Inscrie firma »

spatii comerciale imobil nou mosilor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre spatii comerciale imobil nou mosilor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Spatii comerciale imobil nou mosilor

Spatii comerciale imobil nou Mosilor


Oferta imobiliara de vanzare spatii comerciale in zona Mosilor, in imobil mixt... platforme Klauss), spatii tehnice si anexe. In imobil se vor realiza 69 de apartamente... spatiilor comerciale este de 2800mp, din care suprafata utila totala este de 2400mp ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Birouri imobil nou mosilor

Birouri imobil nou Mosilor


Oferta imobiliara de vanzare spatii de birouri in zona Mosilor, in imobil mixt... platforme Klauss), spatii tehnice si anexe. In imobil se vor realiza 69 de apartamente..., desfasurat pe 10 nivele (2S+P+8E+Tehnic), avand dubla destinatie: apartamente si spatii ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Spatiu comercial situat in zona

Spatiu comercial situat in zona Mosilor, imobil constructie noua, stradal 630mp


Spatiu comercial de vanzare situat in zona Mosilor, imobil constructie noua..., stradal 630mp, fatada 12 m .Spatiul prezentat se pretaza pentru activitati comerciale...: reprezentanta birouri, clinica medicala .Spatiul se vinde finisat complet optinal se pot ... »

Pret: 1600 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Spatiu birouri  constructie noua situat in zona

Spatiu birouri constructie noua situat in zona Mosilor,suprafata disponibila


Spatiu birouri de vanzare constructie noua situat in zona Mosilor...,suprafata disponibila 300 mp dispusa pe P+3 etaje, parter-spatii comerciale .Birourile sunt... lifturi de 11 persoane .Birourile beneficiaza de toate dotarile unui imobil de birouri ... »

Pret: 1200 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea