Inscrie firma »

sisteme incalzire pompe caldura geotermale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sisteme incalzire pompe caldura geotermale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pompe de caldura geotermale

Pompe de caldura geotermale


Sistemele geotermale de climatizare va pun la dispozitie energie la costuri... sau racesc interiorul cladirilor. Sistemele geotermale se adapteaza practic... energie. In cazul sistemelor geotermale nu este necesar sa se produca energie, deci nu ... »
Buyer Member 15 ani
Sibiu
 Pompe de caldura

POMPE DE CALDURA


Pompele de caldura folosesc energia mediului inconjurator pentru a incalzi... al pompelor de caldura geotermale este de 3,5 - 5,9 adica pentru fiecare unitate... spatiile dorite. Aceste centrale geotermale au nevoie de o cantitate scazuta ... »
Oferit de:Monsson Solaria
Buyer Member 17 ani
Constanta
 Pompa de caldura

Pompa de caldura


puturi(sonde geotermale) a pompelor de caldura ,pentru incalzirea eficienta... sistemele deschise), de unde este pompata in pompa de caldura. De aici, printr... facuta corespunzato - Un alt mare avantaj al pompelor de caldura, numite si sisteme ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Pompe de caldura

Pompe de caldura


utilizand energia solara 4.2. Pompele de caldura - sisteme de incalzire protectoare.... Sistemele de incalzire cu pompe de caldura 8.1. Combinarea pompelor de caldura... de incalzire cu pompa de caldura 11.2. Instalarea sistemelor de incalzire cu pompa ... »

Pret: 39.9 RON
Oferit de:SC PROFIART SRL
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Pompe de caldura

pompe de caldura


. Pompele de caldura economisesc intre 50-80% din costurile de incalzire; pentru fiecare... spatiilor de locuit , recuperarea energiei termice, prin utilizarea pompelor de caldura... . Ce sunt pompele de caldura . Argumente de utilizare a acestora Principiul ... »
Buyer Member 20 ani
Constanta
 Antigel

Antigel


prin pardoseala, pompe de caldura, recuperare de caldura, sisteme de racire, sisteme solare... de incalzire, sisteme de stingere a incendiilo, sisteme geotermale... de Antifrogen. Diferitele de utilizare: centrale termice, panouri solare, incalzire ... »

Pret: 2.8 EUR
Oferit de:SC EMZET SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Glicol

Glicol


in oricare din domeniile: incalzire centrala, incalzire prin pardoseala, pompe de caldura..., recuperare de caldura, sisteme de racire, sisteme solare de incalzire, sisteme... de stingere a incendiilo, sisteme geotermale ... »

Pret: 2.8 EUR
Oferit de:SC EMZET SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


a sistemelor de energie neconventionala pentru incalzire, astfel energiile geotermale... eoliene, a pompelor de caldura, pentru reducere totala sau partiala a consumul... de nume Pastreaza caldura in casa ta alege Sistemul Termocofrag In spatele ... »
Buyer Member 21 ani
Arad
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"sisteme incalzire pompe caldura geotermale" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea