Inscrie firma »

servicii management resurse umane - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii management resurse umane
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii si consultanta in managementul

Servicii si consultanta in managementul resurselor umane


performanta a resurselor umane urmatoarele servicii de consultanta si interventie...; -proiectare de strategii, politici si programe de resurse umane; -proiectarea posturilor... profilului organizatiei-client si nevoilor de formare evaluate ex-ante; -servicii ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane


de management al resurselor umane: -analiza si identificarea celor mai potrivite metode...RENTA CRED-H.R. AGENCY ofera comapiilor interesate servicii profesionale... individual de munca -consultanta acordata managementului companiei in legatura ... »
Buyer Member 10 ani
Tulcea
 Consultanta in managementul resurselor umane

CONSULTANTA IN MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE


1. Servicii de consultant in management organizational Specialistii Attu Serv... Consult ofera companiilor interesate de o administrare performanta a resurselor umane... si programe de resurse umane; -proiectarea posturilor de munca si redactarea fiselor ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta managementul resurselor umane

Consultanta managementul resurselor umane


Serviciile noastre referitoare la capitalul uman se refera la recrutarea... de post, ROI etc. Metodologia de consultanta in domeniul managementului resruselor... umane este personalizata fiecarui client. ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane


a personalului Elaborarea instrumentelor de resurse umane Regulamentul de Ordine... de resurse umane masurarea gradului in care compania respecta masurile legislative... in vigoare si bunele practici in domeniul resurselor umane identificarea zonelor ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Management organizational si resurse

Management organizational si resurse umane


Management organizational si resurse umane Cabinetul poate oferi servicii... de consultanta managerilor de firma si directorilor de resurse umane: Evaluare resurse umane... efectiv, - sa determine clientii sa apeleze constant la serviciile firmei ... »

Pret: 30 RON
 Consultanta resurse umane

Consultanta resurse umane


resurselor umane - Management organizational Serviciile prestate sunt de calitate.... In aceste conditii un colectiv dinamic, specializat in activitatea de resurse umane va... - Recrutarea si selectia personalului - Situatii statistice privind resursele umane ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Consultanta resurse umane

Consultanta resurse umane


þi de gestiune a Resurselor Umane in conformitate cu Legislaþia Muncii o... si securitatea completa a informatiilor. Serviciile oferite constau in: * Activita ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta resurse umane

Consultanta Resurse Umane


; 3. Eficienta organizatiei; 4. Planificarea resurselor umane, recrutarea... si selectarea personalului; 5. Managementul performantei; 6. Pregatirea...; 10. Comunicarea cu angajatii; 11. Serviciile de sanatate, siguranta ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Mehedinti
 Consultanta resurse umane

CONSULTANTA RESURSE UMANE


Evolution HCC este o companie de consultanta in resurse umane, unde evolutia... garantam clientilor nostri. Serviciile noastre se adreseaza atat companiilor care au... BULDING, EVALUARE PERSONAL, CRITERII PERFORMANTA, DIAGNOZA SI MANAGEMENT ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 11 ani
Timis
 Curs inspector resurse umane - autorizat cnfpa

Curs INSPECTOR RESURSE UMANE - autorizat CNFPA


de resurse umane intr-o companie (abordari noi), oferta de servicii de management...): 1. Managementul resurselor umane: rolul si obiectivele departamentului... prin organismul abilitat (C.N.F.P.A.). Cursul INSPECTOR RESURSE UMANE are un numar de 40 ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Aptitude - software gestiune resurse umane

APTitude - Software Gestiune Resurse Umane


de management al resurselor umane. Platforma are o structura modulara bazata pe procesele... managementului resurselor umane. Va invitam sa descoperiti mult mai multe lucruri...PLATFORME SOFTWARE PENRU RESURSE UMANE Preocupati de cresterea eficientei ... »
Oferit de:APT GROUP
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs autorizat de manager resurse umane

CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE


in Romania. Abordarea managementului resurselor umane din Romania este total diferita... resurselor umane in contextul managementului de proiect. Acest curs ofera... compartimentul de resurse umane TEMATICA Management 1. Functiile manageriale 2 ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


institutii. Sectorul de Resurse Umane este "inima" unei companii, deoarece intervine..., economisind astfel timp si resurse, atat financiare cat si umane. Firma... in administrare si consultanta in domeniul resurselor umane / salarizare, cu studii juridice ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Servicii consultanta management

servicii consultanta management strategic


ofer servicii consultanta top management, resurse umane, financiara. ... »
Oferit de:creativebreak
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Servicii de recrutare si selectie personal

SERVICII DE RECRUTARE SI SELECTIE PERSONAL


Evolution HCC este o companie de consultanta in resurse umane, unde evolutia..., EVALUARE PERSONAL, CRITERII PERFORMANTA, DIAGNOZA SI MANAGEMENT ORGANIZATIONAL... DEPARTAMENT HR EXTERN Serviciile noastre se adreseaza atat companiilor care au nevoie ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Servicii profesionale de consultanta in afaceri si

SERVICII PROFESIONALE DE CONSULTANTA IN AFACERI SI MANAGEMENT


RESURSELOR UMANE , 3.MANAGEMENTUL FINANCIAR , 4.ANALIZE ECONOMICO-FINANCIARE , 5....SERVICII SI INTERMEDIERI AUTO , 6.CONSULTANTA SI ANALIZA SISTEM MANAGEMENT , 7...SOCIETATEA DESFASORA URMATOARELE SERVICII PROFESIONALE DE CONSULTANTA ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Servicii recrutare si selectie

Servicii recrutare si selectie


Global Management HR este o companie romaneasca care crede in valorile umane... si training specializat pe zona de resurse umane. De asemenea venim in intampinarea... candidatilor nostri prin servicii de consiliere in cariera. Misiunea noastra este ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta de business

Consultanta de Business


informatiilor, achizitii, administrarea afacerilor, managementul resurselor umane, servicii... pe termen lung. Armonizam resursele interne cu avantajele competitive ale companiei... eficientizeze resurse, recomandam extinderea sau restructurea businessului pe verticala ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Management in constructii

Management in constructii


Oferim servicii care includ managementul activitatii echipelor de constructie... de constructie. Nu in ultimul rand, managementul de constructii asigura ca toate resursele... si constructiile de interventie. Echipa noastra de management poate facilita evaluarea ... »
Oferit de:Kent Yapi
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Customer relationship management software (crm)

Customer Relationship Management Software (CRM)


la date - economie de resurse umane - economie la consumabile...IT Perspectives ofera servicii dezvoltare aplicatii CRM pentru facilitarea... managementului relatiilor cu clientii. Complexitatea unui sistem CRM variaza in functie ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Remoon - aplicatie destinata mru

REMOON - Aplicatie destinata MRU


Aplicatia este destinata managementului resurselor umane si ofera urmatoarele... de plata, fluturasi, alte situatii manageriale la nivel de resurse umane... partea de management al salariatilor si partea de urmarire a drepturilor ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Consultanta iso

CONSULTANTA ISO


CORAD CONSULT ofera servicii de consultanta si audit in Sisteme de Management ... »
Light Member 14 ani
Sibiu
 Servicii salarizare

servicii salarizare


a unei functii de resurse umane. Kontel Management Services SRL poate face acest... in domeniul fiscal. Kontel Management Services SRL executa servicii de contabilitate... de externalizare a proceselor de resurse umane presupun preluarea de catre un furnizor extern ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Servicii pentru manageri: analiza profitabilitatii

Servicii pentru manageri: analiza profitabilitatii afacerii


Servicii dedicate managerilor pentru analiza profitabilitatii afacerii... costurilor fixe si variabile ale firmei; - analiza costurilor cu resursele materiale..., umane si financiare; - determinarea nivelului minim al vanzarilor pentru care firma ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
83 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"servicii management resurse umane" in Firme Hot - 121 Rezultat(e)
Folositi cautarea