Inscrie firma »

service si reparatii imprimatoare data - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre service si reparatii imprimatoare data
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Reparatii copiatoare si imprimante

Reparatii copiatoare si imprimante


Blue Soft Serv efectueaza reparatii pentru orice tip de copiator si imprimanta... laser, indiferent de marca. Service lunar ( in baza contractului/la cerere) pentru... statii de lucru, laptop-uri, servere, imprimante, copiatoare, fax-uri si echipamente ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Service calculatoare

Service calculatoare


sisteme de operare si aplicatii -Reparatii si refilari imprimante laser si jet...Serviciile noastre sunt : (vanzari&service calculatoare...) -Recuperari si salvari date de pe HDD,cd,DVD -Devirusari sisteme ,configurari routere ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Service si mentenanta sisteme pc si laptop

Service si mentenanta sisteme PC si laptop


in diagnosticare si reparatii calculatoare se poate deplasa la sediul dumneavoastra odata...-urilor si echipamentelor periferice din firma. Procedurile si serviciile de mentenanta si intretinere... - Lucrari de recuperare de date - Actualizare programe software utilizate si drivere ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 10 ani
Teleorman
 Service calculatoare

Service calculatoare


, imprimante, echipamente de retea, etc. Credem cu tarie ca un abonament de service...Activitatea de service calculatoare presupune interventii la cerere in caz... de necesitate in maxim 3 h sau o intretinere pe baza unui contract de service calculatoare ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Sevicii it

Sevicii IT


si competitivitatii. * Service copiatoare * Service imprimante * Servicii hardware... Linux * Recuperare date * Servicii Mentenanta * Web Hosting... * Retele de calculatoare * Recuperare date * Securitate * Implementare ... »
Oferit de:SC GROMACHT SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii de intretinere a calculatoarelor si

Servicii de intretinere a calculatoarelor si perifericelor!


imprimante laser si jet cerneala -Service copiatoare...Serviciile noastre SC ELECTROCON BUILD SRL sunt : (vanzari&service... calculatoare) -Recuperari si salvari date de pe HDD,cd,DVD -Devirusari sisteme ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Abonamentul it5

Abonamentul IT5


. Lucrari de recuperare de date, devirusare, reparatii si inlocuire componente defecte...Se adreseaza unei retele cu pana la 5 computere si o imprimanta de retea. Cat... unei proceduri de backup. Administrarea (supravegherea) unei imprimante de retea ... »

Pret: 30 EUR
Buyer Member 10 ani
Teleorman
 Abonamentul it10

Abonamentul IT10


de recuperare de date, devirusare, reparatii si inlocuire componente defecte, upgrade... - implementarea unei proceduri de backup. Administrarea (supravegherea) a 1-3 imprimante ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 10 ani
Teleorman
 Aparat automat service aer conditionat auto

Aparat automat service aer conditionat auto


-posibilitate de transfer de date si up-date cu card USB -imprimanta incorporata... de presiune -memorie de capacitate mare -baza de date proprie a utilizatorului... a instalatiei -usor de intretinut si reparat Functii: -dublu mod de operare: Expert ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Soft pos s2s autodeviz it

Soft POS S2S Autodeviz IT


DEVIZE SERVICE CALCULATOARE, IMPRIMANTE, SAU ALTE ECHIPAMENTE... S2S AUTODEVIZ...-uri reparatii calculatoare, imprimante, case de marca,electrocasnice sau alte echipamente... I.T.(TECH) S2S AutoDeviz I.T.  este un program dedicat pentru service ... »

Pret: 499 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat automat clima auto konfort 760r, functionare cu: r1234yf

Aparat automat clima auto KONFORT 760R, functionare cu: R1234yf


de gestionare a serviciului este complet automata, deci nu este necesara apasarea manuala... de gestionare a service-ului, masurarea agentului frigorific si sistemul de blocare... circuitele interne ale statiei de service. IDENTIFICARE AUTOMATA A STICLULUI Odata ... »

Pret: 30783.23 RON
Buyer Member 3 ani
Cluj
 Multifunctional canon imagerunner 2535

Multifunctional Canon imageRUNNER 2535


.*Pe baza TNS NIPO, sondaj dupã vizita de service. Date din ianuarie pânã in iulie 2009...Multifunctional imageRUNNER2535 , CACOP-IR2535 Imprimare, copiere, scanare... de imprimare a primei pagini Capacitate maximã hârtie de pânã la 2.300 de coli ... »

Pret: 13453.8 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Multifunctional canon ir 2535i, cf2836b006aa

Multifunctional Canon iR 2535i, CF2836B006AA


vizita de service. Date din ianuarie pânã in iulie 2009. Au participat 16...iR 2535i, Multifunctional (copiator + imprimanta de retea UFRII LT & PCL5e/6... Canon imageRUNNER 2535i Imprimante alb-negru pentru birou ... »

Pret: 16575.35 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"service si reparatii imprimatoare data" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea