Inscrie firma »

servicii intermediere import china - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii intermediere import china
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii intermediere import china

Servicii intermediere import CHINA


ROMASIA va ofera posibilitatea sa importati direct de la producatori chinezi... si colegi romani care se ocupa la fata locului direct de importul dvs., astfel incat.... Ne ocupam de toate etapele importului, pana cand marfa ajunge la dvs ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Arad
 Servicii intermediere import din

Servicii Intermediere Import din China


Bizz2China va ofera serviciile necesare pentru un import din China, unde veti... avea sansa sa va aprovizionati direct de la producatorii chinezi, la preturi ... »

Pret: 5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii intermediere operatiuni

Servicii intermediere operatiuni import-export China


de import si export China. Asiguram asistenta, inclusiv lingvistica, pe toata perioada...Prin intermediul noului portal de afaceri ChinaBiz.ro intermediem operatiuni... derularii importului/exportului. Identificam pentru dumneavoastra cei mai buni furnizori ... »
Buyer Member 14 ani
Arges
 Marfa  china intermedieri importuri

MARFA China intermedieri importuri


Oferim cele mai convenabile, complete si sigure servicii de intermediere pentru... import si transport orice marfa din China , la preturi minime. Puteti deveni... personal de supravegherea importului din China; vom face asta pentru dumneavoastra ... »

Pret: 1 USD
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Marfa china intermediere importuri

Marfa China intermediere importuri


Firma Cristalex distribution ofera servicii specializate complete pentru orice... imprt marfa China. Lucram cu cele mai multe produse industriale din lemn, ceramica... consum pana la utilaje complexe, asigurand in cadrul serviciilor si receptie ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Instalatii canalizare -import china

Instalatii canalizare -import China


-le puteti importa din China apeland la echipa noastra care are punct de lucru in China... pentru ca importul sa fie avantajos. Oferim consultanta gratuit si servicii... de intermediere import complete percepand un comision negociabil. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Pardoseli suspendate marfa china intermedieri

Pardoseli suspendate marfa China intermedieri importuri


cele mai convenabile servicii de intermediere importuri de orice tip pardoseli...Firma specializata in comertul cu China, cu experienta pe aceasta piata, ofera... pentru importatorii en gross. Informatii utile si date de contact pentru cereri ... »

Pret: 1 USD
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Mobilier specific hoteluri  restaurante  intermedieri

Mobilier specific hoteluri restaurante intermedieri Import marfa China


si intocmire set documente necesare exportului din China, precum si alte servicii...Intermediem importuri din China de mobilier specific si mic mobilier destinat... si convenabile servicii atat la sediul din Yiwu cat si pe intreg teritoriul chinei unde avem ... »

Pret: 1 USD
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Usi  marfa  import china

Usi marfa import China


,chei si yale cu sigurante, le puteti importa din China prin intermediul firmei noastre...Usi interioare si exterioare produse in China , din lemn, sau metal... din China. Preturile la care oferim marfa este cel negociat cu firma producatoare ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Obiecte sanitare import direct china

OBIECTE SANITARE import direct China


ROMASIA va ofera posibilitatea sa importati direct de la producatori chinezi... in Yiwu si COLEGI ROMANI PERMANENT IN CHINA care se ocupa la fata locului direct... de importul dvs., astfel incat riscurile sunt 0! Ne ocupam de toate etapele importului ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Arad
 Promotionale personalizate import china

Promotionale personalizate import China


Oferim servicii de intermediere import si transport din China pentru orice... si cantitati , iarnoi ne vom ocupa de importul dvs, pana la sosirea marfii in tara. Suntem... permanent in China pentru a rezolva operativ si in siguranta comenzile dvs. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Intermediere import   mobilier  casnic din lemn,

Intermediere import Mobilier casnic din lemn, ratan, sticla , inox,


Puteti importa din China mobilier de calitate, si la preturi convenabile... , bai.sau gradina. Specialistii nostri pe importuri din China va ofera servicii... complete pentru import, intocmind si formalitatile necesare cerute de legislatia ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Canapele china

Canapele China


Oferim servicii de intermediere import si transport din China pentru canapele... servicii complete pentru import, intocmind si formalitatile necesare cerute... diverse modele si dimensiuni. Specialistii nostri pe importuri din China va ofera ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Utilaje china

Utilaje China


ROMASIA va ofera posibilitatea sa importati direct de la producatori chinezi... si COLEGI ROMANI PERMANENT IN CHINA care se ocupa la fata locului direct de importul dvs...., astfel incat riscurile sunt 0! Ne ocupam de toate etapele importului, pana cand ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Arad
 Utilaje , instalatii  industriale si constructii

Utilaje , instalatii industriale si constructii import marfa China


Puteti importa prin firma noastra din China, in conditii sigure privind..., infrastructura sau agricultura. Utilajele produse in China sunt de ultima generatie... stam la dispozitie cu cele mai operative si convenabile servicii. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Sepci china

Sepci China


Oferim servicii de intermediere import si transport din China pentru orice... si cantitati , iar noi ne vom ocupa de importul dvs, pana la sosirea marfii in tara.... Suntem permanent in China pentru a rezolva operativ si in siguranta comenzile dvs. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sisteme supraveghere video import china

Sisteme supraveghere video import China


importa operativ si in siguranta apeland la serviciile de intermediere ale firmei...Camere supraveghere video la preturi da le 15 $ fabricate in China , le puteti... noastre cu sediul in China. Trebuie doar sa ne contactati , sa ne dati reperele ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Obiecte si instalatii sanitare-china

Obiecte si instalatii sanitare-China


Puteti importa din China obiecte sanitare , mobilier si instalatii pentru... bai si bucatarii ,apeland la serviciile complete oferite de firma noastra.... Preturile caliatate , sortimentele si modelele sunt atractive pentru orice importator ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Instalatii si obiecte sanitare  marfa china

Instalatii si obiecte sanitare marfa China


Intermediem orice import marfa China din domeniul obiectelor si instatiilor... importatorii din Romania . Pentru cereri oferta si comenzi , reveniti pe office@china2.ro... sanitare la preturi minime . Servicii complete , convenabile si sigure pentru ... »

Pret: 1 USD
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Playground china

Playground China


Oferim servicii de intermediere import si transport din China pentru orice ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Materiale de constructii china

Materiale de constructii China


Oferim servicii de intermediere import si transport din China pentru materiale... si cantitati, iar noi ne vom ocupa de importul dvs, pana la sosirea marfii in tara.... Suntem permanent in China pentru a rezolva operativ si in siguranta comenzile dvs. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Marfa china oportunitati importuri la preturi minime

Marfa China oportunitati importuri la preturi minime


*Firma specializata pe importuri orice marfa China, ofera servicii complete... si convenabile pentru importuri si transport marfa din China la preturi minime Principalii... de protectie... Utilaje si instalatii industriale, constructii, agricultura , service ... »

Pret: 1 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Produse  china destinate amenajari

Produse China destinate amenajari baruri,restaurante,hoteluri preturi minime;


Oferim servici si solutii complete de intermediere pentru importuri China...,restaurante hoteluri,pensiuni. Oferim orice serviciu delegatiilor care se deplaseaza in China ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Imbracaminte exterioara pentru copii si adulti

Imbracaminte exterioara pentru copii si adulti


de transport, firma de intermediere avand sediul social in China (Yiwu-zona Shanghai)...Apelati la serviciile firmei noastre pentru a avea siguranta unor importuri... de calitate si la preturi minime din China. _imbracaminte exterioara pentru adulti, copii ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Panouri solare china

Panouri solare China


Firma intermediere import -transport specializata pe importuri din China... energie solara si eoliana import China. Echipamente de ultima generatie, cu randament..., cu experienta pe aceasta piata va ofera solutii si servicii complete pentru orice instalatie ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
26 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"servicii intermediere import china" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea