Inscrie firma »

servicii inregistrare de marci - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii inregistrare de marci
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii inregistrare marca la osim

servicii inregistrare marca la OSIM


vedere pare a fi simplu sa fie inregistrata o marca, atunci insa cand este respinsa.... Intocmirea si inregistrarea unei cereri de marca 3. Solicitarea si analizarea unei... marcii depinde de modul cum este inregistrata. ... »
 Servicii avocatura marca

Servicii avocatura marca inregistrata


la inregistrarea marcilor . Asiguram asistare si reprezentare in instanta , tribunale... de a oferi clientului si mai mult. Va oferim servicii juridice cu privire ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii verificare marca

Servicii verificare marca inregistrata


de verificare a marcii inregistrate . Asiguram asistare si reprezentare ....Va punem la dispozitie servicii de consultanta cu privire la procedura ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii avocatura marci

Servicii avocatura marci inregistrate in Romania


juridica privind lista marcilor inregistrate in Romania . Trebuie doar sa ne...Cabinetul nostru va pune la dispozitie servicii de consultanta si consiliere ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Inregistrare marci

INREGISTRARE MARCI


competitive preturi din acest domeniu**. Pentru servicii privind inregistrarea marcilor... in inregistrarea marcilor si a desenelor/modelelor industriale precum si apararea titularilor... industriala. Oferim servicii complete de consultanta, inregistrare si reprezentare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Inregistrare marca

Inregistrare marca


si altele. Acte necesare pentru inregistrare DMI Model DMI - format electronic... (se pot asigura servicii pentru creare DMI) Model DMI - format tiparit alb ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii avocatura marci desene

Servicii avocatura marci desene


si consultanta , consiliere cu privire la procedura de inregistrare marci desene ....Clientii Cabinetului se bucura de o gama larga de servicii printre care ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii avocatura marca comunitara

Servicii avocatura marca comunitara


Va punem la dispozitie servicii juridice de consultanta , consiliere... in vederea inregistrarii marcii comunitare . ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Inregistrare marci si inventii

INREGISTRARE MARCI si INVENTII


in urmatoarele domenii: INVENTII SI BREVETE DE SOI, MODELE DE UTILITATE, MARCI...: Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci din Romania (ID 2003-1310) Oficiului... de Armonizare a Pietei Interne-Alicante, Spania (ID No. 38298). Oferim servicii ... »
 Inregistrare marca

INREGISTRARE MARCA


-mail, telefon, adresa) prezente in descrierea produselor/ serviciilor sau pe poza acestora ... »

Pret: 480 RON
 Servicii juridice inregistrare osim

Servicii juridice inregistrare OSIM


de intregistrare a marcilor OSIM. ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Indrumare juridica privind inregistrarea marcilor

Indrumare juridica privind inregistrarea marcilor


a acestor semne. Acte necesare pentru inregistrare marca Model marca - format... electronic (se pot asigura servicii pentru creare marca) Model marca - format...Marca reprezinta, atat pentru companii, cat si pentru consumatori, un element ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Inregistrare marca in ue- taxe ohim incluse

Inregistrare marca in UE- taxe OHIM incluse


/industriale - cercetare documentara privind disponibilitatea de inregistrare a marcii - intocmire...Inregistrarea se realizeaza in toate cele 28 de state din Uniunea Europeana... (inclusiv Romania) Preluam integral dosarul dvs si va oferim servicii complete de ... »

Pret: 1300 EUR
 Consultanta marca inregistrata simbol

Consultanta marca inregistrata simbol


marcii inregistrate OSIM ....Va oferim servicii juridice de consultanta , consiliere cu privire la simbolul ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta inregistrare marci osim

Consultanta inregistrare marci OSIM


Cabinetul de avocatura Coltuc va ofera servicii de consultanta , consiliere... si reprezentare juridica privind procedura dar si actele necesare pentru inregistrarea... marcilor OSIM. ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Inregistrare marci nationale, comunitare,

Inregistrare marci nationale, comunitare, internationale.


Servicii de inregistrare de marci nationale (in Romania si alte tari ... »
 Inregistrare marca in romania - taxe osim incluse

Inregistrare marca in Romania - taxe OSIM incluse


/industriale - cercetare documentara privind disponibilitatea de inregistrare a marcii - intocmire...Preluam integral dosarul dvs si va oferim servicii complete de... documentatie de inregistrare si depunerea dosarului la OSIM - achitare taxe oficiale ... »

Pret: 1800 RON
 Avocat - servicii

Avocat - Servicii


, drepturi de autor, asistenta inregistrare marci, reprezentare la OSIM, ORDA - Avocat...Cabinetul de Avocat Magdalena Popeanga ofera servicii juridice de specialitate ... »
Buyer Member 16 ani
Altele
 Servicii contabile diverse

Servicii contabile diverse


, codificare) Inregistrarea sau modificarea de marci si embleme Schimbarea denumirii...Gama serviciilor oferite de noi in acest sens este una extinsa, incluzand... printre altele si inregistrarea societatilor comerciale, transformari juridice ... »
 Servicii juridice si administrative pentru firme

Servicii juridice si administrative pentru firme


denumire societate Marca inregistrata Obtinerea de certificate constatatoare... Inregistrare, autorizare reprezentante Fuziuni ale societatilor comerciale Autorizatii ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pri complete

PRI complete


la eliberarea Certificatului de Inregistrare a marcii pe teritoriul Romaniei, toate acestea...Pachetul include: - incadrarea pe clase a produselor si serviciilor vizate... si depunerea acesteia la OSIM, - monitorizarea intregii proceduri de inregistrare, pana ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Pri basic

PRI basic


Pachetul include: - incadrarea pe clase a produselor si serviciilor vizate... intregii proceduri de inregistrare, pana la eliberarea Certificatului de Inregistrare... a marcii pe teritoriul Romaniei, toate acestea la un pret foarte avantajos ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Infiintam firme in bulgaria

Infiintam firme in Bulgaria


firme, infiintari firme, PFA, puncte lucru, inregistrare marci, reprezentare... infiintare de numai doua leva (aproximativ un euro). Firmele se pot inregistra oficial... functioneze perfect legal. De asemenea, Oferim Servicii juridice si administrative: ACTE ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Infiintari firme, acte firme, asocieri, cedari, sedii firme

Infiintari firme, acte firme, asocieri, cedari, sedii firme


, extinderi obiecte activitate; marca inregistrata; certificate constatatoare...Birou de consultanta si servicii administrative pentru firme s.r.l., s.a., pfa...; inregistrare, fuziuni firme; autorizatii primarie; reprezentare in relatia cu onrc ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Investigatori particulari

investigatori particulari


sau marcilor inregistrate verificari testamentare,cadastrale,patrimoniale Detectiv Art... si oriunde urmatorele servicii; filaj-urmarire de persoane monitorizarea stilului ... »
Oferit de:DETECTIV ART
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
146 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"servicii inregistrare de marci" in Firme Hot - 36 Rezultat(e)
Folositi cautarea