Inscrie firma »

separatoare uleiuri si hidrocarburi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre separatoare uleiuri si hidrocarburi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Separatoare uleiuri si hidrocarburi

Separatoare uleiuri si hidrocarburi


Separatoare uleiuri si hidrocarburi:DESTINATIA PRODUSULUI: retinerea uleiurilor... la separarea uleiurilor neemulsionate prezente in apele uzate, inainte de deversarea... un produs reciclabil 100%Separatoare ulei si hidrocarburi PERFORMANTE: * indepartarea ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Separatoare de hidrocarburi

Separatoare de hidrocarburi fabricate din beton


Separatoarele de hidrocarburi, uleiuri minerale si produse petroliere sunt... tratarea apelor poluate cu produse petroliere Separatoarele sunt realizate.... Materialul de baza este beton armat - B400 Separatoarele sunt incadrate in clasa I ... »
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Separatoare de hidrocarburi

SEPARATOARE DE HIDROCARBURI


). FUNCTIONARE SI INTRETINERE SEPARATOARE DE HIDROCARBURI DIN PE-HD Inainte de punere...Instalare intr-o zona cu trafic auto (clasa D 400 kN) 1. Separatorul trebuie... si ajustati inaltimea in functie de natura terenului. 6. Umpleti separatorul cu apa ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Separatoare de hidrocarburi

Separatoare de hidrocarburi


Separatoarele de ulei se folosesc pentru a epura apele infestate cu uleiuri... dintre ape si uleiuri, respectiv a materialelor solide aflate in apele reziduale.... Separatorul de ulei are in interior un bazin in care are loc separarea astfel: in partea ... »

Pret: 2700 RON
Buyer Member 11 ani
Arad
 Separatoare hidrocarburi

Separatoare hidrocarburi


Separatoarele de hidrocarburi se utilzeaza pentru separarea lichidelor... insolubile (uleiuri, hidrocarburi etc) din apele uzate înainte de deversarea... acestora în mediul înconjurator Separatorul de hidrocarburi ... »
Buyer Member 6 ani
Dolj
 Separatoare de hidrocarburi

SEPARATOARE DE HIDROCARBURI


SC Criber NET Piatra Neamt produce separatoare de hidrocarburi si de uleiuri... dimensionala porneste de la separatoarele de hidrocarburi mici, pentru spalatorii auto... sau service auto, mergand pana la cele industriale. Separatoarele de hidrocarburi sunt ... »
Buyer Member 12 ani
Neamt
 Separator de hidrocarburi

Separator de hidrocarburi


Separatorul de hidrocarburi este necesar in toate tipurile de ateliere mecanice..., garaje, statii de serviciu, spalatorii auto etc. Misiunea acestuia este de a separa... resturile de grasimi minerale, uleiuri, carburanti de apa. Pentru mai multe detalii ... »
Oferit de:SC FILPEA SRL
Light Member 12 ani
Harghita
 Separatoare de hidrocarburi

Separatoare de hidrocarburi


separatoare cu filtru coalescent pozitionat la iesire si ajuta la separarea... particolelor fine de uleiuri din apa uzata. Sunt realizate in varianta compacta, trapa... recipient, realizat din fibra de sticla.Separatoarele noastre NU necesita sursa externa ... »

Pret: 3100 RON
Buyer Member 9 ani
Hunedoara
 Separatoare hidrocarburi

Separatoare hidrocarburi


Separatoarele de uleiuri minerale si hidrocarburi sunt utilizate pentru... al separatoarelor de hidrocarburi se bazeaza pe diferenta de greutate specifica dintre apa... din faza de proiectare Alegerea separatorului de hidrocarburi depinde de urmatorii ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Oleopator - separator de

OLEOPATOR - Separator de hidrocarburi din beton


si supapa de siguranta. OLEOPATOR® Separator de hidrocarburi din beton armat...Separatoare cu filtru coalescent, prefabricate, realizate din beton armat..., cu colectoare de aluviuni incorporate sau separate. Separatoarele pot fi carosabile pana ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Separatoare de hidrocarburi din

Separatoare de hidrocarburi din polietilena


Separatoare de hidrocarburi JPR Aqua System fabricate din PE Separatoarele... de hidrocarburi din polietilena au fost concepute pentru separarea lichidelor usoare din ape..., strazi, orice aplicatii unde exista riscul aparitiei de uleiuri sau hidrocarburi ... »
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Separator ulei, grasimi si

Separator ulei, grasimi si hidrocarburi


in vederea verificarii si inlaturarii grasimii. Separatoarele de uleiuri...Separatoarele de ulei sunt concepute si construite astfel incat sa ajute... genereaza cantitati importante de lichide insolubile. Astfel, acestea separa ... »
Buyer Member 12 ani
Hunedoara
 Separator ulei si hidrocarburi ns

Separator ulei si hidrocarburi NS 1.5 SIP - 1000L


Separator ulei si hidrocarburi NS 1.5 SIP - 1000L Detalii produs Domenii... de aplicare: Separatoarele se utilizeaza pentru tratarea apelor reziduale provenite din... industriale unde apa pluviala de pe platforme este poluata cu uleiuri; • garaje ... »

Pret: 1355.82 EUR
Light Member 11 ani
Bistrita-Nasaud
 Separator de ulei  cu debit 0,96 l/s - ecodeo 5

Separator de ulei cu debit 0,96 l/s - ECODEO 5


-1/2002 Separatoare de lichide usoare (de exemplu hidrocarburi). Partea 1: Principii pentru...: 2005 Separatoare de lichide usoare (de exemplu hidrocarburi). Partea 1: Principii..., deznisipatoare si sisteme de preepurare cu separator si decantor de produse petroliere ... »

Pret: 2400 RON
Buyer Member 13 ani
Timis
 Separator de ulei

Separator de ulei


din activitati comerciale sau industriale. Ele sunt utilizate la separarea uleiurilor... sedimentabile ~90% Separatoarele de uleiuri TELCOM au fost proiectate si dimensionate... Separatoare de lichide usoare (exemplu hidrocarburi) Partea 1: principia pentru proiectare ... »
Oferit de:SC TecnoTre SRL
Buyer Member 12 ani
Arad
 Incercari neacreditate

incercari neacreditate


cu bomba rotativa STAS 8930 - 71 5.Aciditate minerala si alcalinitate uleiuri... minerale STAS 22-64 6.Substante insolubile in solventi organici uleiuri minerale...-90 8.Determinarea continutului de carburant(diluent) in uleiuri uzate STAS 3981 ... »
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"separatoare uleiuri si hidrocarburi" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea