Inscrie firma »

servicii detectivi firme - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii detectivi firme
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Firma detectivi

Firma detectivi


Firma de detectivi particulari LION TRUST INVESTIGATIONS ofera servicii de... in preluarea cazului, oferind servicii de cea mai buna calitate, in timp util si la un pret ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Biroul de detectivi particulari "confident"

Biroul de Detectivi Particulari "CONFIDENT"


Detectivi Particulari Confident - Agentie de detectivi particulari, servicii... detectivi particulari, activitati de investigare Biroul de detectivi particulari ... »
 Detectivi - agentia  eagle  arad

DETECTIVI - AGENTIA EAGLE ARAD


Firma dispune de personal inalt calificat cu dotare materiala corespunzatoare... care va ofera la cerere servicii de investigatii, identificari, verificari..., certificari date si bunuri, filaje, sau oricare alte servicii (infidelitati etc ... »
 Sisteme de detectie si stingere incendiu

Sisteme de detectie si stingere incendiu


.11.2010. Oferim o gamã completã de servicii de specialitate în condi... de alarmare, limitare, stingere furnizate ºi instalate de cãtre firma...ãri cu firme de prestigiu de pe piaþa producãtorilor ... »
Oferit de:SC UMO Serv Srl
Buyer Member 12 ani
Vrancea
 Detectivi particulari  agentia  eagle arad

DETECTIVI PARTICULARI AGENTIA EAGLE ARAD


Firma dispune de personal calificat care va ofera servicii de investigatii..., informari privind firme si persoane fizice, supravegheri audio-video, infidelitati ... »
 Detectivi particulari

DETECTIVI PARTICULARI


(hoteluri,restaurante,cluburi,sali de conferinta, sedii de firme si asociatii,etc)pe profil antiterorist, in scopul sesizarii... persoanelor angajate in sisteme de paza,deservire,relatii cu clientii,prestari servicii...,asupra carora exista suspiciunea lipsei de loialitate. Servicii de escorta ... »
 Detectivi particulari

DETECTIVI PARTICULARI


(hoteluri,restaurante,cluburi,sali de conferinta, sedii de firme si asociatii,etc)pe profil antiterorist, in scopul sesizarii... persoanelor angajate in sisteme de paza,deservire,relatii cu clientii,prestari servicii ... »
 Servicii de investigatii economice

servicii de investigatii economice


Serviciile agentiei Detectiv art pentru acest domeniu Obtinerea unor ... »
Oferit de:DETECTIV ART
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Agentia  de  detectivi  eagle  arad   i.i.

AGENTIA DE DETECTIVI EAGLE ARAD I.I.


cu reprezentarea in instanta a probelor, filaj, supravegheri si verificari privind firme...-bancare,autentificari, instalari mijloace electronice de supraveghere, alte servicii la solicitarea clientului ... »

Pret: 100 EUR
 Lucrari de ignifugare, montare si service centrale de

Lucrari de Ignifugare, Montare si service centrale de detectie incendiu


directie executam si asiguram service pentru instalatiile de detectie, semnalizare...Societatea noastra asigura servicii intr-un domeniu de interes major... si firmelor de asigurari pentru cladiri private, publice si de patrimoniu. Tot in aceeasi ... »
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Agentie detectivi particulari

agentie detectivi particulari


la dispozitie un numar considerabil de servicii si specializari in urmatoarele domenii... si paza in obiectivele economice private ; -bonitatea firmelor angrenate in asocieri... si recuperare a masinilor si utilajelor deturnate din firme si mari concerne ... »
Buyer Member 14 ani
Hunedoara
 Lucrari de ignifugare, montare centrale detectie

Lucrari de Ignifugare, Montare centrale detectie incendiu, Furnizare


. asiguram conformitatea cu cerintele pompierilor si firmelor de asigurari pentru... cladirile private, publice, si de patrimoniu. Asiguram dotarea, instalare si service... cu instalatii de detectie, semnalizare si alarmare incendiu Asiguram dotarea cu echipamente ... »
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Verificari de specialitate persoane juridice

Verificari de specialitate persoane juridice


Firma de detectivi particulari LION TRUST INVESTIGATIONS ofera persoanelor... juridice servicii de: investigatii complexe asupra unor persoane ce urmeaza a fi... sau savarsesc acte ce pot aduce prejudicii intereselor firmelor, depistare a bunurilor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Service calculatoare

Service Calculatoare


Oferim solutii necesare desfasurarii activitatii unei firme indiferent... pietei, sa implementeze solutii si sa reduca costurile. 1. Servicii..., monitorizam infrastructura si activitatea din sistem. Realizam servicii complete pentru ... »
Oferit de:Bogdan Art SRL
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Supravegherea (filajul/contrafilajul) pentru persoane juridice

SUPRAVEGHEREA (FILAJUL/CONTRAFILAJUL) PENTRU PERSOANE JURIDICE Supravegherea persoanelor


de paza, de servire, relatii cu clientii, prestari servicii, pentru stabilirea modului..., societati de leasing, etc.; - verificarea asociatilor unor firme in cazul in care ... »

Pret: 35 EUR
Buyer Member 12 ani
Galati
 Sisteme de alarma oferite de carpat guard

Sisteme de alarma oferite de Carpat Guard


si pontaj, detectie incendiu, servicii de paza umana si interventie rapida intr... SI INTERVENTIE RAPIDA SISTEMUL DE ALARMA ESTE GRATUIT SI INCLUDE - 1 centrala de detectie... si cu flash; - 1 contact magnetic; - 1 senzor PIR detectie miscare/ efractie; - 1 ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii profesionale de la importator din u.e.!

Servicii profesionale de la importator din U.E.!


S.C. COM ELECTRO SERVICE SRL 330098 DEVA Aleea Crizantemelor Bl.M 1..., S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL DEVA proiecteaza si implementeaza sisteme... sai, S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL analizeaza riscurile la care sunt expuse ... »
Light Member 16 ani
Hunedoara
 Detector gaz

Detector gaz


Detector de gaz este compus dintrun senzor si o electrovalva pentru detectare... si oprirea furnizarii cu gaz. Energoinstal PREMIUM - Firma instalatii gaze autorizata... ANRE si Distrigaz monteaza senzori pentru detectarea scaparilor cu gaze . Preturi ... »

Pret: 430 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta asistenta

Consultanta asistenta


Firma de detectivi LION TRUST INVESTIGATIONS ofera servicii de: investigatii... in preluarea cazului, oferind servicii de cea mai buna calitate, in timp util si la un pret ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Monitorizare verificare

Monitorizare verificare


LION TRUST INVESTIGATIONS este o firma de detectivi particulari care ofera... servicii de: investigatii complexe, filaj, asistenta in domeniul protectiei... disponibilitate imediata in preluarea cazului, oferind servicii de cea mai buna calitate ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Disparitii identificari

Disparitii identificari


Firma de detectivi particulari LION TRUST INVESTIGATIONS ofera servicii de... in preluarea cazului, oferind servicii de cea mai buna calitate, in timp util si la un pret ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sisteme de alarmare la efractie

SISTEME DE ALARMARE LA EFRACTIE


si in regim de centrala ptr. detectia fumului si a incendiului, avind posibiltatea....Montajul si punerea in functiune este asigurat de catre firma noastra ,garantia executie este de 2... ani timp in care se asigura service si permanenta indiferent de zona. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Detector profesional csr6105 vlf-rf gsx-k7 ~ 8ghz [4g43]

DETECTOR PROFESIONAL CSR6105 VLF-RF GSX-K7 ~ 8GHZ [4G43]


din anumite incaperi dar si pentru firmele care ofera servicii de detectie.... Sistemul ajuta atat la detectia cat si la localizarea aparatelor. Poate detecta ... »

Pret: 7040 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Doppler sonotrax lite vascular

Doppler SONOTRAX Lite vascular


descarcata -Detectare automata a probei instalate -Functie de oprire automata dupa 1... : -Acumulator reincarcabil + incarcator NOTA: -Aparatele au garantie 24 luni si service... post garantie asigurat de firma noastra. -Marcaj european de conformitate CE ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Doppler sonotrax lite-fetal

Doppler SONOTRAX Lite-fetal


pentru baterie descarcata -Detectare automata a probei instalate -Functie de oprire... : Acumulator reincarcabil + incarcator NOTA: -Aparatele au garantie 24 luni si service... post garantie asigurat de firma noastra. -Marcaj european de conformitate CE ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
55 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"servicii detectivi firme" in Firme Hot - 36 Rezultat(e)
Folositi cautarea