Inscrie firma »

seminar achizitii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre seminar achizitii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Seminar achizitii publice

Seminar ACHIZITII PUBLICE


va invita sa participati la seminarul organizat la Hotel Parliament pe data de 28... octombrie pe domeniul Achizitiilor Publice. Programul va fi sustinut de un trainer... participa la procedurile de achizitii publice, firmelor private beneficiare de finantari ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Seminar achizitii publice

SEMINAR ACHIZITII PUBLICE


de achizitii publice, firmelor private beneficiare de finantari europene care trebuie sa... realizeze achizitii conform legislatiei in vigoare, cat si tuturor autoritatilor... contractante care efectueaza achizitii publice. Lector: Specialist in domeniul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Seminar achizitii publice

SEMINAR ACHIZITII PUBLICE


va invita sa participati la seminarul organizat la Hotel Parliament pe data de 28... octombrie pe domeniul Achizitiilor Publice. Programul va fi sustinut de un trainer... comerciale care participa la procedurile de achizitii publice, firmelor private ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Seminar de contabilitate si fiscalitate, 18 si 21

Seminar de Contabilitate si Fiscalitate, 18 si 21 decembrie 2009, Bucuresti


INCHIDEREA ANULUI FISCAL 2009. NOUTATI IMPOZITE DIRECTE SI TVA. SEMINAR... nestabilite in statul membru din care se fac achizitiile (statul membru de rambursare ... »
Oferit de:Fundatia WTIB
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Intocmire oferte licitatii

Intocmire oferte licitatii


, seminarii, vizite de studiu; formare profesionala, training, coaching; servicii... de tiparire, realizare materiale promotionale etc.; alte domenii (achizitii de servicii ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta si suport tehnic

Consultanta si suport tehnic


achizitii sau reorganizari ale resurselor prin faptul ca raspund la intrebari precum... baza unei achizitii sau a unei reorganizari ale resurselor deja existente... nevoilor si cerintelor *Consilierea in achizitii prin identificarea producatorilor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Realizare/ intocmire proiecte fonduri structurale europene

Realizare/ Intocmire proiecte Fonduri Structurale Europene


si constientizare, cercetari si studii, seminarii si conferinte. Echipa noastra In prezent... procedurilor de achizitii publice - Intocmirea rapoartelor catre finantator Intocmirea ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Basic english for communication and political science

Basic english for communication and political science


. S‑a nascut in timpul seminariilor, din discutiile purtate cu ei pe marginea... de suport de curs pentru seminariile de limba engleza destinate studentilor facultatilor... perfectionarea achizitiei unei limbi straine este, din pacate, imposibila. Fiecare capitol ... »

Pret: 20.7 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"seminar achizitii" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea