Inscrie firma »

servicii domeniul resurse umane - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii domeniul resurse umane
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii in domeniul resurselor

Servicii in domeniul resurselor umane


Servicii profesionale in domeniul resurselor umane la preturi avantajoase...! Oferta propune servicii externalizate de administrare de personal si aplicarea ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Resurse umane

Resurse Umane


DOB & EM SSM va ofera urmatoarele servicii in domeniul resurselor umane... Servicii de administrare a personalului: Intocmirea contractelor individuale ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Resurse umane

Resurse umane


Serviciile de administrare si consultanta in domeniul resurselor umane ... »
Buyer Member 5 ani
Brasov
 Servicii resurse umane

Servicii resurse umane


* urmarirea integrarii noilor angajati in organizatie. Servicii complete in domeniile ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii resurse umane

Servicii Resurse Umane


Resurselor Umane si al Salarizarii, aveti nevoie sa apeleti la specialistii pe care... avea propriul compartiment de Resurse Umane? Simplu, banii economisiti apeland...Pentru a evita erorile facute la aplicarea prevederilor legale in domeniul ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Servicii resurse umane

SERVICII RESURSE UMANE


si selectia de personal OFERTA DE SERVICII RESURSE UMANE PENTRU ANUL 2009 Pentru... firmei Proceduri de resurse umane conform ISO pentru certificari ale Sistemelor... de Calitate Auditul functiei de Resurse Umane Diagnoza organizationala ... »
Light Member 14 ani
Timis
 Servicii de resurse umane

Servicii de resurse umane


servicii profesionale de resurse umane, administrare de personal si salarizare...SC RADDA EVOLUTION SRL este o firma de resurse umane din Iasi care va ofera... la preturi accesibile. Serviciile includ: * Intocmirea contractelor individuale ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Prestari servicii resurse umane

Prestari servicii resurse umane


. In aceste conditii un colectiv dinamic, specializat in activitatea de resurse umane va...In contextul modificarilor legislative in domeniul muncii si al schimbarilor... majore din domeniul relatiilor dintre agentii economici si ITM, responsabilitatile ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Infoprob srl - servicii de consultanta

Infoprob Srl - Servicii de consultanta resurse umane


InfoProb s.r.l. Bacau ofera urmatoarele servicii: -Formare profesionala... in domeniul securitatii si sanatatii in munca. ... »
Oferit de:SC INFOPROB SRL
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Externalizare resurse umane

Externalizare resurse umane


In domeniul mult mai larg al resurselor umane, a fi in acord cu cerintele... schimbare, iar a avea ca angajat propriul inspector de resurse umane sau propriul... departament de resurse umane nu va ofera garantia ca aveti cei mai buni specialisti ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Servicii si consultanta in managementul

Servicii si consultanta in managementul resurselor umane


performanta a resurselor umane urmatoarele servicii de consultanta si interventie...; -proiectare de strategii, politici si programe de resurse umane; -proiectarea posturilor... profilului organizatiei-client si nevoilor de formare evaluate ex-ante; -servicii ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta in managementul resurselor umane

CONSULTANTA IN MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE


Consult ofera companiilor interesate de o administrare performanta a resurselor umane... si programe de resurse umane; -proiectarea posturilor de munca si redactarea fiselor... ex-ante; -servicii complete in domeniul securitatii si sanatatii in munca ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta managementul resurselor umane

Consultanta managementul resurselor umane


Serviciile noastre referitoare la capitalul uman se refera la recrutarea... de post, ROI etc. Metodologia de consultanta in domeniul managementului resruselor... umane este personalizata fiecarui client. ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta resurse umane

Consultanta resurse umane


resurselor umane - Management organizational Serviciile prestate sunt de calitate.... In aceste conditii un colectiv dinamic, specializat in activitatea de resurse umane va... - Recrutarea si selectia personalului - Situatii statistice privind resursele umane ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane


in vigoare si bunele practici in domeniul resurselor umane identificarea zonelor... a personalului Elaborarea instrumentelor de resurse umane Regulamentul de Ordine... de resurse umane masurarea gradului in care compania respecta masurile legislative ... »
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Inspector resurse umane

Inspector resurse umane


Inspector resurse umane doresc colaborare cu societati pentru servicii resurse... umane si servicii securitate si sanatate in munca: intocmesc CIM, intocmire... contract de munca sau elibera factura fiscala pentru serviciile prestate Inspector ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta resurse umane si salarizare

Consultanta resurse umane si salarizare


Oferta Servicii Resurse Umane Si Payroll Sc Leader Human Resources, Este O...; - Cresterea Eficientei Departamentului De Resurse Umane - Informarea Continua Privind..., Capital Integral Privat, Cu Obiect De Activitate Consultanta In Domeniul -Salarizare ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aptitude - software gestiune resurse umane

APTitude - Software Gestiune Resurse Umane


PLATFORME SOFTWARE PENRU RESURSE UMANE Preocupati de cresterea eficientei... platforme online pentru uzul specialistilor in resurse umane. APTITUDE HR este o... de management al resurselor umane. Platforma are o structura modulara bazata pe procesele ... »
Oferit de:APT GROUP
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


in administrare si consultanta in domeniul resurselor umane / salarizare, cu studii juridice... institutii. Sectorul de Resurse Umane este "inima" unei companii, deoarece intervine..., economisind astfel timp si resurse, atat financiare cat si umane. Firma ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Curs autorizat de manager resurse umane

CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE


experienta practica in domeniul resurselor umane. 4. Participantii vor primi suport... de servicii pentru activitate de resurse umane, Evalueaza activitatea furnizorilor...Cursul de Manager resurse umane organizat de Schultz Consulting este construit ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta resurse umane, posdru 5.2.

Consultanta Resurse Umane, POSDRU 5.2.


finantare Proiect Resurse Umane pentru Domeniul Major de Interventie 5.2. Solicitant... de retele de servicii si operatori de dezvoltare a resurselor umane in mediul rural...Serviciul oferit de Acta Projects presupune acordarea de consultanta pentru ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta resurse umane, posdru 6.1.

Consultanta Resurse Umane, POSDRU 6.1.


finantare Proiect Resurse Umane pentru Domeniul Major de Interventie 5.2. Solicitant...Serviciul oferit de Acta Projects presupune acordarea de consultanta pentru..., grupuri de lucru, publicatii in domeniul economiei sociale - Activitati de cercetare ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Protectia muncii

Protectia muncii


cu societati pentru servicii resurse umane si servicii securitate si sanatate in munca...Prezentare Inspector resurse umane Inspector resurse umane doresc colaborare... in baza unui contract de munca sau elibera factura fiscala pentru serviciile prestate ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Inspector protectia muncii, inspector ssm

Inspector protectia muncii, inspector SSM


in Domeniul SSM, Cadru Tehnic PSI, Servant Pompier, Inspector Resurse Umane....PRO RISC SRL presteaza servicii de Protectia Muncii si PSI, evalueaza riscurile... de Inspector de Specialitate Protectia Muncii, Inspector in Domeniul SSM, Specialist ... »
Oferit de:PRO RISC
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
83 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"servicii domeniul resurse umane" in Firme Hot - 175 Rezultat(e)
Folositi cautarea