Inscrie firma »

scaun conferinta vizitatori - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre scaun conferinta vizitatori
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Scaun conferinta / vizitator cu

Scaun conferinta / vizitator cu piele ecologica CELON


multe modele de scaune tapitate cu piele ecologica, ideale pentru sali de conferinta...Expertoutdoor ofera: Scaun modern cu tapiterie imbracata in piele sintetica...ReCa: hoteluri, sali de conferinta si birouri, sali de asteptare Culoare: NEGRU sau alta ... »
Buyer Member 7 ani
Brasov
 Scaune conferinta si vizitatori 804

Scaune conferinta si vizitatori 804


Scaune conferinta si vizitatori model 804 Scaunele de conferinta... pentru a crea un produs de calitate. Scaunele de conferinta si vizitatori model... greutate de maxim 100 kg. Scaunele de conferinta si vizitatori model 804 sunt ... »

Pret: 323 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator-conferinta 611

Scaune vizitator-conferinta 611


Scaune vizitator-conferinta model office 611 Profilul scaunului office... 100 kg. Scaunele vizitator-conferinta model office 611 se incadreaza in categoria... 611 este al unui scaun de vizitator ce utilizeaza cu precadere materiale de noua ... »

Pret: 228 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta large

Scaun Vizitator Conferinta LARGE


Scaune Vizitator Conferinta LARGEModelul LARGE este un scaun de vizitator... cu cadru cromat, cu sezutul si spatarul tapitat. Scaunele de acest tip au o structura... simpla si pot fi suprapuse. Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta shell

Scaun Vizitator Conferinta SHELL


Scaune Vizitator Conferinta ShellModelul SHELL este un scaun de vizitator... utilizarea lor in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte, respectiv sali... de conferinte.Dimensiuni:Latime spatar: 42 cm ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta smile

Scaun Vizitator Conferinta SMILE


Scaune Vizitator Conferinta Smile Modelul SMILE este un scaun de vizitator... utilizarea lor in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte, respectiv sali... de conferinte. Dimensiuni: Latime spatar: 42 cm Latime ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta wait

Scaun Vizitator Conferinta WAIT


Scaune Vizitator Conferinta WAITModelul WAIT este un scaun de vizitator ,cu... sanie cromat. Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru oaspeti..., pentru sedinte, respectiv sali de conferinte. Dimensiuni: Latime spatar: 50 cm ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta 1310

Scaun Vizitator Conferinta 1310


Scaune Vizitator Conferinta 1310 Modelul 1310 este un scaun cu cadru cromat... care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta ergowait

Scaun Vizitator Conferinta ERGOWAIT


Scaune Vizitator Conferinta ERGOWAIT Modelul ERGOWAIT este un scaun... de vizitator cu cadru cromat, cu sezutul tapitat si spatarul cu un design special. Se... recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte, respectiv ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta magics

Scaun Vizitator Conferinta MAGICS


Scaune Vizitator Conferinta Magics Modelul... pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune... MAGICS este un scaun cu cadru cromat tip sanie, in camp electrostatic si este ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta 900

Scaun Vizitator Conferinta 900


Scaune Vizitator Conferinta 900Scaunul 900 este un scaun de vizitator cu brate.... Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte..., respectiv sali de conferinte.Dimensiuni:Latime spatar ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator-conferinte hrc610

Scaune vizitator-conferinte HRC610


Scaune vizitator si conferinte model HRC610 Scaunul vizitator... si conferinte modelul HRC 610 este un produs de mobilier elegant ce a fost fabricat... imbraca un burete de inalta densitate. Designul si utilitatea recomanda aceste scaune ... »

Pret: 260 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta taurus maxi

Scaun Vizitator Conferinta TAURUS MAXI


Scaune Vizitator Conferinta Taurus Maxi Modelul... Taurus Maxi este un scaun de vizitator cu brate, cu cadru negru vopsit in camp... electrostatic, cu sezutul si spatarul tapitat. Scaunele de acest tip au o structura simpla ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator - conferinta 2070 n

Scaun vizitator - conferinta 2070 N


Scaune vizitator - conferinte 2070 NModelul 2070 N este un scaun de vizitator.... Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte..., respectiv sali de conferinte.Dimensiuni:Diametru baza: - cmLatime spatar ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta 1250 n

Scaun Vizitator Conferinta 1250 N


Scaune Vizitator Conferinta 1250 NModelul 1250 N este un scaun de vizitator.... Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte..., respectiv sali de conferinte. Dimensiuni:Diametru baza: - cmLatime spatar ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta 2040 c

Scaun Vizitator Conferinta 2040 C


Scaune Vizitator Conferinta 2040Modelul 2040 C este un scaun de vizitator... in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte, respectiv sali de conferinte ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta 2040 n

Scaun Vizitator Conferinta 2040 N


Scaune Vizitator Conferinta 2040 NModelul 2040 N este un scaun de vizitator.... Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte..., respectiv sali de conferinte.Dimensiuni:Diametru baza: - cmLatime spatar ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaune vizitator conferinta 1251 n

Scaune Vizitator Conferinta 1251 N


Scaune Vizitator Conferinta 1251 N Modelul 1251... N este un scaun de vizitator cu cadru negru vopsit in camp electrostatic..., cu sezutul si spatarul tapitat. Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta 1120 cr

Scaun Vizitator Conferinta 1120 CR


Scaune Vizitator Conferinta 1120 CR Modelul 1120 CR este un scaun de vizitator... cu cadru cromat, cu sezutul si spatarul tapitat. Scaunele de acest tip au o structura... simpla si pot fi suprapuse. Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta 1120 n

Scaun Vizitator Conferinta 1120 N


Scaune Vizitator Conferinta 1120 N Modelul 1120 N este un scaun de vizitator... in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte, respectiv sali de conferinte... cu cadru negru vopsit in camp electrostatic, cu sezutul si spatarul tapitat. Scaunele ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta taurus cl

Scaun Vizitator Conferinta TAURUS CL


Scaune Vizitator Conferinta Taurus CLModelul Taurus CL este un scaun... de vizitator cu cadru cromat, cu sezutul si spatarul din lemn, netapitat. Scaunele de acest... in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte, respectiv sali de conferinte ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta taurus pc

Scaun Vizitator Conferinta TAURUS PC


Scaune Vizitator Conferinta Taurus PCModelul Taurus PC este un scaun... de vizitator cu cadru cromat, cu sezutul si spatarul din plastic, netapitat. Scaunele... in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte, respectiv sali de conferinte ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta taurus pn

Scaun Vizitator Conferinta TAURUS PN


Scaune Vizitator Conferinta Taurus PNModelul TAURUS PN este un scaun... de vizitator cu cadru negru, vopsit in camp electrostatic, cu sezutul si spatarul... din plastic. Scaunele de acest tip au o structura simpla si pot fi suprapuse. Se recomanda ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta taurus r

Scaun Vizitator Conferinta TAURUS R


Scaune Vizitator Conferinta Taurus R Modelul... TAURUS R este un scaun de vizitator cu cadru negru vopsit in camp electrostatic..., cu sezutul si spatarul tapitat. Scaunele de acest tip au o structura simpla si pot fi ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun vizitator conferinta taurus tc

Scaun Vizitator Conferinta TAURUS TC


Scaune Vizitator Conferinta Taurus TCModelul TAURUS TC este un scaun... de vizitator cu cadru cromat, cu sezutul si spatarul tapitat. Scaunele de acest tip au o... structura simpla si pot fi suprapuse. Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
577 produse / 24 pagini
25 produse pe pagina.

"scaun conferinta vizitatori" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea