Inscrie firma »

sistem de control - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sistem de control
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sistem de control acces

Sistem de control acces


Sistem de control acces (standalone) cu monitorizare. Pret 1.199,00 Lei... (include manopera de instalare “la cheie”si TVA) Garantia sistemului este de 1 an... si in post garantie. Destinat firmelor sau pentru birourilor, sistemul asigura ... »
Oferit de:ROLLSOFT SRL
Buyer Member 15 ani
Sibiu
 Sistemul de control al

Sistemul de control al constitutionalitatii din Romania


parte, organizarii si functionarii sistemului de control al constitutionalitatii...Demersul stiintific porneste de la ideea generoasa in virtutea careia controlul... de constitutionalitate reprezinta o garantie a suprematiei Constitutiei. Lucrarea " Sistemul ... »

Pret: 30.4 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sistem de control acces si pontaj

SISTEM DE CONTROL ACCES SI PONTAJ


sau doar in anumite sectiuni si camere ale acesteia. Acest sistem de control acces.... Sistemul de control acces alaturi de camerele sistemului de supraveghere video pot... ale cladirii decat in cea unde acesta isi desfasoara activitatea. UN SISTEM DE CONTROL ... »
Oferit de:ELPROEX NBC SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sistem pontaj si control acces

Sistem pontaj si control acces


Controllerul eReg va ofera posibilitatea construirii unui sistem modern...-un sistem de productie de serie * sisteme integrate de urmarire a miscarii ... »
Buyer Member 14 ani
Arges
 Sistem de control al extrudarii

SISTEM DE CONTROL AL EXTRUDARII LINEMASTER MAGUIRE


si amestecuri. LineMaster asigura un sistem integrat care combina avantajele controlului... dozarii in greutate cu controlul extrudarii prin pierdere in greutate. Sistemul este... in sistemul de control al productiei WSB este cu pana la 50% mai mica decat in sisteme ... »
Buyer Member 18 ani
Sibiu
 Sistem standard de control acces

Sistem standard de control acces


Sistemul de control acces este foarte utilatunci cand se doreste managementul... drepturilor de acces al persoanelor din diverse locatii. Sistemele simple de control...-ul de control acces este compus din: Cititor / Tastatura de acces cu cititor ... »

Pret: 1000 RON
Oferit de:VECTOR SYSTEMS
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Sistem control acces

SISTEM CONTROL ACCES


Sistemul de control acces este bazat pe controllere care folosesc cartele... pentru a controla accesul în ambele sensuri cu ajutorul cartelelor si, dac... necesar controlul accesului la porþi auto, se pot folosi cititoare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sistem control acces cu pontaj

Sistem Control Acces cu Pontaj


incorporat pentru centrale de control acces (125KHz) -Alimentare: 12 Vcc ... »

Pret: 1760 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sistem control trafic

Sistem Control Trafic


MAVISION este o solutie completa pentru gestionarea traficului si detectarea de incidente pentru solutii IP. Utilizand algoritmi avansati de procesare a imaginilor,MAVISION proceseaza diverse date din trafic si detecteaza incidente predefinite.... ... »
Buyer Member 15 ani
Mehedinti
 Sistem de control acces automatizat

Sistem de control acces automatizat la evenimente


si facilitati. Cum functioneaza un sistem de control acces evenimente? Sistemul se...Obiectivul sistemului de acces evenimente este verificarea valabilitatii... privind vanzarile, intrarile, spectatorii etc. Cui recomandam sistemul ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 17 ani
Mures
 Sistem de control acces si pontaj

Sistem de control acces si pontaj angajati


Ce probleme rezolva un sistem de control acces si pontaj pentru angajati... functioneaza un sistem de control acces si pontaj angajati? Sistemul Dragon Work...? Sistemul Dragon WorkTime satisface, indiferent de marimea firmei, orice cerinta legata ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 17 ani
Mures
 Sistem de control audio quartet

Sistem de control audio Quartet NS-Q4000


Vand sistem de distributie audio si intercomunicatie Quartet NS-Q4000 de la Net ... »

Pret: 1615 EUR
Oferit de:Romaudiovideo
Buyer Member 18 ani
Ilfov
 Sistem de control al irigarii 4040

Sistem de control al irigarii 4040 Modular


Sistemul de control al irigãrii Comfort 4040 Modular... canal ºi, prin urmare, permite irigarea individualã optimã. Sistemul de control... fi controlatã ca sursã de apã alternativã. Practic: sistemul de control ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Sistem de control complex pentru

Sistem de control complex pentru sere (Greenhouse)


Control si monitorizare climat intern: temperatura interna, umiditate aer... pe timp de noapte) Control ferestre aerisire cu comanda progresiva Sisteme... (pentru sere cu carcasa de nylon) Control automat al sistemelor de hranire ... »
Buyer Member 14 ani
Caras severin
 Sistem de control de 24 v pentru

Sistem de control de 24 V pentru pompe Gardena


Sistem de control de 24 V pentru pompe Gardena Sistemul de control de 24 V... pentru pompe serveste la operarea unei pompe in combinatie cu sistemul de control... al irigarii Comfort 4040 Modular sau cu sistemul de control al irigarii Classic 4030 ... »

Pret: 230 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sistem de control de 24 v pentru

Sistem de control de 24 V pentru pompe


Sistemul de control de 24 V pentru pompe GARDENA serveºte... la operarea unei pompe (de panã la 2.000 W) in combinaþie cu sistemul de control... al irigãrii Comfort 4040 Modular sau cu sistemul de control al irigãrii Classic 4030 ºi ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Sistem de control universal a / c

Sistem de control universal A / C QD-U10A


si control redus viteza * Functia autorestart , * Functie p recisa face controlul de aer... automat * Design cap Senzor dublu * Panou cu functie de control manual * Afisaj... incalzirii * Functia de incalzire auxiliara * Ventilator aer liber controlate independent ... »

Pret: 179 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Sistem de control universal a / c

Sistem de control universal A / C QD-U10A


viteze a ventilatorului , de mare , medie si control redus viteza... * Functia autorestart , * Functie p recisa face controlul de aer automat... * Design cap Senzor dublu * Panou cu functie de control manual ... »

Pret: 155 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Kit sistem control acces si pontaj

KIT SISTEM CONTROL ACCES SI PONTAJ


KITUL ESTE COMPUS DIN: 1buc. CENTRALA CONTROL ACCES( 1 USA bidirectionala, soft ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sistem de control multi zona

Sistem de control multi zona RF-EvoHome


periat sau alb lucios. EvoTouch realizeazã controlul eficient al sistemului...-temperaturã. Managerul EvoTouch este parte componentã a sistemului EvoHome, acesta permite controlul... de control centralã interactivã, cucomunicare RF, afiºaj „touch screen ... »

Pret: 2759.85 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Sistem de control automat, placa web

Sistem de control automat, placa web integrate, control de la distanta


Aparatele din seria EC4 si Flexi sunt dotate cu un sistem de control digital RD...4 realizat de ATREA. Acest sistem de control indeplineste toate conditiile... de ventilatie controlata la cerere. - Functie optionala de debit constant; - Controlul ... »
Oferit de:SC CORKLINE SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sistem de control al irigarii 4040

Sistem de control al irigarii 4040 Modular (Gardena 1276)


Sistemul de control al irigarii Comfort 4040 Modular GARDENA serveste... telescopice cum ar fi sistemul de aspersoare GARDENA. Sistemul de control al irigarii... ale plantelor individuale sistemul de control 4040 Modular controleaza intervalele ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Sistem de control al irigarii 4040

Sistem de control al irigarii 4040 Modular Gardena


Sistem de control al irigarii 4040 Modular Gardena Sistemul de control... functionari fiabile si sigure a sistemului de control al irigarii, poate fi utilizata o... al irigarii Comfort 4040 Modular serveste la controlul automat al sistemelor de irigare ... »

Pret: 549.99 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sistem de control de 24 v pentru

Sistem de control de 24 V pentru pompe (Gardena 1273-20)


Sistemul de control de 24 V pentru pompe GARDENA serveste... la operarea unei pompe (de pana la 2.000 W) in combinatie cu sistemul de control... al irigarii Comfort 4040 Modular sau cu sistemul de control al irigarii Classic 4030 ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Sistem de control de 24 v pentru

Sistem de control de 24 V pentru pompe (Gardena 1273)


Sistemul de control de 24 V pentru pompe GARDENA serveste la operarea unei... pompe (de pana la 2.000 W) in combinatie cu sistemul de control al irigarii Comfort... 4040 Modular sau cu sistemul de control al irigarii Classic 4030 si 6030 ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
37976 produse / 1520 pagini
25 produse pe pagina.

"sistem de control" in Firme Hot - 205 Rezultat(e)
Folositi cautarea