Inscrie firma »

sisteme de evaluare de personal - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sisteme de evaluare de personal
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Evaluare riscuri in sistemele de

EVALUARE RISCURI IN SISTEMELE DE MUNCA


Evaluari de riscuri in sistemele de munca, planuri de prevanire si protectie... ssm, instructiuni proprii, instruirea personalului, consultanta, cercetari ... »
Buyer Member 12 ani
Hunedoara
 Consultanta resurse umane, climat organizational, sondaje, salarizare,

Consultanta resurse umane, climat organizational, sondaje, salarizare, sisteme


ADMINISTRARE DE PERSONAL SI SALARIZARE EVALUAREA si ORGANIZAREA DE CENTRE... DE EVALUARE cu diverse scopuri: fuziuni si achizitii, insolventa, reducere de personal...-URI SALARIALE SISTEME LA CHEIE DE COMPENSATII SI BENEFICII SONDAREA CLIMATULUI ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Iso - audit de evaluare initiala, de diagnoza

ISO - Audit de evaluare initiala, de diagnoza


participarea directa a personalului implicat in activitatile evaluate, care trebuie sa...Auditul de evaluare initiala se va efectua la sediul firmei Dvs. si va urmari... modul in care sunt acoperite cerintele standardului. Auditul de evaluare presupune ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 13 ani
Neamt
 Administrare de personal

Administrare de Personal


. * Emitere sisteme de normare a activitatii firmei. * Evaluare personal...Modulul Administrarea de personal ofera posibilitatea externalizarii... Administrare de personal cuprinde: * Completarea si inregistrarea contractelor ... »
Oferit de:STEPA IT S.R.L
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Sisteme de management (calitate  / mediu )

SISTEME DE MANAGEMENT (CALITATE / MEDIU )


proiectarea si implementarea sistemelor de management, in conformitate cu cerintele... ISO consta in: - Evaluarea activitatilor si culegerea datelor; - Elaborarea... standardului de referinta; - Instruirea si sensibilizarea personalului; - Audit intern ... »
Oferit de:Sienna Advice
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Sisteme de ventilatie

Sisteme de ventilatie


moderne de masurat, tehnicienii Schauer sunt in masura sa evalueze si sa ajuste... despre compania i ncare va fi realizat. Personalul nostru bine calificat, inginerii... proiectare corecta montajul profesionist Sistemele Schauer de ventilatie rezolva ... »
Buyer Member 11 ani
Maramures
 Training de dezvoltare personala

Training de DEZVOLTARE PERSONALA


altundeva, decat la un training de dezvoltare personala... si "cresteri" personale. ********************************************* Rezultatul... posibilitatii de gasire a solutiilor posibile - descoperirea de noi resurse personale ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Consultanta sisteme si solutii de securitate

Consultanta sisteme si solutii de securitate


-cheie cum este domeniul securizarii sau, conlucrand eficient cu personalul clientului... de experienta acumulata de personalul Grey Business in anii de activitate in domeniul... de securitate - evaluarea riscului - stabilirea conceptului de securitate - stabilirea ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta sisteme de management

Consultanta sisteme de management


personal calificat, independent de compartimentul sau de functia auditata, in scopul... in care sunt indeplinite cerintele sistemului implementat. Audit de evaluare... evaluarea sistemului de management a potentialilor furnizori in conformitate ... »
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Sisteme de management integrat calitate-mediu

Sisteme de Management Integrat calitate-mediu


domeniu. OHSAS 18001 impune identificarea pericolului, evaluarea si controlul riscului... oferta, Consultantul a inclus vizitarea si evaluarea din punct de vedere al mediului.... Evaluarea sistemului existent. Consultantul efectueaza evaluarea conformarii sistemului ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii administrare personal , sanatate si

Servicii Administrare Personal , Sanatate si Securitate in Munca


1. RESURSE UMANE - Administrare personal si Consultanta Resurse Umane... - intocmirea dosarelor de personal; - gestionarea dosarelor de personal; - intocmirea.../angajat si se negociaza in functie de nr de angajati -Administrare personal ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Documentatie completa protectia muncii si psi

Documentatie completa protectia muncii si PSI


Monitorizarea functionarii sistemelor si echipamentelor de protectie Evidenta... in functie de numarul de personal, complexitate si riscurile activitatilor. ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 11 ani
Satu Mare
 Aparat diagnoza si tratament dm-818 8d/9d-nls

Aparat Diagnoza si tratament DM-818 8D/9D-NLS


-elemente Detectia infectiilor in organe si sisteme " virusi, bacterii, fungi, protozoare, etc... (staphylocoques et streptocoques,, Trichomonas, la chlamydia, et ainsi de suite) Evaluare..., de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial. Precizia de diagnostic pentru ... »

Pret: 5410 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta iso 9001

Consultanta ISO 9001


, interne sau externe, inclusiv organisme de certificare, pentru a evalua capacitatea... client - Leadership - Implicarea personalului - Abordarea bazata ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sisteme de management ale calitatii (smc) in

Sisteme de Management ale Calitatii (SMC) in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008


prevazute in prezenta oferta, consultantul a inclus vizitarea si evaluarea din punct... desemnata de catre Beneficiar. b. Evaluarea sistemului existent. Consultantul... efectueaza evaluarea conformarii sistemului de management existent cu cerintele ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sisteme de management de mediu (smm) in conformitate

Sisteme de Management de Mediu (SMM) in conformitate cu SR EN ISO 14001:2005


.F.A.). In actiunile prevazute in prezenta oferta, consultantul a inclus vizitarea si evaluarea... de identificare a aspectelor de mediu, evaluarea acestora si selectarea aspectelor... Consultantul instruieste echipa de implementare si personalul de conducere operativa ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta iso

Consultanta ISO


personalului, implementarea, evaluarea, auditarea, mentinerea si imbunatatirea sistemelor...Asistenta in implementarea sistemelor de management al Calitatii ISO 9001... complet, respectiv proiectarea sistemelor, elaborarea documentatiei , instruirea ... »
Light Member 14 ani
Sibiu
 Sisteme de management ale sanatatii & securitatii

Sisteme de Management ale Sanatatii & Securitatii Ocupationale (SMSSO


, consultantul a inclus vizitarea si evaluarea din punct de vedere al sanatatii... de identificare a aspectelor de sanatate & securitate ocupationala, evaluarea acestora... Consultantul instruieste echipa de implementare si personalul de conducere operativa ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii resurse umane

SERVICII RESURSE UMANE


si selectia de personal OFERTA DE SERVICII RESURSE UMANE PENTRU ANUL 2009 Pentru... de post (descriere sarcini si specificatie de personal) Regulament intern... firmei Proceduri de resurse umane conform ISO pentru certificari ale Sistemelor ... »
Light Member 14 ani
Timis
 Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire

Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire sisteme


ISO 9001, ISO 14001, HACCP, OHSAS 18001 si sisteme integrate, va reprezenta... introductive Negociere clauze contractuale Semnare contract consultanta 2. Evaluare... si materiale existente; Sistemele de inregistrari si evidenta existente. 3. Proiectarea ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Si al informatiilor personale.

si al informatiilor personale.


, indicatori tehnici, sisteme de tranzactionare automata, impreuna cu functionalitati..., Sisteme de tranzactionare si unelte de analiza grafica, furnizate implicit. VORG.... - Creati proprii dumneavoastra Indicatori tehnici si propriile Sisteme ... »
Buyer Member 14 ani
Timis
 Consultanta in management

Consultanta in management


ENERGY Stimularea motivatiei angajatilor LEARN Sisteme la cheie de training... Centre de evaluare si dezvoltare a competentelor de conducere si in vanzari LEAP... Leadership Effectivness Appraisal Package Evaluarea prin Feedback la 360 grade ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Revista calitate si management  abonament 2009

Revista Calitate si Management Abonament 2009


; = evaluarea si certificarea conformitatii produselor/ sistemelor/ personalului ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Training specialist resurse umane

Training Specialist Resurse Umane


si implementarea sistemelor de evaluare a posturilor si a angajatilor. 3.Proiectarea... programelor de recrutare si selectie. Integrarea personalului in organizatie. 4....Proiectarea sistemelor de beneficii. 5. Programe de motivare a angajatilor. Planificarea ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Traian anghel   - dictionar de informatica

Traian Anghel - Dictionar De Informatica


in studiul sistemelor informatice. Definind circa doua mii de termeni, lucrarea clarifica... calculatoarelor in activitatea de predare-invatare-evaluare in educatie ( e-Learning ). Ace.... De asemenea, sunt prezentate pe scurt biografiile unor personalitati din domeniul ... »

Pret: 49.9 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
203 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"sisteme de evaluare de personal" in Firme Hot - 37 Rezultat(e)
Folositi cautarea