Inscrie firma »

sectoare profitabile - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sectoare profitabile
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Andrej vizjak, vasile iuga - formule de succes pentru urmatorul

ANDREJ VIZJAK, VASILE IUGA - Formule de succes pentru urmatorul deceniu


contra curentului, obtinand rate ridicate de crestere si profitabilitate? Cartea... realizate de parteneri si experti din cadrul PwC Romania si au abordat sectoare... ... »

Pret: 79 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Acoperis temporar mato-n

Acoperis temporar MATO-N


de incendiu. Putem oferi clientilor nostri din toate sectoarele profesionale, acoperis... datorita unui profit pentru antreprenor, deoarece pentru asamblare si dezasamblare ... »
Oferit de:SC Tobler SRL
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Acoperis de urgenta mato-n

Acoperis de urgenta MATO-N


de incendiu. Putem oferi clientilor nostri din toate sectoarele profesionale, acoperis... datorita unui profit pentru antreprenor, deoarece pentru asamblare si dezasamblare ... »
Oferit de:SC Tobler SRL
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Presoterapie

PRESOTERAPIE


sectoare si este foarte cautat de catre cosmeticiene. In plus, foarte multi chirurgi... profita de principiul acestui aparat pentru a-si trata pacientii.. Cu ajutorul ... »

Pret: 3195 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Recompense. cand inovatiile dau roade

Recompense. Cand inovatiile dau roade


Singura inovatie care are valoare este inovatia profitabila. Multi manageri... puteti maximiza sansele de a transforma inovatia in profit. Deseori inovatia este... consultanta companiilor din numeroase sectoare de afaceri in privinta activitatilor ... »

Pret: 34.9 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Recompense. cand inovatia da roade

Recompense. Cand inovatia da roade


are valoare este inovatia profitabila. Multi manageri sunt reticenti atunci cand... de a transforma inovatia in profit. Deseori inovatia este considerata apanajul... consultanta companiilor din numeroase sectoare de afaceri in privinta activitatilor ... »

Pret: 19.92 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Iso 14001

ISO 14001


System-EMS). Acest standard se refera la o problema delicata: mentinerea profitului... amenzilor, O reputatie mai buna, In anumite sectoare presiunile facute in domeniul ... »
Buyer Member 15 ani
Arad
 Consultanta accesare fonduri structurale microintreprinderi

CONSULTANTA ACCESARE FONDURI STRUCTURALE MICROINTREPRINDERI


sectoarelor agro-alimentar si forestier, imbunatatirea mediului si a spatiului rural... si facilitarea tranzitiei fortei de munca din sectorul agricol catre alte sectoare care sa le... ianuarie 2008. - a obtinut profit din exploatare in anul fiscal precedent datei ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Formule de succes pentru urmatorul deceniu. companii care au invins

Formule de succes pentru urmatorul deceniu. Companii care au invins criza


contra curentului, obtinand rate ridicate de crestere si profitabilitate? Cartea... realizate de parteneri si experti din cadrul PwC Romania si au abordat sectoare ... »

Pret: 67.15 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Oportunitate 14 august 2007: 50.000 euro nerambursabili pentru

OPORTUNITATE 14 AUGUST 2007: 50.000 EURO Nerambursabili pentru terenuri, cladiri, constructii, masini, utilaje si echipamente


profitabile, cu un real potential de dezvoltare, va fi nevoie ca intreprinzatorii, pentru... si mijlocii (IMM) implicate in sectoarele economice prioritare. Vor fi sustinute ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Colectia de carti de specialitate - 2009

Colectia de carti de specialitate - 2009


de impozit pe profit impozitul pe profit; - T.V.A.; - accize; - impozitul... pe dividende incasate de o societate platitoare de impozit pe profit; - impozitul...; - pozitia financiara; - contul de profit si pierdere; - modificarea capitalurilor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs manager de proiect - 3-5 aprilie 2009

Curs MANAGER DE PROIECT - 3-5 aprilie 2009


participanti. Continutul cursului se aplica la toate sectoarele social... deduce (dupa caz) din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit al firmei ... »
Buyer Member 14 ani
Timis
 Microcredite

MICROCREDITE


INTERNATIONAL ROMANIA este o organizatie americana non-profit care opereaza in 25 judete... sectoare Primul credit Suma: $1000 -$10000 Dobanda: 16% la sold Dobanda ... »
Oferit de:SURYAM GROUP
Light Member 18 ani
Mures
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"sectoare profitabile" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea