Inscrie firma »

statie be beton pe trailer - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre statie be beton pe trailer
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Statie de beton mobila

STATIE DE BETON MOBILA


Mobispa-1 este o statie de betoane mobila, montata pe un trailer cu punte dubla... si amestecarea gregatelor, apei, cimentului si a aditivilor pentru producerea betonul ... »
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Statie de betoane mobila 55 mc

STATIE DE BETOANE MOBILA 55 mc


MOBISPA1 STATIE BETON MOBILA DESCRIEREA: Statia este in constructie pliabila..., intr-o forma compacta pe timpul transportului, montata pe un trailer cu punte dubla... componente ale statiei sunt descrise in cele ce urmeaza: Silozurile de agregate pentru ... »
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Mobispa1 statie de betoane mobila

MOBISPA1 STATIE DE BETOANE MOBILA


MOBISPA1 STATIE BETON MOBILA DESCRIEREA: Statia este in constructie pliabila..., intr-o forma compacta pe timpul transportului, montata pe un trailer cu punte dubla... componente ale statiei sunt descrise in cele ce urmeaza: 1. Silozurile de agregate ... »
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Statie de betoane mobila 55 m3/h

STATIE DE BETOANE MOBILA 55 m3/h


DESCRIEREA: Statia este in constructie pliabila, intr-o forma compacta... pe timpul transportului, montata pe un trailer cu punte dubla, sistem de franare ABS... sau cu probleme de conectare la retea. Elementele componente ale statiei sunt descrise in cele ... »
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Oferta statii de betoane statii de

Oferta Statii de Betoane Statii de Asfalt Statii de Concasare Statii


si administrarea statiilor, masini de fasonat si prelucrat fier beton, Instrumente de laborator... Comercializeaza betoniere, pompe de beton, autobetonpompe, statii de beton/asfalt, utilaje...Oferim statii de betoane, statii complet automatizate de betoane. Vanzari ... »
Oferit de:GEPACO
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Cantar electronic digital auto pe axa

Cantar electronic digital auto pe axa


in balastiere ; cariere ; statii betoane sau asfalt ; terminale logistice, etc. Echipamentul... de cantarire: 2,9m x 0,7m x 0,25m. Sistemul necesita amenajarea unei suprafete betonate... in alta zona, se va scoate rama metalica din beton si se va turna o alta suprafata ... »
Oferit de:SC ROBOMAT SRL
Light Member 15 ani
Timis
 Oferta de basculante dumpare utilaje de transport greu pentru

Oferta de Basculante Dumpare Utilaje de Transport greu pentru constructii


de incarcare pana la statia de sortare sau direct la client; apoi, operatia se reia... - Incarcatoare frontale compacte - Mini dumpere - Mixere beton - Excavatoare... - Finisoare beton - Ciururi fixe - Concasoare si ciururi pe roti - Concasoare fixe ... »
Oferit de:GEPACO
Buyer Member 16 ani
Cluj
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea