Inscrie firma »

servicii proiectare consultanta constructii bucuresti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii proiectare consultanta constructii bucuresti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Mobila la comanda fier forjat sticla

MOBILA LA COMANDA FIER FORJAT STICLA


apartament sau alt tip de constructie civila sau industriala. Alte servicii: consolidari...MIDAPA COM SRL este o firma de constructii din judetul Gorj, specializata... in constructii civile si constructii industriale. Daca doriti sa va construiti, amenajati ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 8 ani
Gorj
 Cadastru | intabulare | topografie

Cadastru | Intabulare | Topografie


de constructii, cote si limite de proprietate In sprijinul Dvs. oferim consultanta in ceea...SC TOP DINARIS SRL-D executa servicii de cadastru - intabulare si topografie..., la preturi avantajoase, in Bucuresti, Ilfov, Buzau, Dambovita. A. Cadastru - cadastru ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Inchiriere case / vile centrul istoric bucuresti

inchiriere Case / Vile Centrul Istoric Bucuresti 3D1704449


specific secolului al XIX-lea, unicat in Bucuresti, cu valoare de raritate in Romania... arhitectul Serban Sturdza, initiatorul si sustinatorul multor proiecte pentru mentinerea... Bucuresti ; urmeaza biserica ortodoxa Stavropoleos (zidita in timpul celei de-a doua ... »

Pret: 2000000 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile calea victoriei bucuresti

vanzare Case / Vile Calea Victoriei Bucuresti 3D1704168


specific secolului al XIX-lea, unicat in Bucuresti, cu valoare de raritate in Romania... proiecte pentru mentinerea integritatii patrimoniului cultural al Romaniei.LOCUL ABUNDA... Municipiului Bucuresti ; urmeaza biserica ortodoxa Stavropoleos (zidita in timpul celei de ... »

Pret: 2000000 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii comerciale centrul istoric

inchiriere Spatii comerciale Centrul Istoric Bucuresti 3D1704450


in Bucuresti, cu valoare de raritate in Romania , avand grad de protectie maxim... Serban Sturdza, initiatorul si sustinatorul multor proiecte pentru mentinerea... Bucuresti ; urmeaza biserica ortodoxa Stavropoleos (zidita in timpul celei de-a doua ... »

Pret: 8500 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vanzare spatii comerciale calea victoriei bucuresti

vanzare Spatii comerciale Calea Victoriei Bucuresti 3D1704526


si atestata ca fiind cea mai veche constructie ramasa in picioare in Bucuresti... servicii in afara celor oferite de agentie, va sfatuim sa consultati un avocat... in Bucuresti, cu valoare de raritate in Romania , avand grad de protectie maxim ... »

Pret: 2000000 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile centrul istoric bucuresti

vanzare Case / Vile Centrul Istoric Bucuresti 3D1704168


ca fiind cea mai veche constructie ramasa in picioare in Bucuresti ) si inegalabilul...-cartier bancar si de afaceri specific secolului al XIX-lea, unicat in Bucuresti, cu valoare... si sustinatorul multor proiecte pentru mentinerea integritatii patrimoniului cultural ... »

Pret: 2000000 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Fonduri europene pentru imm-uri

Fonduri europene pentru IMM-uri


constructiilor (in limita a 50% din totalul cheltuielilor eligibile ale proiectului... implementeaza in Regiunea Bucuresti-Ilfov; 70% pentru proiectele care se implementeaza... se implementeaza in Regiunea Bucuresti-Ilfov; 60% pentru proiectele care se ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Noul showroom partener srl bacau

Noul SHOWROOM PARTENER Srl Bacau


in proiectele dumneavoastra. Aceste utilaje de constructii cuprind maiuri compactoare... calificat servicii de consultanta la achizitie, in exploatare, punerea in functiune..., utilaje de constructii, scule pneumatice, spalatoare cu apa sub presiune, burghie ... »
Oferit de:SC Partener SRL
Buyer Member 14 ani
Bacau
 De la idee la bani.  fondurile structurale pentru imm-uri.   editia a

DE LA IDEE LA BANI. FONDURILE STRUCTURALE PENTRU IMM-URI. Editia a II-a 16-18 martie 2007, BRASOV Sala conferinta Hotel AMBIENT 3*


prioritare: industrie prelucratoare, servicii, constructii, turism, IT si resurse umane...: Proiectul meu poate fi finantat prin fonduri structurale? In ce conditii? Transformarea... Realizarea unor proiecte de succes de catre IMM-urile din Brasov REZULTATELE ASTEPTATE ... »
Oferit de:GO PLAN
Light Member 15 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"servicii proiectare consultanta constructii bucuresti" in Firme Hot - 20 Rezultat(e)
Folositi cautarea