Inscrie firma »

servicii cablare structurata voce date - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii cablare structurata voce date
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii cablare structurata cat6

Servicii cablare structurata CAT6


Servicii cablare structurata CAT6 Preturi incepand de la 10 E ... »

Pret: 10 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii cablare structurata cat7

Servicii cablare structurata CAT7


Servicii cablare structurata CAT7 Preturi incepand de la 10 E ... »

Pret: 10 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cablare structurata

Cablare structurata


de calculatoare si telefoane al companiei. Oferim urmatoarele servicii : - proiectare... panel si patch cord; - receptia lucrarii Sisteme de cablare si standarde...; - administrarea. 1.Cablare orizontala Cablare orizontala cuprinde toate componentele ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cablare structurata

Cablare structurata


si service date/voce . - Cablare structurata pe cablu UTP sau fibra optica - solutii... retelele structurate voce-date. Proiectarea se executa respectand standardele.... NGC ofera servicii de proiectare, instalare, testare si certificare pentru ... »
Buyer Member 15 ani
Arges
 Retele structurate

Retele Structurate


: structuri de date locale sau de dimensiuni metropolitane - LAN / WAN. Serviciul este... transfer de date sau voce. Oferim suport pentru orice tip de retea de calculatoare... trebuiesc luate in calcul in organizarea unei retele structurate. * Servicii ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Lucrari cablari structurate

Lucrari cablari structurate


Echipa Fast Solutions presteaza servicii de cablare structurata pentru retele... de date sau voce din centre de date birouri sau cladiri. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii it si telecom

servicii IT si Telecom


Proiectare si implementare retele LAN/WAN VPN pentru Voce si Date, cablare... structurata, Servere de telecomunicatii , servere de aplicatii,Firewall/UTM,Gateway Anti...-Virus, AntiSpam, Content Filter, VoIP,Fax over IP, Call Center. Furnizare servicii ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Service calculatoare

Service calculatoare


centrala telefonica si retea voce 10. Cablare structurata retea - rack central cu UPS...Activitatea de service calculatoare presupune interventii la cerere in caz... de necesitate in maxim 3 h sau o intretinere pe baza unui contract de service calculatoare ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Service it&c

Service IT&C


structurata pentru retele de date si voce; * Lucrari de modernizare a retelelor...-up si recuperare de date; * Service calculatoare si retele de calculatoare, upgrade...* Proiectare si realizare retele de calculatoare si telefonie; * Cablare ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Service centrale telefonice alcatel si siemens

Service centrale telefonice Alcatel si Siemens


noastre. Realizarea de retele structurat voce-date si retele telefonice clasice... si alcatuirea unui deviz estimativ. * retele structurat voce - date o... retea date - voce reprezinta o eficientizarea a comunicatiilor in cadrul unei firme ... »
Light Member 21 ani
Bucuresti
 Apartament 4 camere in zona piata victoriei

apartament 4 camere in zona Piata Victoriei


, suplimentar contra cost se pot furniza servicii Internet si cablare structurata date &...; voce.Pret: 1900 EUR/luna ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Salajan - thedor pallady, spatii de birouri de inchiriat 200-2588mp

Salajan - Thedor Pallady, spatii de birouri de inchiriat 200-2588mp


- 1 port voce/date / 10 mp utili, cablare structurata categoria VII pentru etajul... aglomeratia zonelor centrale (aer conditionat centralizat, cablare structurata categoria V... de chirias va fi suportata de acesta, imobilul are paza 24/24,parcare proprie servicii ... »

Pret: 7.5 EUR
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Materiale electrice

Materiale electrice


structurata voce-date-imagine -Sisteme de detectie si semnalizare incendiu -Linii...... Activitatile sunt structurate in doua departamente: Departamentul COMERt cuprinde... amenajari interioare si exterioare. Departamentul SERVICII cuprinde consultanta ... »
Buyer Member 15 ani
Bihor
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"servicii cablare structurata voce date" in Firme Hot - 19 Rezultat(e)
Folositi cautarea