/h NOUA, dotata cu mixer ... »
Oferit de:EMMEREM UTILAJE
Buyer Member 16 ani
Alba
 Statii de betoane mobile 80 dry/wet

STATII DE BETOANE MOBILE 80 DRY/WET


prin intermediul malaxorului 3000/2000 de 50 mc/h. Statia de betoane Mobil 80 Dry/Wet este... avantaj al unei productivitati Dry de 80 mc/h de beton si o productivitate Wet ... »
Light Member 16 ani
Vrancea
 Statie beton mobila 70mc/o

STATIE BETON MOBILA 70mc/o


Mobispa-2 este o statie de betoane mobila, montata pe doua trailere cu punte... cu cimentul, apa si aditivii, in conformitate cu valorile indicate de reteta de beton ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Statie be betoane mobila 75mc/o

STATIE BE BETOANE MOBILA 75mc/o


Mobispa-2 este o statie de betoane mobila, montata pe doua trailere cu punte... de beton prestabilita. Agregatele stocate separat (pe sorturi) in buncarele ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Statii de betoane ingropate cu

STATII DE BETOANE INGROPATE CU SILOZURI DE AGREGATE DIN BETON


Aceasta solutie este indicata atat pentru statiile cu incarcare... in autobetoniera cat si pentru statiile de prefabricate. Avantaje: - descarcare directa ... »
Light Member 16 ani
Vrancea
 Piese de schimb pentru statii de

Piese de schimb pentru statii de betoane


Gama de piese de schimb pentru statii de beton cuprinde componente pentru ... »
Oferit de:RALCODI SRL
Light Member 10 ani
Ilfov
 Statie de beton

STATIE DE BETON


STATII BE BETOANE CIFA Gama Loreto Datorita performantei de top, statiile... este laterala. Gama Personal Statiile de beton din gama Personal au fost ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Cifa loreto 4wet 50 m3/h

CIFA LORETO 4WET 50 m3/h


Statie de betoane Cifa Loreto 4 WET 1000/S Principalele caracteristici... : - productivitatea maxima de beton conform normelor DIN 459, part1. si DIN 1045: 50 m3/h... - capacitatea de beton proaspat preparat pe sarja: 1,00 m3 - numarul de sorturi de agregate ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Statie de betoane cifa 80m3/h

STATIE DE BETOANE CIFA 80m3/h


STATIE DE BETON MODEL PERSONAL 4 WET 2000/S VERSIUNE CU SCHIP... capacitatea de beton compactat pe serie 2.00 m3/pe sarja numarul de sorturi... : grevimetric si volumetric inaltimea de descarcare a betonului ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Statii de betoane pentru productia

STATII DE BETOANE PENTRU PRODUCTIA DE BETON DE INALTA DENSITATE (3t/mc)


de abrazive. Statiile pot fi dotate la cerere cu: - sisteme computerizate de comanda ... »
Light Member 16 ani
Vrancea
 Statie de betoane mobila 55 m3/h

STATIE DE BETOANE MOBILA 55 m3/h


DESCRIEREA: Statia este in constructie pliabila, intr-o forma compacta... sau cu probleme de conectare la retea. Elementele componente ale statiei sunt descrise in cele... dozarea agregatelor nececare prepararii a unui metru cub de beton. Acesta ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Centrale  betoane pana la 180 mc/h

CENTRALE BETOANE PANA LA 180 MC/H


Aceste modele pot fi dotate cu malaxoare cu doua axe orizontale sau malaxoare cu ax vertical (malaxoare planetare). Toate instalatiile noastre sunt dotate cu: - robusta constructie metalica; - componente de inalta calitate; - maxima precizie a do... ... »
Light Member 16 ani
Vrancea
 Statii pentru paste de ciment

STATII PENTRU PASTE DE CIMENT


: - Statie automata versiune skid - Statie automata versiune cu recipienta apa stand...-by. - Statie automata versiune container. - Statie pentru diafragme plastice. - Statie... pe skid pentru obtinerea pastelor de ciment cu pompa de injectie. - Statie automata ... »
Light Member 16 ani
Vrancea
 Statie de betoane

Statie de betoane


Statie de betoane Statiile de betoane comercializate de noi sunt de cea mai... in acest domeniu. Aceste statii de betoane pot fi : statii de betoane fixe... sau statii de betoane semimobile cu capacitati de productie de la 50mc/h la 100mc/h. ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Statie betoane

statie betoane


statii betoane mobile, semimobile, fixe marca cuoghi capacitati de la 20 la 270... sarja si CEL MAI IMPORTANT poate fi montat la orice tip de statie de betoane... de ciment, care este ideal pentru producerea betonului autocompactat, cu o mai mare ... »
Light Member 16 ani
Vrancea
 Statie de betoane mobila

STATIE DE BETOANE MOBILA


dozarea agregatelor nececare prepararii a unui metru cub de beton. Acesta... si capacitate nominala de malaxare de 1 m3 beton proaspat pe sarje, actionat de un motor... de gabarit din trimpul transportului statia este echipata cu un apometru digital pentru ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Statie de sortare 80 m3 /h

Statie de Sortare 80 m3 /h


Buncar agregate 24 m3 Alimentator vibrat 700x500 1 Grilaj sortare ø60 / 10 Banda transportoare alimentare 650x18.000 mm Ciur rotativ 2150x11000 mm Platforma Metal Colector nisip 24 cuve 1 Banda transportoare agregate 0-4 65... ... »
Buyer Member 16 ani
Calarasi
 Statii de betoane

Statii de Betoane


- Malaxoare beton pentru statii de betoane - Masini automate si mobile pentru... tehnica, scolarizare personal, etc, pentru: - Statii de betoane mobile, fixe... - Silozuri de ciment mobile, fixe. - Capacitati de productie 5 -180 mc/ora beton ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
102 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"statie statii beton betoane" in Firme Hot - 30 Rezultat(e)
Folositi cautarea