Inscrie firma »

soi de struguri de masa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre soi de struguri de masa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Black rose (trandafirul negru)

Black Rose (Trandafirul Negru)


Este un soi nou de masa de origine Americana cu calitati gustative exceptionale... foarte mare (14-16 g), neagra, cu un gust foarte placut. Soiul este transportabil, se ... »
Oferit de:SC SAURON SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Original

ORIGINAL


Original - soi de vie de masã cu termenul de coacere mediu...-tîrziu (135-145 zile), cu creºtere viguroasã. Strugurii sunt mari (400-600 g...;naltã. Soiul Original este rezistent la manã, oidium, putregai. Rezisten ... »
Oferit de:SC SAURON SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Mecita

MECITA


Mecita - soi de masã apiren (fãrã semin...þi, rari sau semidenºi la boabe. Masa medie a strugurilor este de 310 g. Bobi...þe). Strugurii sunt de mãrime medie sau mari, cilindro-conici, deseori aripa ... »
Oferit de:SC SAURON SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Butasi vita de vie, soiul `cardinal`,radacina

Butasi vita de vie, soiul `Cardinal`,radacina ambalata.


Vita de vie soiul `Cardinal` produce struguri de masa de culoare rosii, mari... cu aroma tamaioasa, este cerut la masa. Pulpa bobului de strugure este rosu..., foarte gustosi. Soiul are o vigoare redusa cu rezistenta buna la ger. PRoductivitatea ... »

Pret: 16.5 RON
 Butasi vita de vie, soiul cardinal

Butasi vita de vie, soiul Cardinal


in momentul plantarii. Soiuri de struguri rosii de masa, foarte gustosi, cu vigoare redusa.... Soiul Cardinal este foarte cerut la masa datorita aromei tamaioase. Pulpa...Butasi vita de vie din soiul Cardinal. Plantele au radacinile ambalate in pungi ... »

Pret: 14.88 RON
 Butasi vita de vie, soiul dunawaska

Butasi vita de vie, soiul Dunawaska


plantarii. Soiul Dunawaska - soiuri de struguri rosii de masa cu vigoare medie... fitosanitare. SOI REZISTENT ... »

Pret: 14.88 RON
 Butasi vita de vie, soiul dunawaska

Butasi vita de vie, soiul Dunawaska


plantarii. soiul Dunawaska Soiuri de struguri rosii de masa cu vigoare... fitosanitare.SOI REZISTENT ... »

Pret: 14.88 RON
 Italia

ITALIA


Soi de struguri de masa creat in Italia de catre profesorul A. Pirovano in anul... din cele mai bune soiuri de struguri de masa din lume. Strugurul este mare, de forma... un soi de masa cu o perioada de coacere tirzie. De la deschiderea mugurilor si pina ... »
Oferit de:SC SAURON SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Butasi vita de vie, soiul cardinal

Butasi vita de vie, soiul Cardinal


in momentu plantarii. Soiuri de struguri rosii de masa, foarte gustosi, cu vigoare redusa... fitosanitare. Soiul Cardinal este foarte cerut la masa datorita aromei tamaioase. Pulpa...Butasi vita de vie din soiul Cardinal. Plantele au radacinile ambalate in pungi ... »

Pret: 14.88 RON
 Butasi vita de vie, soiul moldova

Butasi vita de vie, soiul Moldova


in momentu plantarii. Soiuri de struguri negriii de masa cu vigoare medie si rezistenta... octombrie Soiul are rezistenta buna si strugurii se pastreaza peste iarna.... Butasi vita de vie din soiul Moldova. Plantele au radacinile ambalate in pungi ... »

Pret: 14.88 RON
 Butasi vita de vie, soiul tereza

Butasi vita de vie, soiul Tereza


in momentu plantarii Soiuri de struguri albi de masa cu vigoare medie si rezistenta buna... Butasi vita de vie, soiul Victoria.Plantele au radacinile ambalate in pungi....Boabele strugurilor Victoria sunt mari si foarte mari, au o forma ovala ,alungita si pulpa ... »

Pret: 14.88 RON
 Butasi vita de vie, soiul victoria

Butasi vita de vie, soiul Victoria


in momentu plantarii. Soiuri de struguri albi de masa cu vigoare medie si rezistenta buna... Butasi vita de vie, soiul Victoria. Plantele au radacinile ambalate in pungi....Boabele strugurilor Victoria sunt mari si foarte mari, au o forma ovala ,alungita si pulpa ... »

Pret: 14.88 RON
 Dawn seedless

Dawn Seedless


cu 10-15 zile mai tîrziu ca soiul Perlette, butucul fiind mai pu...ã decît cea mijlocie. Strugurii sunt mari, mai puþin den...ºi la boabe, comparativ cu soiul Perlette, de aceea nu necesitã r ... »
Oferit de:SC SAURON SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Extract samburi struguri 30cps

EXTRACT SAMBURI STRUGURI 30CPS


Extract samburi struguri Bio Synergie 30 cps Prezentare: cutii de 30... de capsule Compozitie/capsula: Extract din samburi de struguri(Vitis vinifera...: ulei de soia, capsula(gelatina, glicerina, apa pura). Proprietati ... »

Pret: 24.61 RON
Buyer Member 6 ani
Prahova
 Nou! butasi vita de vie, soiul `nero`,radacina

NOU! Butasi vita de vie, soiul `Nero`,radacina ambalata.


Soiul de vita de vie `Nero` este un soi negru de struguri de masa... cu productivitate mare. Strugurii au o vigoare mare, cozile sunt de culoare brun...-inchise. Strugurii sunt de greutate mare, respectiv 200 grame cu pulpa crocanta, zemoasa cu gust ... »

Pret: 16.5 RON
 Butasi vita de vie, soiul regina viilor

Butasi vita de vie, soiul Regina Viilor


, pana in momentul plantarii. Soiuri de struguri albi de masa cu vigoare mare.... Regina viilor este un soi de struguri caracterizat prin boabe mari, ovale, carnoase..., zemoase. Acestea au o nuanta alb-galbuie si coaja subtire. Acest soi de struguri se ... »

Pret: 14.88 RON
 Butasi vita de vie, soiul `victoria`,radacina

Butasi vita de vie, soiul `Victoria`,radacina ambalata.


Butasi vita de vie, `soiul Victoria`. Soiul de struguri `Victoria`este o vita... de vie cu struguri albi de masa care are o vigoare medie si o rezistenta buna la ger... si seceta. Boabele strugurilor `Victoria` sunt foarte mari, au o forma ovala, alungita ... »

Pret: 16.5 RON
 Exotic

EXOTIC


Exotic - soi de struguri pentru masã. Termenul de coacere este...ã. Strugurii sunt de mãrime mijlocie sau mare, cilindro-conici, cu umeri. Bobul...ºte de soiul Ribie. Gustul este foarte armonios. Productivitatea butucului - î ... »
Oferit de:SC SAURON SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Favorit

FAVORIT


Favorit – soi de masã. Strugurii sunt medii. Greutatea 260 gr... a strugurilor proaspeþi este 7,1 puncte. ... »
Oferit de:SC SAURON SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Butasi vita de vie, soiul regina viilor

Butasi vita de vie, soiul Regina Viilor


, pana in momentu plantarii. Soiuri de struguri albi de masa cu vigoare.... Regina viilor este un soi de struguri caracterizat prin boabe mari, ovale, carnoase..., zemoase . Acestea au o nuanta alb-galbuie si coaja subtire. Acest soi de struguri se ... »

Pret: 14.88 RON
 Butasi vita de vie, soiul 'moldova',radacina

Butasi vita de vie, soiul 'Moldova',radacina ambalata.


, pana in momentu plantarii. Soiuri de struguri negriii de masa cu vigoare mare... de 18 - 20 t / ha. Soiul are rezistenta buna la transport si strugurii se pastreaza... Butasi vita de vie din soiul 'Moldova'. Plantele au radacinile ambalate ... »

Pret: 16.5 RON
 Butasi vita de vie, soiul muscat de hamburg

Butasi vita de vie, soiul Muscat de Hamburg


, pana in momentu plantarii Soiuri de struguri negrii de masa cu vigoare redusa... Butasi vita de vie din soiul Muscat de Hamburg.Plantele au radacinile ambalate... de muscat .Maturarea strugurilor incepe la sfarsitul lunii august. Necesita tratamente ... »

Pret: 14.88 RON
 Butasi vita de vie, soiul `afuz ali` radacina

Butasi vita de vie, soiul `Afuz Ali` radacina ambalata.


Butasi vita de vie, soiul `Afuz Ali`.. Soiuri de struguri albi de masa ... »

Pret: 16.5 RON
 Butasi vita de vie, soiul `comoara panoniei` radacina

Butasi vita de vie, soiul `Comoara Panoniei` radacina ambalata.


Butasi vita de vie, soiul `Comoara Panoiniei`. Soiuri de struguri albi de masa ... »

Pret: 16.5 RON
 Butasi vita de vie, soiul chasselas dore

Butasi vita de vie, soiul Chasselas Dore


, pana in momentu plantarii.Soiuri de struguri albi de masa cu vigoare redusa... Butasi vita de vie, soiul Chasselas Dore.  Plantele au radacinile ambalate... septembrie la inceput. Strugurii, in greutate de 100—250 g, au boabe de marime ... »

Pret: 14.88 RON
68 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea