Inscrie firma »

solutii si proiectare design interior - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre solutii si proiectare design interior
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Solutii si proiectare design

solutii si proiectare design interior


randari 3d profesionale, amenajari interioare.... ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Proiecte design interior

Proiecte design interior


story este creativitatea cu care transformam o pagina alba intr-un proiect de design... interior si acuratetea cu care proiectul devine realitate the interiors story este...AIME DESIGN - THE INTERIORS STORY the interiors story este un concept prin care ... »
Buyer Member 14 ani
Alba
 Proiectare design interior - contract

Proiectare Design Interior - Contract


Interior Store ofera solutii complete de proiectare si amenajare interioara ... »
Oferit de:Interior Store
Buyer Member 15 ani
Constanta
 Proiect design bucatarie

Proiect Design Bucatarie


Proiectarea bucatariei presupune o atentie crescuta, deoarece aici se produce... de accident, este nevoie de un profesionist care va alege cele mai bune solutii in materie ... »

Pret: 6 EUR
 Design interior

Design interior


Designul de interior propus de noi este unul select si de calitate. Toate... echipa de designeri. Echipa de design gaseste intodeauna solutii pentru mobilier... gust al beneficiarului. Pentru casa sau birou, designul de interior va ofera ... »

Pret: 1 EUR
Buyer Member 12 ani
Timis
 Proiectare design interior cu predare la cheie

Proiectare Design Interior cu predare la CHEIE


PROIECT DE AMENAJARE SI DESIGN INTERIOR I. Proiecte de amenajare... interioara / design interior ( la cheie) pentru spatii rezidentiale/ office a..., in functie de preferintele acestuia, structura optima a proiectului. - Sunt realizate ... »
Oferit de:Interior Store
Buyer Member 15 ani
Constanta
 Proiectare arhitectura

Proiectare arhitectura


DESIGN&BUILD -o singura echipa de la concept pana la finalizarea... -arhitect-constructor. .Nivelul de responsabilitate in proiectare si executie este mai... companii diferite pentru proiectare, executie si mentenanta. Oferim un management ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Design de interior, amenajari cu

Design de interior, amenajari cu gust si personalitate


de constructie, va ajutam sa gasiti cea mai buna varianta in decorul de interior, astfel...-o. De asemenea, ne ocupam si de proiecte complexe de case, vile, locuinte individuale... sau cuplate, blocuri, inchideri balcoane, recompartimentari apartamente; design fatade ... »
Oferit de:J\'adore Design
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Proiectare design mobilier, amenajari interioare

Proiectare design mobilier, amenajari interioare


case)si design interior: documentatii pentru Certificatul de Urbanism, Autorizatii..., concept de mobilier, design fatade magazine. Solutiile pe care noi vi le oferim...Firma noastra ofera consultanta specializata pentru proiectarea de arhitectura(proiecte ... »
Oferit de:J\'adore Design
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Design de interior

DESIGN DE INTERIOR


proiecte de design si amenajare interioara pentru locuinte, sedii de firme, magazine..., hoteluri. Proiectele sunt personalizate, in functie de organizarea spatiala..., de dorintele si preferintele clientului. Un proiect elaborat de amenajare interioara ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Design de interior

DESIGN DE INTERIOR


sa se realizeze un proiect de design interior. Dupa o analiza amanuntita... ce vor tine cont de cerintele beneficiarului. Prin intermediul designului interior... a spatiilor, a modului de functionare al acestora vom intocmi cateva solutii de amenajare ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Proiecte , amenajari showroom-uri, birouri, case

Proiecte , Amenajari Showroom-uri, Birouri, Case


CUB ofera solutii de design interior pentru spatii destinatii variate: showroom.... La cerere, pentru a beneficia de o solutie completa proiectare-constructie, putem.... Realizam concepte adecvate nevoilor dvs., recomandam solutii de optimizare a costurilor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Proiectare de arhitectura-personalizata pentru

Proiectare de arhitectura-personalizata pentru fiecare


casa) si design interior: documentatii pentru Certificatul de Urbanism, Autorizatii..., concept de mobilier, design fatade magazine. Solutiile pe care noi vi le oferim...Firma noastra ofera consultanta specializata pentru proiectarea de arhitectura(proiect ... »
Oferit de:J\'adore Design
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Proiecte de arhitectura- case, vile, birouri,

Proiecte de arhitectura- case, vile, birouri, amenajari apartamente


(proiecte case)si proiectare design interior: documentatii pentru Certificatul... apartamente, amenajari interioare, concept de mobilier, design fatade magazine.Solutiile...Firma noastra ofera consultanta specializata pentru proiectare de arhitectura ... »
Oferit de:J\'adore Design
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Decorator de interioare si specialist in coloristica

Decorator de interioare si Specialist in coloristica


de atmosfera. CURSURI ABSOLVITE: Design Interior, Textile si solutii de umbrire pentru... ferestre, Coloristica, Psihologia Designului de Interior, Istoria Arhitecturii...Decorator la interior, designer de textile, terapeut de ferestre, specialist ... »
 Proiecte vile individuale, cuplate, spatii birouri,

Proiecte vile individuale, cuplate, spatii birouri, amenajari interioare


casa) si proiectare design interior: documentatii pentru Certificatul de Urbanism..., amenajari interioare, concept de mobilier, design fatade magazine. Solutiile pe care noi...Firma noastra ofera consultanta specializata pentru proiectare de arhitectura(proiect ... »
Oferit de:J\'adore Design
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Documentatii urbanism pud puz

Documentatii urbanism pud puz


.U.G). De asemenea oferim solutii de proiectare in materie de design de interior, fie ca este...Birou individual de proiectare GLAMART ofera servicii complete de proiectare.... Pentru cei interesati oferim servicii de proiectare atat pentru realizarea ... »

Pret: 5 EUR
Oferit de:SC Glam Art srl
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Casa clb proiecte case. arhitectura

casa CLB Proiecte Case. Arhitectura


Tip proiect: Locuinta rezidentiala unifamiliala Suprafata construita: 297 mp... solutie care ofera o serie de terase acoperite si protejate in mod gradual si variat...-semiinchis, ca o prelungire a spatiului interior inspre exterior. Etajul adaposteste zona mai ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Casa seg proiecte case. arhitectura

casa SEG Proiecte Case. Arhitectura


terase generoase finisate cu gazon de la etaj. Solutia de design se bazeaza...Tip proiect: Locuinta rezidentiala unifamiliala Suprafata construita: 620 mp... exterior al gradinii si cel interior al casei. Astfel camera de zi de la parter este ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Ansamblu locuinte hex proiect arhitectura

Ansamblu Locuinte HEX Proiect Arhitectura


(parter si patru etaje). In solutia de design s-a urmarit oferirea unei calitati...Proiectul consta intr-o propunere de ansamblu de locuit de inaltime medie... toate apartamentele de pe etaj. S-a optat pentru solutia balconului continuu care ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Iep pitesti

IEP Pitesti


solutii flexibile de design care sa permita ulterior cresterea spatiului... planuri si proiecte de case moderne care propun solutii de constructie la preturi... avantajoase de manopera. Proiecte case moderne : oferim servicii de amenajari si design ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cmt timisoara

CMT Timisoara


intregii familii: proiecte case moderne sau proiecte case mici, design interior... si confort sporit in noua locuinta. Proiecte case moderne, solutii arhitectura...Proiecte case moderne, arhitectura minimalista Tip proiect case moderne ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Ipsos interactive services proiect amenajare birouri

Ipsos Interactive Services Proiect Amenajare Birouri


vecina din Sema Parc, Courtyard #1. Exprimarea temei alese pentru designul interior...Proiectul de fata este amenajarea a trei etaje din cladirea de birouri City#1... din complexul Sema Parc. Conceptul designului se bazeaza pe istoria companiei, reprezentand ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Duplex ceds corbeanca (ilfov)

Duplex CEDS Corbeanca (Ilfov)


si consultanta pentru design interior si amenajari....Proiecte case moderne Suprafata construita: 440 mp + terase Dispunere... apartamente Structura: cadre beton armat Proiecte case moderne: aveti o familie mare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Antena interior funke, 75 ma, conector mama

Antena interior Funke, 75 mA, conector mama


Funke DSC550 4G LTE, in trei variante ale sale (interior, exterior, Combo... - In & Outdoor), ofera o solutie tehnica unica de a garanta receptia semnalului TV.... Semnalul 4G LTE este construit astfel incat nu este necesar un filtru separat. Designul ... »

Pret: 117 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
178 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

"solutii si proiectare design interior" in Firme Hot - 34 Rezultat(e)
Folositi cautarea