Inscrie firma »

spatiu comercial calea dorobanti inchiriere - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre spatiu comercial calea dorobanti inchiriere
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Inchiriere spatiu comercial in zona

Inchiriere spatiu comercial in zona Dorobanti


Spatiul comercial situat pe CALEA DOROBANTILOR are o foarte buna vizibilitate... strategice din Dorobanti. Spatiul este finisat, dispune de instalatie de climatizare... precum si de sistem de alarma. Pretul chiriei pentru acest spatiu este de 1 ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Spatiu comercial dorobanti

Spatiu comercial Dorobanti


Spatiul comercial situat pe CALEA DOROBANTILOR are o suprafata utila de 46 mp...-bancara din Dorobanti. Pretul chiriei pentru acest spatiu este de 3.500 euro/luna.... si trafic pietonal si auto intens datorata pozitionarii sale in zona comercial ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Spatiu comercial dorobanti

Spatiu comercial Dorobanti


Spatiul comercial amplasat pe CALEA DOROBANTILOR, dispus pe o suprafata utila... pentru orice activitate datorita vadului comercial excelent. Pretul chiriei pentru... acest spatiu este de 4000 euro/luna. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatiu comercial in zona

Inchiriere spatiu comercial in zona Dorobanti


Spatiul comercial amplasat pe CALEA DOROBANTILOR, in apropierea ASE-ului, este... comercial excelent. Pretul chiriei pentru acest spatiu este de 5.850 euro/luna. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Spatiu comercial dorobanti, 60mp

Spatiu comercial Dorobanti, 60mp


De inchiriat spatiu comercial Localizare: Calea Dorobanti Suprafata: 60 mp... contractului Spatiul este situat pe Calea Dorobantilor, in imediata apropiere de Piata... Dorobanti si Brutaria Paul. - trafic pietonal si auto intens - vizibilitate excelenta ... »

Pret: 3720 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Spatiu comercial de inchiriat,

Spatiu comercial de inchiriat, Dorobanti, 360mp


Localizare: Calea Dorobanti, nr. 111-131 Suprafata: 360 mp Vitrina: 30 m... Spatiul este localizat pe Calea Dorobanti, in imediata apropiere a intersectiei cu Sos...: Spatiul se poate inchiria si in varianta partajabila, pretul de inchiriere fiind de 70 ... »

Pret: 26784 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii comerciale

inchiriere Spatii comerciale Dorobanti Bucuresti GLX091122


GLX091122 Spatiu comercial situat stradal pe Calea Dorobanti in suprafata... de activitate comerciala.Pret 6650 euro pe luna. Aceasta oferta apartine companiei GALAXY ... »

Pret: 6650 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea