Inscrie firma »

sortare legume fructe - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sortare legume fructe
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Linii de sortare legume fructe

LINII DE SORTARE LEGUME FRUCTE


Linii tehnologice pentru spalarea, sortarea, ambalarea si cantarirea legumelor... si fructelor, alte tipuri de linii tehnologice pentru ambalare. ... »
Buyer Member 18 ani
Ilfov
 Linii sortare-ambalare legume-fructe

Linii sortare-ambalare legume-fructe


executand urmatoarele operatiuni asupra oricarei legume sau oricarui fruct: spalare... multor tipuri de fruct sau legume.... ,periere, tratare, uscare, sortare, cantarire automata, ambalare, etichetare. O linie ... »
Oferit de:SC Agreen SRL
Buyer Member 15 ani
Botosani
 Linii tehnologice automatizate pentru ambalarea

Linii tehnologice automatizate pentru ambalarea legumelor si fructelor


executand urmatoarele operatiuni asupra oricarei legume sau oricarui fruct... de fruct sau legume....:spalare ,periere,tratare,uscare,sortare,cantarire automata,ambalare,etichetare. O linie ... »
Oferit de:Argreen Consult
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Linii tehnologice

LINII TEHNOLOGICE


si cantarirea legumelor si fructelor, alte tipuri de linii tehnologice pentru ambalare....Comercializarea de linii tehnologice pentru spalarea, sortarea, ambalarea ... »
Buyer Member 18 ani
Ilfov
 Cutie transparenta pentru frigider

Cutie transparenta pentru frigider


interiorul frigiderului.UNIVERSAL - Perfect pentru depozitarea legumelor si fructelor... pastrarea fructelor si legumelor. Datorita formei transparente, continutul recipientului... de fructe, mai mic. De asemenea, este potrivit pentru organizarea alimentelor ... »

Pret: 14 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cutie pentru frigider danubio

Cutie pentru frigider Danubio


organizator pentru depozitarea legumelor, fructelor, borcanelor sau sticlelor pe care le... depozitare fructe, legume, bauturi, condimente, biscuiti, jucarii etc. Design deschis... transparent de organizare a frigiderului, puteti gasi rapid si usor ceea ce aveti nevoie.Sortare ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Castron dreptunghiular-0.9 litri

Castron dreptunghiular-0.9 litri


depozitarea legumelor si fructelor. Poate fi folosit si pentru a depozita alte articole... recipientul nu contine BPA (bisfenol) nociv.ORGANIZATOR - Recipientul va usura sortarea.... Perfect ca organizator pentru frigider, mai ales pentru depozitarea fructelor ... »

Pret: 13 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 3 cutii pentru depozitare in frigider

3 cutii pentru depozitare in frigider


depozitarea legumelor si fructelor, ajutandu-le sa ramana proaspete si hidratate mai mult...Organizarea frigiderului presupune sortarea produselor in cutii pentru ... »

Pret: 44 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"sortare legume fructe" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea