Inscrie firma »

sistem de cofraj - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sistem de cofraj
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sistem complet cofraje triplustrat

SISTEM COMPLET COFRAJE TRIPLUSTRAT


VINDEM INCHIRIEM SISTEM COMPLET PANOURI TRIPLUSTRAT PLANSEE... DE SANTIER. SISTEM COMPLET MARCA STEN. ... »
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Sistem constructii - cofraje din

Sistem constructii - cofraje din polistiren neopor


in cofrajul format din aceste elemente atat manual cat si mecanic. Se recomanda turnarea... de beton este de 15 cm. Grosimea totala a peretelui e de 25 cm. Sistemul Prokoncept... (cofraj pierdut) contine toate elementele pentru realizarea peretilor fara punti ... »
Oferit de:SC Argevil SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cofraj planseu topec

Cofraj planseu TOPEC


. Acest lucru se datoreaza simplitatii sistemului de cofraje TOPEC, care este alcatuit...TOPEC - COFRAJE MODULARE PENTRU PLACI LA PRETURI AVANTAJOASE Cu ajutorul... sistemului TOPEC de la Hunnebeck cofrarea si decofrarea placilor se face rapid ... »
Light Member 5 ani
Cluj
 Cofraj planseu topmax

Cofraj planseu TOPMAX


TOPMAX - PRIMUL SISTEM DE COFRAJ DIN LUME PE CADRE DE OTEL PENTRU PLANSEE... Sistemul TOPMAXde la Hunnebeck a fost special creat pentru cofrarea eficienta... repetitive. Gratie numarului mic de componente, pre-asamblarea este facila, si sistemul ... »
Light Member 5 ani
Cluj
 Cofraje perete rasto si takko

Cofraje perete RASTO si TAKKO


PENTRU UZURA DE PE SANTIER -Sistem universal de cofraje pentru pereti, ce folosesc... de 100 cm si jugul multifunctional de 80 cm. ACCESORII COFRAJE Sistemul... si rentabilitatea inerenta a sistemului de cofraje. ... »
Light Member 5 ani
Cluj
 Sistem de constructii bazat pe

sistem de constructii bazat pe cofraje din stiropor G.E.S.T.


sistem de constructii bazat pe cofraje din stiropor G.E.S.T. (densitate 30kg ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Cofraj planseu topflex

Cofraj planseu TOPFLEX


TOPFLEX - SISTEMUL DE COFRAJE DIN GRINZI DE LEMN PENTRU PLACI TOPFLEX este... un sistem de cofrare plansee, extrem de eficient, pentru orice tip de placa sau planseu... - indiferent de forma planului de baza, dimensiune si grosime. Sistemul bazat pe grinzi ... »
Light Member 5 ani
Cluj
 Cofrajul auto-catarator scf

Cofrajul auto-catarator SCF


, sistemul modular de cofraje se ridicã fara vibratii, pas cu pas, pe masura...COFRAJUL AUTO-CATARATOR SCF Structurile de beton inalte, tip turn, pot fi... construite cu ajutorul cofrajele auto-cataratoare SCF de la Hunnebeck, fara a fi nevoie ... »
Light Member 5 ani
Cluj
 Sistem tije filetate cu piulite pentru

Sistem tije filetate cu piulite pentru cofraj 10euro+TVA


Sistem tije filetate cu piulite pentru cofraj 10euro+TVA Descriere generala... si asigura nedeformabilitatea cofrajului; Lungimi disponibile pentru tija filetata...: - Lungimi de la 1.00m-6.00m contact: [email protected]cofraje-schele.ro 0723172322 ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Cofraje planseu

Cofraje planseu


a lucra eficient cu sistemul dumneavoastra de cofraje placi. PANOURI SAU SOLUTII... rand, va punem la dispozitie sistemul versatil de cofraje pentru grinzi, TOPFLEX...COFRAJE PLANSEU - COFRAJE PENTRU PLACI - SOLUTII SIGURE, RAPIDE SI EFICIENTE ... »
Light Member 5 ani
Cluj
 Cofraje pereti

Cofraje pereti


solutie de cofrare sigura si eficienta . SISTEMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT..., cu macaraua si cofraje circulare: MANTO, RASTO, RONDA, precum si cofraje pentru stalpi ... »
Light Member 5 ani
Cluj
 Cofraj circular arcus

Cofraj circular Arcus


realizeaza constructii perfect circulare. Arcus este un sistem de cofraj circular fara...Cofraj circular Arcus Folosind panourile de cofraj circular Arcus, se... realizat. Diafragme rotunde cu Arcus si Rundfix, diafragme poligonale cu cofrajele ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Cofraj de diafragme alufix

Cofraj de diafragme AluFix


sistemul de cofraj de diafragme usor, ce nu depinde de folosirea unei macarale...Cofraj de diafragme AluFix Raportul excelent calitate-pret, la indemana.... Noua generatie de cofraje de diafragme AluFix insumeaza toata experienta pe care ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Cofraj de perete alustar

Cofraj de perete AluStar


Cofraj de perete AluStar Sistemul usor AluStar este cofrajul cu rame... din aluminiu versatil si usor, reprezentand completarea de sistem independenta de macara... din familia StarTec/AluStar. Sistemul asigura o executie rapida chiar si fara macara. Cel ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Cofraje termoizolante amvic

COFRAJE TERMOIZOLANTE AMVIC


Sistemul de cofraje amvic este format din cofraje de polistiren expandat unite... termosistem Pentru un perete construit din sistemul de cofraje AMVIC aveti nevoie de... constante, iar zgomotul exterior este redus simtitor. Avantajul acestui sistem ... »
Light Member 14 ani
Timis
 Cofraj modular mep

Cofraj modular MEP


Inaltimi mari, sarcini mari Esafodajul MEP este un sistem versatil, pentru... toate tipurile de cofraje de plansee: fara numar mare de popi, ci aceleasi numar... redus de piese ce folosesc avantajele sistemului SAS de detensionare rapida conceput ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Cofraje metalice

COFRAJE METALICE


(TURN); - COFRAJE METALICE VERTICALE (noi si la mana a doua); SISTEMUL MULTICOM... EDILITAR - TURNURI DE SUSTINERE PT. COFRAJE; - SCARI TURN; SISTEMUL MULTICOM ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Cofraj de diafragme startec

Cofraj de diafragme StarTec


Cofraj de diafragme StarTec Sistemul universal pentru suprafete mari Star...Tec este un cofraj universal extrem de robust, foarte eficient, din otel foarte durabil... continuu pe verticala in orice situatie de cofrare. Acest tip de cofraj este potrivit ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Cofraj de planseu mevadec

Cofraj de planseu MevaDec


Sistemul pentru plansee cu tact de trei zile Prin introducerea sistemului Meva...Dec, cofrarea planseelor a devenit mai simpla si mai rapida. Acest sistem este conceput... in asa fel, incat un singur sistem permite utilizarea celor mai importante metode ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Cofraje refolosibile

Cofraje refolosibile


. Cofrajul pe grinzi pentru toate formele si solicitarile: Top 50 este un sistem modular...Framax Xlife. Un sistem de cofrare care stabileste noi dimensiuni: Dupa... ce sistemul Framax si-a dovedit flexibilitatea si fiabilitatea in mari proiecte ... »
Oferit de:DOKA ROMANIA
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Cofraj de diafragme mammut 350

Cofraj de diafragme Mammut 350


Cofraj de diafragme Mammut 350 Mai inalt, mai rapid, mai eficient. Mammut... 350 reprezinta noua dimensiune a cofrajelor de diafragma, avand o inaltime.... Astfel acopera o suprafata de cofrare de 8,75 mp. Sistemul poate fi utilizat in ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Cofraj de diafragme mammut

Cofraj de diafragme Mammut


Cofrajul industrial rezistent pentru diafragme Mammut este un sistem ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Cofraj de diafragme ecoas

Cofraj de diafragme EcoAs


Solutia de baza pentru suprafete mici EcoAs este un sistem de cofrare rama ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Cofraj circular rundfix

Cofraj circular Rundfix


sau de forma asemanatoare cu ajutorul sistemului Rundfix. Sistemul Rundfix este alcatuit... de cofraj adaptata cerintelor. ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Cofraje polistiren icf

COFRAJE POLISTIREN ICF


face in mai multi: se comporta simultan ca un sistem formal de plasare a betonului..., sistem structural pentru deasupra si dedesubtul peretilor gradati, izolare superioara ... »
Buyer Member 12 ani
Valcea
128 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"sistem de cofraj" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea