Inscrie firma »

scaune bancute vizitator - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre scaune bancute vizitator
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Scaune vizitator tip bancute 2

Scaune vizitator tip Bancute 2


Modelul 1122 N este o bancuta cu doua locuri cu cadru negru vopsit in camp... electrostatic.Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... multe detalii vizitati sectiunea material scaun.Acest produs are o garantie de 12 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancute 3

Scaune vizitator tip Bancute 3


Modelul 1123 N este o bancuta cu doua trei locuri cu cadru negru vopsit in camp... electrostatic. Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... multe detalii vizitati sectiunea material scaun.Acest produs are o garantie de 12 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancute 4

Scaune vizitator tip Bancute 4


Modelul 1124 N este o bancuta cu patru locuri cu cadru negru vopsit in camp... electrostatic. Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... multe detalii vizitati sectiunea material scaun.Acest produs are o garantie de 12 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancute 5

Scaune vizitator tip Bancute 5


Modelul 1125 N este o bancuta cu patru locuri si masuta cu cadru negru vopsit... in camp electrostatic. Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... multe detalii vizitati sectiunea material scaun.Acest produs are o garantie de 12 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator tip bancute 2

Scaun Vizitator tip Bancute 2


Modelul 1122 N este o bancuta cu doua locuri cu cadru negru vopsit in camp... electrostatic.Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun.  Acest produs are o garantie ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator tip bancute 3

Scaun Vizitator tip Bancute 3


Modelul 1123 N este o bancuta cu doua trei locuri cu cadru negru vopsit in camp... electrostatic. Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o garantie ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator tip bancute 4

Scaun Vizitator tip Bancute 4


Modelul 1124 N este o bancuta cu patru locuri cu cadru negru vopsit in camp... electrostatic. Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o garantie ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator tip bancute 5

Scaun Vizitator tip Bancute 5


Modelul 1125 N este o bancuta cu patru locuri si masuta cu cadru negru vopsit... in camp electrostatic. Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o garantie ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaune vizitatori tip bancuta rocky

Scaune Vizitatori Tip Bancuta Rocky


Bancuta vizitatori cu doua pana la cinci locuri. Se recomanda utilizarea.... Sumar specificatii. - Bancuta vizitatori cu 2 pana la 5 locuri- Cadru negru... acestui model ca bancuta de asteptare sau in amfiteatre, respectiv sali de conferinte ... »

Pret: 1328 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancuta 1123 cu

Scaune Vizitator Tip Bancuta 1123 cu sezut rabatabil


Modelul 1123 este o bancuta cu doua trei locuri cu cadru negru vopsit in camp... ca bancuta de asteptare sau in amfiteatre, respectiv sali de conferinte. Dimensiuni... sectiunea material scaun. Acest produs are o garantie de 12 luni.  ... »

Pret: 958.86 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancuta 1124 cu

Scaune Vizitator Tip Bancuta 1124 cu sezut rabatabil


Modelul 1124 N este o bancuta cu patru locuri cu cadru negru vopsit in camp... ca bancuta de asteptare sau in amfiteatre, respectiv sali de conferinte. Dimensiuni... sectiunea material scaun. Acest produs are o garantie de 12 luni  ... »

Pret: 1210.84 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancuta 2

Scaune Vizitator Tip Bancuta 2 locuri


Modelul 1122 N este o bancuta cu doua locuri cu cadru negru vopsit in camp... electrostatic.Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... stofa C si A. Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest ... »

Pret: 509.53 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancuta 2

Scaune Vizitator Tip Bancuta 2 locuri Gri


Modelul 1122 Gri este o bancuta cu doua locuri cu cadru gri vopsit in camp... electrostatic.Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o garantie de 12 luni.  ... »

Pret: 554.13 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancuta 3

Scaune Vizitator Tip Bancuta 3 locuri


Modelul 1123 N este o bancuta cu doua trei locuri cu cadru negru vopsit in camp... electrostatic. Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... stofa C si A. Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest ... »

Pret: 657.82 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancuta 3

Scaune Vizitator Tip Bancuta 3 locuri Gri


Modelul 1123 Gri este o bancuta cu trei locuri cu cadru gri vopsit in camp... electrostatic. Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare.... Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o ... »

Pret: 780.5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancuta 4

Scaune Vizitator Tip Bancuta 4 locuri


Modelul 1124 N este o bancuta cu patru locuri cu cadru negru vopsit in camp... electrostatic. Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... stofa C si A. Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest ... »

Pret: 780.5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancuta 4

Scaune Vizitator Tip Bancuta 4 locuri Gri


Modelul 1124 Gri este o bancuta cu patru locuri cu cadru gri vopsit in camp... electrostatic. Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare.... Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o ... »

Pret: 959.98 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancuta 5

Scaune Vizitator Tip Bancuta 5 locuri Gri


Modelul 1125 GRI este o bancuta cu cinci locuri cu cadru negru vopsit in camp... electrostatic. Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare.... Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o ... »

Pret: 1148.5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancuta 1125 cu

Scaune Vizitator Tip Bancuta 1125 cu sezut rabatabil


Modelul 1125  este o bancuta cu patru locuri si masuta cu cadru negru vopsit... model ca bancuta de asteptare sau in amfiteatre, respectiv sali de conferinte... detalii vizitati sectiunea material scaun. Acest produs are o garantie de 12 luni.  ... »

Pret: 1613.35 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Bancuta vizitator 3 locuri (tapiterie stofa)

BANCUTA VIZITATOR 3 LOCURI (tapiterie stofa)


- bancuta vizitator prevazuta cu 3 locuri cu spatar- scaune cu sezut si spatar ... »

Pret: 834.99 RON
 Bancuta vizitator 2 locuri (tapiterie stofa)

BANCUTA VIZITATOR 2 LOCURI (tapiterie stofa)


- bancuta vizitator prevazuta cu 2 locuri cu spatar- scaune cu sezut si spatar ... »

Pret: 511.99 RON
 Bancuta vizitator 4 locuri (tapiterie stofa)

BANCUTA VIZITATOR 4 LOCURI (tapiterie stofa)


- bancuta vizitator prevazuta cu 4 locuri cu spatar- scaune cu sezut si spatar ... »

Pret: 813.99 RON
 Bancuta vizitator 4 locuri + masuta (tapiterie stofa)

BANCUTA VIZITATOR 4 LOCURI + MASUTA (tapiterie stofa)


- bancuta vizitator prevazuta cu 4 locuri cu spatar si masuta- scaune cu sezut....5 cm- inaltime sezut: 46.5 cm- capacitate portanta/scaun: 120 kg- garantie 24 luni ... »

Pret: 1004.99 RON
 Scaune vizitator tip bancuta 1125 -

Scaune Vizitator Tip Bancuta 1125 - Sezut Rabatabil


Modelul 1125 este o bancuta cu patru locuri si masuta cu cadru negru vopsit... model ca bancuta de asteptare sau in amfiteatre, respectiv sali de conferinte... sectiunea material scaun.Acest produs are o garantie de 12 luni. ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator tip bancuta 1122

Scaune Vizitator Tip Bancuta 1122 Gri


Modelul 1122 Gri este o bancuta cu doua locuri cu cadru gri vopsit in camp... electrostatic.Se recomanda utilizarea acestui model ca bancuta de asteptare... totala: 82 cm Material scaun: Tapiterie stofa C,A. ( +11,46lei ) Skay ( +23,97lei ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
235 produse / 10 pagini
25 produse pe pagina.

"scaune bancute vizitator" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea