Inscrie firma »

sc industrie mica - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sc industrie mica
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Echipamente industria alimentara

ECHIPAMENTE INDUSTRIA ALIMENTARA


pentru industria alimentara. Clientii nostri preferati sunt fabricile mici...SC DAMAR TRADING SRL Bucuresti reprezinta pe piata romaneasca o serie ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Separatoare de grasimi

SEPARATOARE DE GRASIMI


SC Criber NET Piatra Neamt produce separatoare de grasimi omologate... de la separatoarele de grasimi mici, pentru ghiuvetele de bucatarie, mergand pana la cele... din industria hoteliera si alimentara. Separatoarele de grasimi sunt destinate retinerii ... »
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Separator magnetic pentru lichide

SEPARATOR MAGNETIC PENTRU LICHIDE


si paste neaderente cu grad relativ mic de contaminare, pompate prin conducte... produsului - Executie in varianta cu interiorul acoperit cu PTFE pentru industria... bar) - Temperatura de lucru < 100 sC. Executie speciala pentru temperaturi ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 18 ani
Sibiu
 Masina de gravat, router 3d

Masina de gravat, router 3D


Sc LEGAS GAMMA CAM srl produce o gama larga de masini industriale controlate... fata mai multor aplicatii. Constructia lui il califica pentru industria mobilei..., industria publicitara, gravare si modelare 3D in diferite materiale (lemn, plastic ... »
Buyer Member 16 ani
Salaj
 Incubator termostat digital de laborator 7 litri

Incubator termostat digital de laborator 7 litri


Volum 7 litri, interior inoxDomeniu temperatura ambient +5sC...50 s... pentru laboratoare mici sau laboratoare cu spatiu redus de lucru. Incubatorul...: microbiologie,industria alimentara, industria cosmetica, biotehnologie ... »

Pret: 2241.6 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Dozatoare gravimetrice

DOZATOARE GRAVIMETRICE


SC PLASTIC SYSTEMS SRL propune procesatorilor din industria maselor plastice... micile greseli de dozare si sa le corecteze automat, mentinand raportul setat...- cel mai mic din gama oferind avantajul dozarii gravimetrice la masini de mici ... »
Buyer Member 18 ani
Sibiu
 Dezinsectie bucuresti constanta ilfov

Dezinsectie Bucuresti Constanta Ilfov


de desinsectie se va aplica un coeficient de 2,5 dat de Ministerul Agriculturii si Industriei... mai mica), intrucat nu se trateaza numai colturile si pardoseala. In cazul... umectabile WP sau SC au o remanenta de 10-12 saptamani; cele formulate ca emulsii ... »
Buyer Member 10 ani
Constanta
 Metabond m

METABOND M


þi (aceeaºi putere este obþinutã printr-un consum mai mic de energie...ãrii, motoarele vor funcþiona la o temperaturã mai sc...), transmisii, diferenþiale, în domenii foarte variate ale industriei cum ar fi ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Fonduri structurale pentru dezvoltarea microintreprinderilor

FONDURI STRUCTURALE PENTRU DEZVOLTAREA MICROINTREPRINDERILOR


de restructurare si redresare economica a zonelor aflate in declin, indeosebi a oraselor mici... CAEN Sectiunea D - Produse ale industriei prelucratoare (cu exceptia DA, DF, DG, DJ.... Cu stima,   Iulia COJOCARU Manager Finantare SC OPEN CONSULTING SRL   ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Dezumidificator alecoair d30 grande, wifi, 30 l/ zi, mod uscare rufe,

Dezumidificator AlecoAir D30 GRANDE, WiFi, 30 L/ zi, Mod Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer ON/OFF


intr-o incapere de dimensiuni mai mici si incalzite, pentru cresterea eficientei...°C.Un aparat ce poate fi util oricarei industriiUn dezumidificator elimina... tehnologie are aplicabilitate in aproape orice industrie si intr-o varietate mare ... »

Pret: 999 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Dezumidificator alecoair d20 grande, wi-fi, 20 l/ zi, mod uscare rufe,

Dezumidificator AlecoAir D20 GRANDE, Wi-Fi, 20 L/ zi, Mod Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer ON/OFF


intr-o incapere de dimensiuni mai mici si incalzite, pentru cresterea eficientei...°C.Date tehnice:Capacitate de dezumidificare max.: 20L/zi (30sC,80%RH... industriiUn dezumidificator elimina umiditatea din aer, care ar putea cauza diverse ... »

Pret: 749 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"sc industrie mica" in Firme Hot - 57 Rezultat(e)
Produse care te-ar putea interesa
 Industrie mica
 Sc mic romania srl
 Sc mic construct srl
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea