Inscrie firma »

solutii curatenie curatenie pardoseli - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre solutii curatenie curatenie pardoseli
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Ceracotto

Ceracotto


Protectie pentru piatra pe baza de solventi, insolubili in apa. Astupa porii, cu efect hidrofob, efect antimurdarie, este rezistent la sters si are efect antiderapant. Filmul protector din ceara poate fi lustruit. Se intrebuinteaza numai pe pavimente... ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Thermohospital

Thermohospital


Produs protector cu material plastic rezistent la dezinfectanti, si alcooli pentru protectia pavimentelor in domeniul in care se practica dezinfectia maiinilor si a pavimentelor. Thermohospital este o protectie de baza, foarte rezistent la frecventat... ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Solutie curatenie torvan concentrat

Solutie curatenie Torvan Concentrat


biodegradabile. Solutia profesionala pentru curatenie se intrebuinteaza pe toate suprafetele...: - curatenia de intretinere (manuala sau cu masina) 25 ml solutie la 8 l apa, - curatenia... cantitati reduse de tenside si are calitati bune de separare a apei reziduale. Solutia ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Solutie curatenie industriala nowa fla 710 s

Solutie curatenie industriala NOWA FLA 710 S


NOWA FLA 710 S Solutie pentru dizolvarea grasimilor, ce se utilizeaza pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Ceradur

Ceradur


in domeni umede si pe pardoseli din lemn sau pluta neprotejata. Se poate intrebuinta ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Thermodur-diamant

Thermodur-diamant


rezistent contra murdariilor, fapt care contribuie la o curatenie de intretinere ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Impran

Impran


Impran este un produs de impregnare pentru piatra poroasa pe baza de solventi. Impran patrunde adanc in pori si in capilarele pietrii, se usuca repede, dupa care surafata poate fi frecvemntata. Suprafetele impregnate cu Impran isi mentin aspectul nat... ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Parketto-care

Parketto-care


. Intrebuintare:- stare de protetie 250 ml solutie aplicata cu mopul pe o suprafata de 10 cm... patrati, - intretinere intermediara 250 ml solutie la 8 l apa rece, - lustruirea se va ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Parketto-clean-concentrat

Parketto-clean-concentrat


, laminate. Intrebuintare: 25 ml solutie la 8 l apa. Ambalaj: flacon 1 l. ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Verodur

Verodur


Dispersie lucioasa pe baza de materiale plastice, rezistenta impotriva urzirii, pentru protejarea pavimentelor in domenii foarte frecventate. Datorita ingredientilor solizi se obtine o optica buna pe pavimente vechi si pavimente exploatate, cu putine... ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Veroclean

Veroclean


(linoleu, guma, PVC,piatra naturala si artificiala). Intrebuintare: decapare 1-3l solutie ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Impranet

Impranet


si sapa. Impregnarea in piatra a solutiei se va face sprayat sau cu un mop plat pana ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli dopomat

Solutie curatenie pardoseli Dopomat


Dopomat este o solutie de curatenie pentru automatele de spalat sau pentru... curatenia zilnica cu mopul , cu actiune rapida si intensa. In timpul aplicarii solutia... detergentul pentru curatenie indeparteaza si straturi cu efec de protectie precum ... »

Pret: 132 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli ariston

Solutie curatenie pardoseli Ariston


Ariston ,este o solutie de sters pe baza de polimeri cu efect de curatat... si antiderapant. Diluat se poate utiliza si pentru curatenia prin pulverizare. Se utilizeaza..., - pentru curatenia de intretinere: 100-200 ml la 8 l apa rece, - pentru curatenia ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Curatenie

Curatenie


CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR Servicii oferite : * Curatarea resturilor dupa... si resturilor menajere. CURATENIE BIROURI Mentineti imaginea firmei dumneavoastra apeland... si tapiteriilor; * Aspirarea si spalarea pardoselilor; * Stergerea prafului de pe mobilier ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Solutie curatenie pardoseli quick-stripper

Solutie curatenie pardoseli QUICK-STRIPPER


QUICK-STRIPPER este o solutie pentru curatenia pardoselilor intens bazica... si a impuritatilor foarte persistente. Nu implica mirosuri neplacute. Solutia pentru curatenie se... utilizeaza pe pardoseli rezistente la actiunea bazelor (PVC, gresie, pardoseli ... »

Pret: 139 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli linax plus

Solutie curatenie pardoseli LINAX PLUS


pardoseli sensibile la alcaline. Solutie pentru curatenie recomandata in primul rand...Linax Plus este o solutie pentru curatat pardoseli moderat bazica pentru... pentru linoleu, cauciuc, marmura si calcar, dar utilizabil pe toate pardoselile ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli econa concentrat

Solutie curatenie pardoseli Econa Concentrat


. Aceasta solutie de curatenie cu efect de menajare a pardoselilor se usuca repede fara...Econa-Concentrat este un detergent universal de intretinere pentru curatenia.... Intrebuintare: curatenia de intretinere 25 ml la 8 L de apa. In cazul murdariei usoare ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli innomat-tana

Solutie curatenie pardoseli INNOMAT-TANA


Solutia pentru curatat pardoseli Innomat este recomandata pentru masini... diferite impuritati, se dozeaza economic. Solutia pentru curatenie este potrivit... si pentru tratarea pardoselilor salilor sportive (DIN 18032). Concentratia recomandata ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli dopomat  snf

Solutie curatenie pardoseli Dopomat SNF


Solutie pentru curatenie industriala, este un detergent industrial alcalin.... Intrebuintare: - curateniea de intretinere: 100-200 ml solutie la 10 l apa rece..., - curatenie intensiva: 200-500 ml solutie la 10 l apa rece. Ambalaj: canistra - 10 L. ... »

Pret: 159 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli keradet-activ

Solutie curatenie pardoseli Keradet-Activ


protejate. Intrebuintare: - curatenia de intretinere a pardoselilor (manual... sau cu masina) 80 ml solutie la 8l apa rece, - curatirea altor suprafete 80 ml solutie la 4 ... »

Pret: 115 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli  dopomat brillant

Solutie curatenie pardoseli Dopomat Brillant


curatate cu acest detergent au aspect uniform, solutia de curatenie formand un strat... pentru curatenia pavimentelor protejate cu masini de frecat- aspirat . Suprafetele... si pavimente protejate. Intrebuintare: - curatenia de intretinere cu masini de curatat: 100 ... »

Pret: 154 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli veriprop-kiehl

Solutie curatenie pardoseli Veriprop-Kiehl


si pavimentele hidrofobe. Solutia de curatenie se intrebuninteaza pentru suprafete elastice.... Intrebuintare: - curatenie de intretinere(manuala sau cu masina) 40 ml solutie la 8 l apa ... »

Pret: 199 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli dopomat secur

Solutie curatenie pardoseli Dopomat Secur


: - curatenia de intretinere( sters / sau cu masina): 100-200 ml solutie la 10 l apa... de intretinere, - protectie: 300-600 ml solutie la 10 l apa, in functie de gradul ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Solutie curatenie pardoseli tornado-kiehl

Solutie curatenie pardoseli Tornado-Kiehl


: -manual sau cu masina 80 ml solutie la 8 l apa, - curatirea sticle/geamurilor 40-80 ml... solutie la 8l apa. Ambalaj: canistra 10 L . ... »

Pret: 98 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
202 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"solutii curatenie curatenie pardoseli" in Firme Hot - 25 Rezultat(e)
Folositi cautarea