Inscrie firma »

selectie expertiza psihologica - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre selectie expertiza psihologica
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Examinari psihologia muncii si organizationala

Examinari psihologia muncii si organizationala


Evaluare,selectie si expertiza psihologica in vederea angajarii... psihologice pentru protectia muncii; Analiza psihologica si prevenirea accidentelor...-profesionale a categoriilor de persoane defavorizate; Consultanta psihologica pentru managementul ... »
 Psihologia muncii si organizationala

Psihologia Muncii si Organizationala


- Analiza psihologica a muncii - Evaluare, selectie si expertiza psihologica... - Evaluarea in scopul avizarii psihologice pentru protectia muncii - Orientare... si repartitie in munca dupa criterii psihologice ... »
 Examinari psihologia transporturilor

Examinari psihologia transporturilor


circulatiei: Selectie si expertiza psihologica in vederea angajarii, autorizarii...Evaluare psihologica in scopul avizarii psihologice pentru siguranta... profesionisti, etc. Examinari psihologice in scopul obtinerii permisului de conducere ... »
 Evaluare si consultanta psihologica in transporturi -

EVALUARE SI CONSULTANTA PSIHOLOGICA IN TRANSPORTURI - GALATI


- analiza psihologica a muncii; - evaluare, selectie si expertiza... psihologica in vederea angajarii, autorizarii/mentinerii in functie sau la solicitarea... institutiilor abilitate; - evaluarea in scopul avizarii psihologice pentru protectia ... »

Pret: 70 RON
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"selectie expertiza psihologica" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea