Inscrie firma »

site spalator nisip - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre site spalator nisip
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Statie sortare cu spalator 150 tone/ora

statie sortare cu spalator 150 tone/ora


din : alimentator vibrant, ciur vibrator cu 4 site, 6 benzi transportoare la lungimea de 15 m..., panou de control, spalator cu cupe. Putere totala : 100 kw, posibilitate de livrare ... »
Oferit de:EMMEREM UTILAJE
Buyer Member 13 ani
Alba
 Statie de sortare balast 200 t/h

statie de sortare balast 200 t/h


electric de control - spalator cu cupe pentru nisip (roata desecatoare) - structura...Statie de sortare fixa, NOUA, cu ciur de 10.8 mp, cu 4 site si spalare... metalica pentru ciur (stalpi de sustinere, palnie pentru colectarea nisipului ... »
Oferit de:EMMEREM UTILAJE
Buyer Member 13 ani
Alba
 Statie de sortare cu spalare si concasor conic

Statie de sortare cu spalare si concasor conic


/2 SE/masina de spalat nisipul, Sandleistung ca. 70 m³/h - 36.500 euro 1 Sandvik... ohne Bebrausung, ohne Siebe/fare site, 3- Decker, Siebfla¤che je Deck 1800 x 5000...(fara site,3- Decker, Siebfla¤che je Deck 1800 x 5000 mm, Antriebsmotor 15 kW, Gewicht ca ... »
Buyer Member 12 ani
Galati
 Utilaje spalare sortare agregate balastiera

Utilaje spalare sortare agregate balastiera


si a instalatiei hidrice in general. MASINI DE SPALAT NISIP seria LS Sunt indicate in mod... si realizate prin utilizarea de site si gratare, atat metalice cat si din cauciuc... studiate si realizate prin utilizarea de site si gratare, at at metalice c ... »
Oferit de:SC OMIG SRL
Buyer Member 12 ani
Alba
 Bucatarii dania

Bucatarii Dania


foarte dificila, datoritaofertei variate pe care o intalnesti pe site... Cremona Nisip H1394 Egger de18 mm grosime, usi si fete de sertare din PAL Wenge 854... DE BUCATARIE DANIA IN VARIANTA PREMIUM: L=300cm, PAL Stejar Cremona Nisip H1394 Egger de 18 ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Linii de spalare

LINII DE SPALARE


de plastic de fractiunile grele. Pietrsul, pietrele, cuiele, nisipul si altele se... de contaminare sau a polimerilor grei. Dupa vasul de decantare urmeaza o masina de spalat..., respectiv macinarea cu o moara cu apa. Masina de spalat prin frictiune amplasata dupa ... »
Buyer Member 16 ani
Sibiu
 Masini si vase de spalare

MASINI SI VASE DE SPALARE


MASINA DE SPALAT MECANIC Masina de spalat mecanic functioneaza pe principiul... sita curata in permanenta si a permite o mai mare eficienta la tratarea foliei... de material plastic. MASINA DE SPALAT PRIN FRICTIUNE Masina de spalat prin frictiune ... »
Buyer Member 16 ani
Sibiu
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"site spalator nisip" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea