Inscrie firma »

sisteme control acces pontaj electronic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sisteme control acces pontaj electronic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme control acces si pontaj

Sisteme control acces si pontaj electronic


sisteme de control acces si pontaj electronic. Controlul accesului se poate face... pot fi integrate pentru a lucra simultan pentru control acces si pontaj electronic... prin monitorizarea usilor de acces, controlul cailor de acces prin turnicheti de tip tripod ... »
Oferit de:SC ROBOMAT SRL
Light Member 15 ani
Timis
 Sisteme de control acces cu / fara

Sisteme de control acces cu / fara pontaj electronic


Centrala de acces; Cititor de proximitate; Cititor de amprenta...; Cartela de proximitate; Tag de proximitate; Tastatura de acces interior ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sistem de control acces si pontaj

Sistem de control acces si pontaj angajati


Ce probleme rezolva un sistem de control acces si pontaj pentru angajati... functioneaza un sistem de control acces si pontaj angajati? Sistemul Dragon Work... de managementul timpului de lucru si de accesul personalului. Cu Dragon WorkTime ai ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 17 ani
Mures
 Sistem pontaj si control acces

Sistem pontaj si control acces


personalului (pontaj electronic, ronduri de paza) * sisteme de identificare rapida... si versatil de culegere electronica a datelor. El poate fi folosit pentru scopuri... multiple, ca de exemplu: * sisteme de urmarire informatizata a produselor dintr ... »
Buyer Member 14 ani
Arges
 Sistem de control acces si pontaj

SISTEM DE CONTROL ACCES SI PONTAJ


Sistemele de control acces si pontaj proiectate si instalate de noi va aduc... DUMNEAVOASTRA. control acces si pontaj , yale electromagnetice , electromagneti forta... , pontaj angajati , control acces angajati , pontaj si control acces in cladire ... »
Oferit de:ELPROEX NBC SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Pontaj electronic

PONTAJ ELECTRONIC


Vindem si instalam sisteme de pontaj electronic automat, softul este in limba... romana si cuprinde 3 module: modul control acces, modul pontaj si modul supraveghere... sisteme utilizeaza, pentru pontaj, carduri de proximitate, carduri magnetice ... »
Oferit de:SC ROBOMAT SRL
Light Member 15 ani
Timis
 Sisteme de control acces si gestiune

Sisteme de control acces si gestiune utilizatori


de Control-Acces Pontaj Electronic aduce beneficii importante pentru orice tip...Control-Acces: limitarea drepturilor de acces in anumite spatii, trasee... usor de identificat si de alocat folosind structura sistemului de control acces ... »

Pret: 5000 RON
Oferit de:VECTOR SYSTEMS
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Control acces

Control acces


Control accesul intr-un imobil sau intr-o societate este de reala necesitate... . Sistemul de control acces ofera un plus de siguranta locuintei dumneavoastra si nu... subsistemul de video-interfonie subsistemul de control acces cu cartela magnetica ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Condica electronica pentru pontaj cu

Condica electronica pentru pontaj cu control acces, card gsm


al accesului, acest automat reprezinta un mijloc ultramodern de management al controlului... accesului si prezentei personalului. Automatul permite implementarea de sisteme... este similar cu un sistem traditional de control al accesului cu carduri. Odata ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Ceasuri de pontaj seria perfect

CEASURI DE PONTAJ SERIA PERFECT


Ceasuri de pontaj Aceste aparate sunt echipamente electronice moderne... sistem de pontaj computerizat nu este comoda sau imposibila, aparatele de acest tip... sunt de neinlocuit. In functie de modelul ales, ceasul de pontaj se ocupa de toate ... »
Light Member 13 ani
Timis
 Sisteme electronice de securitate

Sisteme electronice de securitate


de control-acces si pontaj;... electronice de securitate. Sistemele electronice de alarmare furnizate si instalate... nr. 0212/T(tehnic) se efectueze proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor ... »
Oferit de:SC UMO Serv Srl
Buyer Member 12 ani
Vrancea
 Instalare sisteme de alarma, supraveghere video,

Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, interfonie


. Sisteme de control acces Sistemele de control acces sunt excelente elemente... de sisteme electronice de securitate existente pe piata: Sisteme de alarma Sistemele... efectua pontajul individual prin soft specializat. Aceste sisteme pot fi de sine ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Terminale acces seria it

TERMINALE ACCES SERIA IT


Terminale pentru controlul accesului Terminalele ISGUS pentru controlul... protectiei valorilor din cadrul firmei, a know-how-ului si permit controlul accesului... in orice punct din cadrul firmei. Seria IT 400 - Terminale pentru control acces ... »
Light Member 13 ani
Timis
 Servicii profesionale de la importator din u.e.!

Servicii profesionale de la importator din U.E.!


conduca la incetarea arderii. Sisteme de control acces si pontaj : Sisteme... de evenimente, rezolvand si problema pontajului angajatilor. Sisteme de control... adecvata, toate punctele de acces in aria supravegheata fiind protejate. Sisteme ... »
Light Member 16 ani
Hunedoara
 Program bio-matrix enterprise, versiune pentru retea si internet

Program Bio-matrix Enterprise, versiune pentru retea si Internet


posibilitatea centralizarii tuturor automatelor de control acces si pontaj intr-un sistem... cu condicile electronice cu amprenta: evidentierea timpului real petrecut la serviciu... si practicile cu privire la intocmirea pontajelor din Romania. GENERARE AUTOMATA ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sisteme profesionale de securitate de la importator

Sisteme profesionale de securitate de la importator din U.E.!


conduca la incetarea arderii. Sisteme de control acces si pontaj : Sisteme... de evenimente, rezolvand si problema pontajului angajatilor. Sisteme de control... adecvata, toate punctele de acces in aria supravegheata fiind protejate. Sisteme ... »
Buyer Member 14 ani
Hunedoara
 Program bio-matrix professional, versiune pentru retea

Program BIO-matrix Professional, versiune pentru retea


posibilitatea centralizarii tuturor automatelor de control acces si pontaj intr-un singur... al utilizarii programelor BIO-matrix impreuna cu condicile electronice cu amprenta... la intocmirea pontajelor din Romania. GENERARE AUTOMATA A PONTAJULUI Elimina ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii de paza si protectie

Servicii de paza si protectie


cu circuit inchis; - Servicii de monitorizare a sistemelor de acces control; - Servicii...SISTEME ELECTRONICE DE SECURITATE: - Sisteme de supraveghere video...; - Sisteme electonice antiefractie; - Sisteme electronice antiincendiu ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Program bio-matrix lite, pentru un singur calculator

Program BIO-matrix Lite, pentru un singur calculator


posibilitatea centralizarii tuturor automatelor de control acces si pontaj intr-un sistem... al utilizarii programelor BIO-matrix impreuna cu condicile electronice cu amprenta... la intocmirea pontajelor din Romania. GENERARE AUTOMATA A PONTAJULUI Elimina ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"sisteme control acces pontaj electronic" in Firme Hot - 14 Rezultat(e)
Folositi cautarea