Inscrie firma »

solutii curatenie solutii pardoseli - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre solutii curatenie solutii pardoseli
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Verodur-satina

Verodur-satina


Dispersie cu aspect matuit dupa uscare, pentru protectia pavimentelor in domenii cu pretentii antiderapante. Datorita ingredientelor solide, se obtine cu putine straturi de protectie o optica buna si pe pavimente vechi, precum si pe pavimente exploat... ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Corvett

Corvett


si artificiala. Intrebuintare: - decapare cu masina 100-800 ml solutie la 8 l apa. Ambalaj ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Poly-ex

Poly-Ex


solutie la 8 l apa. Ambalaj: canistre- 10l. ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Trend

Trend


Emulsie de intretinere ecologica. Dupa aplicarea produsului nediluat rezulta un strat fin si lucios fara urme de aplicare. Cu acest produs se obtine un efect antiderapant ideal pentru halele sportive. Se utilizeaza pe toate suprafetele dure si elasti... ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Solutie curatenie industriala nowa fla 710 s

Solutie curatenie industriala NOWA FLA 710 S


NOWA FLA 710 S Solutie pentru dizolvarea grasimilor, ce se utilizeaza pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Produse destinate intretinerii pardoselilor

Produse destinate intretinerii pardoselilor


Produse Johnson Diversey care pregatesc, protejeaza si intretin pardoselile...,produse de recristalizare, preparate pentru intretinere pentru orice tip de pardoseli (marmura, gresie ... »
Buyer Member 15 ani
Mures
 Solutie curatenie pardoseli dopomat

Solutie curatenie pardoseli Dopomat


Dopomat este o solutie de curatenie pentru automatele de spalat sau pentru... curatenia zilnica cu mopul , cu actiune rapida si intensa. In timpul aplicarii solutia... detergentul pentru curatenie indeparteaza si straturi cu efec de protectie precum ... »

Pret: 132 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli ariston

Solutie curatenie pardoseli Ariston


Ariston ,este o solutie de sters pe baza de polimeri cu efect de curatat... si antiderapant. Diluat se poate utiliza si pentru curatenia prin pulverizare. Se utilizeaza..., - pentru curatenia de intretinere: 100-200 ml la 8 l apa rece, - pentru curatenia ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli quick-stripper

Solutie curatenie pardoseli QUICK-STRIPPER


QUICK-STRIPPER este o solutie pentru curatenia pardoselilor intens bazica... si a impuritatilor foarte persistente. Nu implica mirosuri neplacute. Solutia pentru curatenie se... utilizeaza pe pardoseli rezistente la actiunea bazelor (PVC, gresie, pardoseli ... »

Pret: 139 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli linax plus

Solutie curatenie pardoseli LINAX PLUS


pardoseli sensibile la alcaline. Solutie pentru curatenie recomandata in primul rand...Linax Plus este o solutie pentru curatat pardoseli moderat bazica pentru... pentru linoleu, cauciuc, marmura si calcar, dar utilizabil pe toate pardoselile ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli innomat-tana

Solutie curatenie pardoseli INNOMAT-TANA


Solutia pentru curatat pardoseli Innomat este recomandata pentru masini... diferite impuritati, se dozeaza economic. Solutia pentru curatenie este potrivit... si pentru tratarea pardoselilor salilor sportive (DIN 18032). Concentratia recomandata ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli econa concentrat

Solutie curatenie pardoseli Econa Concentrat


. Aceasta solutie de curatenie cu efect de menajare a pardoselilor se usuca repede fara...Econa-Concentrat este un detergent universal de intretinere pentru curatenia.... Intrebuintare: curatenia de intretinere 25 ml la 8 L de apa. In cazul murdariei usoare ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli keradet-activ

Solutie curatenie pardoseli Keradet-Activ


protejate. Intrebuintare: - curatenia de intretinere a pardoselilor (manual... sau cu masina) 80 ml solutie la 8l apa rece, - curatirea altor suprafete 80 ml solutie la 4 ... »

Pret: 115 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli dopomat  snf

Solutie curatenie pardoseli Dopomat SNF


Solutie pentru curatenie industriala, este un detergent industrial alcalin.... Intrebuintare: - curateniea de intretinere: 100-200 ml solutie la 10 l apa rece..., - curatenie intensiva: 200-500 ml solutie la 10 l apa rece. Ambalaj: canistra - 10 L. ... »

Pret: 159 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli veriprop-kiehl

Solutie curatenie pardoseli Veriprop-Kiehl


si pavimentele hidrofobe. Solutia de curatenie se intrebuninteaza pentru suprafete elastice.... Intrebuintare: - curatenie de intretinere(manuala sau cu masina) 40 ml solutie la 8 l apa ... »

Pret: 199 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli  dopomat brillant

Solutie curatenie pardoseli Dopomat Brillant


curatate cu acest detergent au aspect uniform, solutia de curatenie formand un strat... pentru curatenia pavimentelor protejate cu masini de frecat- aspirat . Suprafetele... si pavimente protejate. Intrebuintare: - curatenia de intretinere cu masini de curatat: 100 ... »

Pret: 154 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli dopomat secur

Solutie curatenie pardoseli Dopomat Secur


: - curatenia de intretinere( sters / sau cu masina): 100-200 ml solutie la 10 l apa... de intretinere, - protectie: 300-600 ml solutie la 10 l apa, in functie de gradul ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli tornado-kiehl

Solutie curatenie pardoseli Tornado-Kiehl


: -manual sau cu masina 80 ml solutie la 8 l apa, - curatirea sticle/geamurilor 40-80 ml... solutie la 8l apa. Ambalaj: canistra 10 L . ... »

Pret: 98 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie torvan concentrat

Solutie curatenie Torvan Concentrat


biodegradabile. Solutia profesionala pentru curatenie se intrebuinteaza pe toate suprafetele...: - curatenia de intretinere (manuala sau cu masina) 25 ml solutie la 8 l apa, - curatenia... cantitati reduse de tenside si are calitati bune de separare a apei reziduale. Solutia ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli dopomat intenso-kiehl

Solutie curatenie pardoseli DOPOMAT INTENSO-KIEHL


Solutia pentru curatenie pardoseli DOPOMAT INTENSO-KIEHL este un detergent.... Datorita eficentei solutiei pentru curatenie obtinem o dizolvare rapida a murdariilor... de curatenie. Se intrebunteaza pe suprafete rezistente la apa. A nu se folosi pe suprafete ... »

Pret: 266 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli dopomat forte-kiehl

Solutie curatenie pardoseli DOPOMAT FORTE-KIEHL


Solutia pentru curatenie pardoseli DOPOMAT FORTE-KIEHL este un detergent... industrial alcalin. Solutie pentru curatenie industriala cu compozitie speciala, foarte... si podele protejate. Intrebuintare: - Curatenie de intretinere cu masina de curatat ... »

Pret: 141 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie decapare pardoseli

Solutie curatenie decapare pardoseli COPEX KIEHL


Solutia pentru decapare pardoseli COPEX-KIEHL este un decapant intensiv... uleioase si unsuroase. Nu contine NTA si glicol butilic. Solutia pentru curatenie se... 300ml-2L solutie la 8 l apa. Ambalaj: canistra - 10l. ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie sr 13

Solutie curatenie SR 13


Solutia pentru curatenie SR 13 de la Tana este un detergent destinat curateniei..., pe pardoseli impermeabile si tratate. Mirosul placut, uscarea fara urme si pastrarea... luciului suprafetelor curatate il recomanda pentru curatenia de intretinere ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie az 70

Solutie curatenie AZ 70


AZ 70 de la Tana este o solutie universala de curatare cu efect puternic... pentru toate pardoselile impermeabile,precum si pentru curatarea usilor ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie protectie ceradur

Solutie curatenie protectie Ceradur


in domeni umede si pe pardoseli din lemn sau pluta neprotejata. Se poate intrebuinta ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
202 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"solutii curatenie solutii pardoseli" in Firme Hot - 25 Rezultat(e)
Folositi cautarea