Inscrie firma »

servicii domeniul securitatii sanatatii munca - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii domeniul securitatii sanatatii munca
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii in domeniul securitatii si

Servicii in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia Muncii)


Servicii in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca ( SSM / Protectia Muncii... de a asigura securitatea si sanatatea lucratorilor in toate aspectele legate de munca... si protectie. Un management exemplar al securitatii si sanatatii la locul de munca se ... »
Oferit de:SC INFO-IT SRL
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Servicii iscir, in domeniul

Servicii ISCIR, in domeniul sanatatii si securitatii in munca


de securitate si sanatate in munca, asigurarea echipamentului individual de protectie..., organizare activitatii de protectia muncii, instruirea personalului pe probleme... si de lucru, coordonarea si monitorizarea activitatii de protectia muncii si comunicarea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii de consultanta in domeniul

SERVICII DE CONSULTANTA IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA


I. In domeniul S.S.M. asiguram urmatoarele servicii de consultanta: 1... de informare si instruire a lucratorilor in domeniul S.S.M., specific locului de munca. 4...). Intocmire instructiuni proprii specifice locului de munca. 5). Elaborare procedura ... »
Buyer Member 11 ani
Galati
 Consultanta in domeniul securitatii si

consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca


in conditii avantajoase (sub nivelul pietei) in domeniul securitatii si sanatatii...; -intocmirea de instructiuni proprii/ interne in domeniile securitatii si sanatatii... de prevenire si protectie, securitate si sanatate in munca (conf.H.G.300/2006), planuri ... »

Pret: 15 RON
 Consultanta si servicii de

Consultanta si servicii de securitate si sanatate in munca


de securitate si sanatate in munca si PSI; -instruirea si testarea personalului in domeniul...Attu Serv Consult, prin Serviciul extern de securitatea muncii si PSI autorizat... de securitate si sanatate in munca si a cabinetului specializat; -realizarea documentatiei ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Program de instruire testare in domeniul securitatii

Program de instruire testare in domeniul securitatii si sanatatii in munca


-testare a lucratorilor privind domeniul securitatii si sanatatii in munca. Acest... si raspunsurilor corecte configurat de utilizator. Este singurul program pe piata serviciilor ... »

Pret: 124 RON
Light Member 15 ani
Hunedoara
 Consultanta in domeniul sanatatii si

Consultanta in domeniul sanatatii si securitatii muncii si psi


servicii de consultanta in domeniul protectiei muncii, securitatii si santatii la locul...Firma abilitata de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familei, ofera... de munca, utilizarea echipamentului individual de protectie, utilizarea echipamentelor ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Serviciu extern in domeniul securitatii si

Serviciu extern in domeniul securitatii si sanatatii


servicii in domeniul securitatii si sanatatii in munca: - Elaborarea de instructiuni... in domeniul securitatii si sanatatii in munca, ce revin lucratorilor, corespunzator... in domeniul securitatii si sanatatii in munca si verificarea cunoasterii si aplicarii ... »
Buyer Member 12 ani
Arges
 Servicii externalizate de securitate

SERVICII EXTERNALIZATE DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA


desemnati in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca, sau cu alte servicii competente...SERVICIILE DE PREVENIRE SI PROTECTIE MUNCII S.C. PROFI SERV GROUP S....R.L. este specializata in furnizarea de servicii de prevenire si protectie catre ... »
Buyer Member 14 ani
Hunedoara
 Consultanta in domeniul securitatii si

Consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca(SSM)


securitatii si sanatatii in munca si verificarea cunoasterii si aplicarii de catre... evenimentelor; -propunerea de clauze privind securitatea si sanatatea in munca... si sanatate in munca, tinand seama de particularitatile activitatilor si ale unitatii ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Securitate si sanatate in

SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA


in domeniul securitatii si sanatatii in munca corespunzator fiecarei functii ; e.... comitetului de securitate, sanatate in munca - constituire, organizare si instruirea : j... de munca si asigurarea evidentei acestora; o. amenzile in domeniul securitatii ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Consultanta securitate si sanatate

Consultanta securitate si sanatate in munca


; -propunerea atributiilor si raspunderilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca... si instruirii lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca si verificarea.../sau aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca, tinand seama ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Consultanta si consiliere in domeniul securitatii si

Consultanta si consiliere in Domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca


Consultanta in Domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia Muncii... si raspunderilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca, ce revin lucratorilor... in domeniul securitatii si sanatatii in munca si verificarea insusirii si aplicarii ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 In securitate si sanatate in

in Securitate si Sanatate in Munca (SSM)


ofera consultanta legislativa si prestari servicii in domeniul Sanatatii... si Securitatii in Munca. ... »
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Prom consult srl bacau - servicii de

Prom Consult Srl Bacau - Servicii de securitate si sanatate in munca


de securitate si sanatate in munca specifice profilului de activitate; # alte servicii care... securitatii si sanatatii in munca: # elaborarea instructiunilor proprii de SSM precum... de munca; # consultanta in vederea efectuarii instruirilor de securitate si sanatate ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Elaborare documentatie sanatate si

ELABORARE DOCUMENTATIE SANATATE SI SECURITATE IN MUNCA


in domeniul securitatii si sanatatii in munca, ce revin lucratorilor, corespunzator... ce le revin in domeniul securitatii si sanatatii in munca, stabilite prin fisa... si instruire a lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca; -Elaborarea ... »
Buyer Member 10 ani
Mehedinti
 Cerinte minime de securitate si

Cerinte minime de Securitate si Sanatate in Munca


OFERTA PRESTARI SERVICII DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA A) Serviciile... si Sanatate in Munca; - Consultanta legislativa si prestari servicii in domeniul SSM... oferite de societatea noastra sunt urmatoarele: - Cerinte minime de Securitate ... »
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Servicii administrare personal ,

Servicii Administrare Personal , Sanatate si Securitate in Munca


de angajati 2. SANATATE SI SECURITATE IN MUNCA - Evaluare Riscuri Profesionale... , precum si de numarul de angajat -Asistenta lunara Sanatate si Securitate in Munca... de exercitare a acestora cu respectarea prevederilor de securitatea, sanatatea si protectia ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii securitate si sanatate in

Servicii securitate si sanatate in munca evaluari riscuri de accidentare


, asigura prin personal specializat in cadrul INCDPM Bucuresti servicii de securitate... si sanatate in munca(protectia muncii), evaluari riscuri de accidentare si imbolnavire... profesionala, servicii in domeniul situatiilor de urgenta ... »
 Servicii ssm ( protectia muncii)

Servicii SSM ( protectia muncii)


toate fazele de instruire - Instructiuni proprii de securitate si sanatatea muncii... documentatiei de securitate si sanatate in munca angajatorilor care prin participarea... tehnica in vederea realizarii masurilor de securitate a muncii dispuse cu ocazia ... »
Oferit de:SC Prosano SRL
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Oferta prestari servicii de protectia

Oferta Prestari servicii de Protectia Muncii


Realiable Solutions Goup ofera servicii complete in domeniul Securitatii... Group ofera consultanta de specialitate in domeniul Securitatii si sanatatii... si sanatatii in munca, a evaluarii riscutilor si a protetiei muncii. Reliable Solutions ... »
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Consultanta securitatea muncii - protectia

Consultanta Securitatea Muncii - Protectia Muncii


IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA. SERVICII EXTERNE DE PREVENIRE SI PROTECTIE... IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA. EVALUAREA FACTORILOR DE RISC DE ACCIDENTARE... DE MANAGEMENT DE SECURITATE SI SANATATE IN CONFORMITATE CU REFERENTIALUL OHSAS 18001 ... »
Buyer Member 12 ani
Neamt
 Medicina muncii & securitate si

MEDICINA MUNCII & SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA


Serviciile cuprinse in acest pachet sunt oferite prin intermediul... dintr-o gama larga de domenii de activitate. Pentru detalii suplimentare legate... de serviciile companiei noastre sau pentru a primi o oferta personalizata, va rugam ... »
Oferit de:Morgan Sol SRL
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii de consultanta in domeniul

Servicii de consultanta in domeniul protectiei muncii si a situatiilor


Cercetarea evenimentelor si accidentelor de munca Coordonator de securitate si sanatate...Documentatia necesara in domeniul protectiei muncii si a situatiilor de urgenta... Activitati de consultanta in domeniul protectiei muncii si a situatiilor de urgenta ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:SC EWALUER SRL
Buyer Member 8 ani
Ialomita
97 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"servicii domeniul securitatii sanatatii munca" in Firme Hot - 93 Rezultat(e)
Folositi cautarea