Inscrie firma »

separatoare ingropate pentru hidrocarburi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre separatoare ingropate pentru hidrocarburi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Separatoare de hidrocarburi

SEPARATOARE DE HIDROCARBURI


in zone fara trafic auto 1. Separatorul trebuie instalat ingropat. 2. Asezati...). FUNCTIONARE SI INTRETINERE SEPARATOARE DE HIDROCARBURI DIN PE-HD Inainte de punere...Instalare intr-o zona cu trafic auto (clasa D 400 kN) 1. Separatorul trebuie ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Separatoare de hidrocarburi din

Separatoare de hidrocarburi din polietilena


de hidrocarburi din polietilena au fost concepute pentru separarea lichidelor usoare din ape...Separatoare de hidrocarburi JPR Aqua System fabricate din PE Separatoarele... guri de vizitare, in funtie de debitul nominal) - pentru instalare ingropata, sub ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Separatoare de hidrocarburi din otel

SEPARATOARE DE HIDROCARBURI DIN OTEL


ingropat. Instalatia de separare pentru lichide usoare functioneaza pe sistemul ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Separator ulei, grasimi si

Separator ulei, grasimi si hidrocarburi


%. Separatoarele de grasimi, fiind ca si forma cilindrica au destinatie pentru amplasare... si hidrocarburi cu filtru de coalescenta, sunt destinate in special pentru tratarea apei...Separatoarele de ulei sunt concepute si construite astfel incat sa ajute ... »
Buyer Member 14 ani
Hunedoara
 Separator de ulei  cu debit 0,96 l/s - ecodeo 5

Separator de ulei cu debit 0,96 l/s - ECODEO 5


-1/2002 Separatoare de lichide usoare (de exemplu hidrocarburi). Partea 1: Principii pentru... (polietilena liniara), material reciclabil integral,se folosesc pentru separarea... de suprafata. DOMENII DE APLICARE Separatoarele de ulei se utilizeaza pentru tratarea ... »

Pret: 2400 RON
Buyer Member 15 ani
Timis
 Separator de ulei

Separator de ulei


Separatoare de lichide usoare (exemplu hidrocarburi) Partea 1: principia pentru proiectare... pentru a garanta calitatea, fiind aprobat prin: * 858-1/2002 separatoare... de lichide usoare (de exemplu hidrocarburi) Partea 1: principia pentru proiectare ... »
Oferit de:SC TecnoTre SRL
Buyer Member 14 ani
Arad
 Separator produse petroliere

SEPARATOR PRODUSE PETROLIERE


, cilindrica, montata ingropat. Instalatia de separare pentru lichide usoare functioneaza...OLEOPATOR® Separator de hidrocarburi din beton armat, cu element... de coalescenta demontabil. Este prevazut cu conexiune pentru tub de prelevare probe ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"separatoare ingropate pentru hidrocarburi" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea