Inscrie firma »

servicii psi si ssm - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii psi si ssm
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Oferta prestari servicii de psi si

Oferta Prestari servicii de PSI si SSM


OFERTA PRESTARI SERVICII DE SSM SI PSI Reliable Solutions Group ofera... societatii dumneavoastra totalitatea serviciilor de securitatea si sanatatea in munca... Solutions Group PSI se refera la intocmirea dosarului cu documentele cerute de Legea ... »
Buyer Member 11 ani
Suceava
 Prestari servicii ssm si psi

Prestari servicii SSM si PSI


PRO RISC SRL presteaza servicii de Protectia Muncii si PSI, evalueaza riscurile... accidente de munca, plan de masuri, instruire SSM si PSI, organizeaza cursuri autorizate... in Domeniul SSM, Cadru Tehnic PSI, Servant Pompier, Inspector Resurse Umane. ... »
Oferit de:PRO RISC
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii de consultanta ssm si

Servicii de consultanta ssm si psi


Evaluare riscuri si plan de masuri pentru eliminarea riscurilor.... ... »
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Consultanta in domeniul ssm

Consultanta in domeniul SSM


in munca pentru contractele de prestari de servicii cu alti angajatori, inclusiv... coordonarii masurilor de prevenire si protectie; - colaborarea cu lucratorii desemnati/serviciile... interne/serviciile externe ai/ale altor angajatori, in situatia in care mai multi ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii ssm

Servicii ssm


tematicii, instructaj ssm) si servicii pe linie psi (instructiuni proprii psi, tematica...Inginer constructor, autorizat serviciu extern ofer servicii pe linie de Ssm... ( plan de prevenire si protectie, tematica Ssm, instructiuni proprii Ssm, audit ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Servicii ssm su evaluare riscuri autorizari interna

SERVICII SSM SU EVALUARE RISCURI AUTORIZARI INTERNA


urmatoarele servicii la un grad mare de profesionalism: - EVALUAREA RISCURILOR (ADRIA... LUCRATORILOR - PROTECTIA MUNCII, PSI, SITUATII DE URGENTA - COORDONATOR IN MATERIE ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Servicii ssm

Servicii SSM


in munca la incheierea contractelor de prestari de servicii cu alti angajatori..., serviciile externe de prevenire si protectie, medicul de medicina muncii in vederea... lucratorii desemnati/ serviciile interne / serviciile externe ai/ale altor angajatori ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Consultanta ssm

consultanta ssm


/sau reprezentanþii lucrãtorilor, serviciile externe de prevenire ºi...ãri de servicii cu alþi angajatori, inclusiv la cele î ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Satu Mare
 Protectia muncii si psi

PROTECTIA MUNCII SI PSI


in domeniul SSM si PSI. * Intocmeste documentatii SSM si PSI; * Identifica si face...SC HELLATEL SERVICE SRL societate abilitata in iunie 2008, ofer consultanta ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Protectia muncii si psi

PROTECTIA MUNCII SI PSI


consultanta in domeniul SSM si PSI. * Intocmeste documentatii SSM si PSI; * Identifica...SC HELLATEL SERVICE SRL IASI, societate abilitata in iunie 2008, ofer ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Protectia muncii ssm & su- psi

PROTECTIA MUNCII SSM & SU- PSI


Beneficiaza de reduceri de 50 % pe 3 luni semnand un contract de prestari servicii de SSM... 307/2006 privind Situatiile de Urgenta. Principalele servicii oferite: evaluare... de Urgenta Misiunea Smart Protect Serviciu Extern este de a oferii servicii ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Evaluare riscuri, consultanta ssm

Evaluare riscuri, Consultanta SSM


Efas Consulting SRL presteaza servicii complete de protectia muncii si psi... de incendiu, intocmire tematici de instruire ssm si su, instruirea si testarea ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Husi ssm

Husi ssm


si sanatatea in munca la incheierea contractelor de prestari de servicii cu alti angajatori... lucratorilor, serviciile externe de prevenire si protectie, medicul de medicina muncii... dintre lucratorii desemnati/ serviciile interne / serviciile externe ai/ale altor ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Instructaj periodic ssm si su

Instructaj periodic SSM si SU


; - Sa colaboreze cu lucratorii si/sau reprezentantii lucratorilor, serviciile ... »

Pret: 18.6 RON
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Evaluare psi si protectia muncii

Evaluare PSI si protectia muncii


SSM Fire Consulting SRL ofera clientilor sai un pachet de servicii complet ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Intocmirea instructiunilor si instruirea salariatilor din punct de

Intocmirea instructiunilor si Instruirea salariatilor din punct de vedere S.S.M


de intocmire a instructiunilor si Instruirea salariatilor din punct de vedere S.S.M. si P.S.I...A.D.I.I. - ANTAL DORIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA furnizeaza servicii....888.150  ;  0748.266.294 www.ssm-antal.ro   email: [email protected]ssm-antal.ro Alte ... »

Pret: 62 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Servicii p.s.i. - prom consult s.r.l. bacau

SERVICII P.S.I. - Prom Consult s.r.l. Bacau


Servicii Prom Consult Srl Bacau: * Efectuarea instructajului... si intocmirea fiselor individuale de instruire P.S.I.; * Intocmirea planului P.S.I.... de evacuare; * Intocmirea planului P.S.I. de actiune in caz de incendiu ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Oferta prestari servicii de psi -

Oferta Prestari servicii de PSI - Aparare Impotriva Incendiilor


, SSM, Evaluare Riscuri; Elaborarea planului de instruire-testare la nivelul ... »
Buyer Member 11 ani
Suceava
 Consultanta si servicii de securitatea muncii,

Consultanta si servicii de securitatea muncii, situatii de urgenta si PSI


Attu Serv Consult, prin Serviciul extern de securitatea muncii si PSI autorizat... SSM si PSI...., urmatoarele servicii: -evaluarea riscurilor specifice locurilor de munca ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Protectia muncii psi iscir

Protectia muncii PSI ISCIR


in munca (protectia muncii) SC INTERSAFETY SRL, va oferim urmatoarele servicii... de evidenta conform cerintelor legislatiei ssm; Evaluarea si identificarea riscurilor... de situatii de urgenta, SC INTERSAFETY SRL, va ofera servicii de instruire si consultanta ... »

Pret: 150 RON
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Intocmire documentatie ssm si su

Intocmire documentatie SSM si SU


* tariful incepe de la : Intocmirea documentatiei de SSM si SU presupune... de prestari de servicii cu alti angajatori, inclusiv la cele incheiate cu angajatori ... »

Pret: 620 RON
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Plan de prevenire si protectie de ssm

plan de prevenire si protectie de SSM


si sanatatii in munca (SSM) si in domeniul PSU (PSI si Pr.Civ.) Detinem cel mai cautat sit...Oferim agentilor economici servicii si produse in domeniul securitatii... de servicii, unde se pot comanda : - set de documente personalizate pentru organizarea ... »
Light Member 16 ani
Hunedoara
 Protectai muncii - psi

PROTECTAI MUNCII - PSI


evenimentelor; colaborarea cu lucratorii si/sau reprezentantii lucratorilor, serviciile... masurilor de prevenire si protectie; colaborarea cu lucratorii desemnati/serviciile... interne/serviciile externe ai/ale altor angajatori, in situatia in care mai multi ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Satu Mare
 De vedere s.s.m. si p.s.i.

de vedere S.S.M. si P.S.I.


de intocmire a instructiunilor si Instruirea salariatilor din punct de vedere S.S.M. si P.S.I....266.294 www.ssm-antal.ro   email: [email protected]ssm-antal.ro Alte servicii prestate de A...A.D.I.I. - ANTAL DORIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA furnizeaza servicii ... »

Pret: 62 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
44 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"servicii psi si ssm" in Firme Hot - 52 Rezultat(e)
Folositi cautarea