Inscrie firma »

sistem de gestiune si management - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sistem de gestiune si management
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sistem de gestiune s

Sistem de gestiune s management hotelier


Sistem de gestiune si management hotelier HOSTWARE FRO (software de tip PMS... pentru gestionarea si managementul informatizat a activitatii unui hotel) Sistem... directa din sistem * Factura de avans, preincarcari servicii * Managementul ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Sistem de gestiune si

SISTEM DE GESTIUNE SI MANAGEMENT


SISTEM DE GESTIUNE SI MANAGEMENT RESTAURANTE, FAST-FOOD -URI, SUPERMARKET -URI..., HOTEL -URI, CLUB - URI, BAR -URI, MAGAZINE ETC Un sistem special conceput care va... avizelor, nirurilor, intrari, iesiri, balante de gestiune, transferurile eventuale etc ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:REGIO IMPEX
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Sistem de management si

SISTEM DE MANAGEMENT SI GESTIUNE BENZINARII


REGIO POS este un sistem care ofera un management complet al stocurilor... dumneavoastra. Acest sistem spre deosebire de alte sisteme similare importate, este... de dezvoltare activ. Orice sugestie sau cerere la nivel local cat si macro ( managementul ... »
Oferit de:REGIO IMPEX
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Isotop enterprise - sistem integrat de

ISOtop Enterprise - sistem integrat de gestiune si management


Enterprise un sistem integrat de gestiune care vine in sprijinul utilizatorilor.... Module ISOtop Enterprise: - Gestiune stocuri - Vanzari - Achizitii - Managementul... de consultanta instruire si audit in domeniul sistemelor de management al calitatii, ISOtop ... »
Oferit de:SC SoftZone SRL
Buyer Member 14 ani
Maramures
 Sistem de gestiune hoteliera

Sistem de gestiune hoteliera Medallion PMS (Property Management System)


fidelizarea acestora facandu-i sa revina -Prin folosirea propriului sistem de rezervari... nou angajat sunt reduse -Prin reducerea timpului petrecut "in sistem", creste ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sico gestiuni

SICO Gestiuni


functiune asigurarea managementului de gestiune pentru toate resursele materiale...SICO Gestiuni este un subsistem al lui SICO ERP&CRM si are ca principala..., institutii publice de orice fel s.a. SICO GESTIUNI realizeaza prelucrarea completa ... »
Oferit de:SC Cibpro SRL
Buyer Member 13 ani
Valcea
 Sisteme de control acces si gestiune utilizatori

Sisteme de control acces si gestiune utilizatori


. Controlul accesului si managementul informatiilor preluate de la un astfel de sistem... alte sisteme cum ar fi sistemul de alarma, de incendiu si cel video asigurand atat... securitatea cat si managementul utilizatorilor si al diferitelor resurse care pot fi mai ... »

Pret: 5000 RON
Oferit de:VECTOR SYSTEMS
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Sistem management flote

Sistem management flote


de la pompa. Sistemul de management al datelor realizeaza o gestiune eficienta si exacta...Sistem simplu pentru urmarirea livrarilor de carburanti din Statia mobila ... »
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Linuxpos gestiune supermarket

linuxPOS Gestiune Supermarket


Sistem profesional de gestiune a stocurilor pentru orice activitate de retail... coduri de bare din aplicatie. Managementul investitiei eficient, sistemul functionand... in sistemul de operare Linux MySQL Client/Server diminuand costurile cu 30% relativ ... »
Oferit de:Video-4You srl
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Sistem gestiune parcuri auto si flote

Sistem GESTIUNE PARCURI AUTO si FLOTE


supraveghere. Pentru a utiliza acest sistem operatorul trebuie sa faca urmatorii pasi... de management: Aceasta functie se poate accesa cu ajutorul cheiei de manager si care.... Auto test: Sistemul Pumakey verifica continuu daca este utilizat corect prin ... »
Oferit de:REGIO IMPEX
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Ezee absolute

EZee Absolute


denumirea de PMS on-line - sistem de gestiune hoteliera on-line, folosit in mai mult... bazat pe sistem on-line (Pay per use), platesti ce utilizezi si este cunoscut si sub... si functii cum ar fi: sistemul finaciar-contabil, interfata pentru incuietori ... »
Oferit de:SC DABISS SRL
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Ezdocx - management si arhivare electronica documente

EZDOCX - Management si arhivare electronica documente


documente. Protejeaza-ti afacerea - Sistem extrem de securizat - criptare SSL... in sistem; - Protectie administrata profesional impotriva pierderii de date... IT interne sau externe; - Implementare rapida si usoara; - Imbunatatiri ale sistemului ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Sistem de managementul documentelor

Sistem de managementul documentelor


Sistemul informatic de management al documentelor reprezinta un mediu... sistem sunt: indexarea, securitatea, vizualizarea, arhivarea, cautarea, controlul... de gestiune a documentelor. Principalele module ale aplicatiei sunt: registratura ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 15 ani
Valcea
 Soft gestiune hoteliera - ezee frontdesk

Soft Gestiune Hoteliera - eZee FrontDesk


Program de Gestiune Hotel - PMS - Property Management System e.... eZeeFrontDesk, Hotel Software, este singurul sistem de gestiune hoteliera... de module integrate care sa gestioneze fiecare departament si actul de management ... »
Oferit de:SC DABISS SRL
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Aptitude - software gestiune resurse umane

APTitude - Software Gestiune Resurse Umane


platforma integrata de gestiune a capitalului uman (HRMS - Human Resources Management..., sau utilizata in sistem SAAS (software as a service). Platforma permite gestiunea in paralel... de management al resurselor umane. Platforma are o structura modulara bazata pe procesele ... »
Oferit de:APT GROUP
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Asisplus.cg - contabilitate si gestiune

ASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune


Aplicaþia ASiSplus.CG face parte din Sistemul informatic ASi...Splus, facilitând þinerea evidenþei contabile ºi gestiunea...;ntregului sistem ASiSPlus. • Consultarea cataloagelor poate fi fãcut ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Sistem gestiune restaurante, pizerii, fast food-uri,

Sistem gestiune Restaurante, Pizerii, Fast food-uri, Cafenele, Baruri


cu sistemul RegioHOT pentru gestiune hoteliera. Cui se adreseaza? Restaurante Baruri...RegioREST este o solutie software de gestiune pentru restaurante, care asigura...HOT care asigura un management complet pentru hoteluri. Interfata prietenoasa, usor ... »

Pret: 1 EUR
Oferit de:REGIO IMPEX
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Program software magazin

Program software MAGAZIN


produs de la intrare pana la iesire si vanzarea pe fiecare casier. Flexibilitatea sistemului... permite un management eficient al promotiilor in desfasurare si posibilitatea ... »
Oferit de:SC SELIROM SRL
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Documentaerp productie

DocumentaERP Productie


Sistemul DocumentaERP este conceput si dezvoltat integral in Romania utilizand... tehnologia ORACLE. DocumentaERP asigura managementul integrat al resurselor organizatiei... pornind de la comenzile clientilor, gestiune, aprovizionare, evidenta datoriilor ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Eparc auto

eParc Auto


Manager Financiar eParc Auto este un sistem integrat care asigura managementul ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 13 ani
Buzau
 Logiqdoc- enterprise document management server

logIQDoc- Enterprise Document Management Server


ogIQDoc este un sistem avansat de Gestiune a Documentelor pentru Companii... Document Management System a fost testat si indeplineste criteriile pentru 'Microsoft.... Auditul persista chiar si dupa ce un document a fost sters din sistem ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta si asistenta manageriala si servicii de

Consultanta si asistenta manageriala si servicii de management financiar


Consultanta si asistenta manageriala si servicii de management financiar... financiare si de gestiune in conformitate cu legislatia in vigoare cu solutii legate... Consultanta in alegerea sistemului informatic necesar activitatii ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Gemilink

GemiLink


ce completeaza solutiile POS restaurant, soft gestiune restaurant, sistem gestiune restaurant.... prin intermediul caruia sistemul Gemi 841 se conecteaza la PC. Disponibilitatea dispozitivului... de a comunica cu aplicatiile de nivel superior ce ruleaza pe PC (programe de gestiune ... »
Buyer Member 13 ani
Galati
 Arhivarea si managementul documentelor

Arhivarea si managementul documentelor


la dispozitie de catre sistemul de gestiune al programului includ: - memorarea... un dispozitiv de retea, un sistem pentru arhivarea documentelor, usor de folosit si gandit ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
101 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"sistem de gestiune si management" in Firme Hot - 24 Rezultat(e)
Folositi cautarea